Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

В Шумен,правят доста кофти цаца.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

За ШумЯн, или хубаво или нищо

Абе вие двете що не сте легнали вече... не ви ли чакат в леглата :P

П.С И да, за Шумянското, или хубаво,или нищо ..... ;)

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Мислех си за хората ,които съвсем безпричинно нараняват другите.Чудех се дали се дължи на някаква вродена лошотия ,или избиват комплекси , или пък са толкова нещастни ,че си го изкарват на другите.

Грубостта ме натъжава ,а когато не е провокирана и напълно излишна ме дразни във висша степен.

...ранното ставане ме съсипва...sad.gif

Мисля си защо непрекъснато намираме да се оплачем от нещо .. нещо толкова дребно и незначително .. а като се замислиш малко нали тези миниатюрни случки които превръщаме в център на внимание правят живота ни хубав ... ами ако ги няма

притеснявам се за доктора - дали ще издържи годишнината си :crying10:

В Шумен,правят доста кофти цаца.

само с цаца ли те храниха? Срамота :angry:

Кааак може да има толкова бъбриви, въртящи се, дразнещи същества на този свят?.. същество по-точно...

И как може да ме карат да пиша 30 думи, подобни на "read", "write" и "ask" по 20 пъти?

Колко ми се спии... sleep-emoticon.jpg

Кааак може да има толкова бъбриви, въртящи се, дразнещи същества на този свят?.. същество по-точно...

И как може да ме карат да пиша 30 думи, подобни на "read", "write" и "ask" по 20 пъти?

тъкмо щях да те питам как е новото даскало :crying10:

Хаха, радвай се, че аз не съм ти учител..

Аз карах моите ученици една дума да я пишат по половин страница...

Ами класа ми ме кефи... не факта, че сме само 7 момичета и 22 момчета :crying10: Просто най-сетне попаднах на нормални хора. Почти. Даскалите, някои от тях, ме кефят, от другите класове ни черпят с моркови... абе, забавно е :angry:

Ами класа ми ме кефи... не факта, че сме само 7 момичета и 22 момчета :crying10: Просто най-сетне попаднах на нормални хора. Почти. Даскалите, някои от тях, ме кефят, от другите класове ни черпят с моркови... абе, забавно е :angry:

искай ги настъргани със захар ;)

Мисля си, че днеска за малко да забравя кой има имен ден и да се изложа много жестоко ... О.0

Днес сме се опръскали с фонтанката, а едно от момчетата ни се подигравало.

Друго пък ни удряло нарочно и си слагало краката отзад на седалката на чина ни :wors:

Баси идиотчетата

Днес сме се опръскали с фонтанката, а едно от момчетата ни се подигравало.

Друго пък ни удряло нарочно и си слагало краката отзад на седалката на чина ни :yanim:

Баси идиотчетата

е, нормално.

След като Сандра разби носа на Наско и за малко да извади окото на Станимир спряха да се закачат с нея. Наложи се да си поговорим с нея за малкия Данчо /имаше още един Данчо/ - обяснихме и, че майка му ни е симпатична и не искаме да го бият. :angry:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Моята обаче има скрупули - да не посягала на по-малки и дребни от нея.

До преди малко сме си обяснявали плюсовете на контролираната агресия и как един хубав пердах върши добра работа в училище.

Моята обаче има скрупули - да не посягала на по-малки и дребни от нея.

До преди малко сме си обяснявали плюсовете на контролираната агресия и как един хубав пердах върши добра работа в училище.

при нас нещата стоят по друг начин: тя смята, че всеки който я е закачил си заслужава наказанието. Това е справедливост. Всеки си носи последствията.

Мисля си за каскадата, която току що направих. Подхлъзнах се в банята и паднах. Сега си мисля, че ако не се бях хванала за мивката, сега главата ми щеше да е размазана по тоалетната чиния..Дамм nea.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.