Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

сега ми казаха да си взаема либексин..

Вземи си го и го пий.

След 3-4 дена искам да ми кажеш как се чувстваш.

апропо - либексинът нищо не лекува, а само подтиска кашлицата, но не обръщай внимание на това.

Ей, много ревнив народ в тоз форум бре...

По-скоро много сте сладки и неустоими.Заради това и ви се лепят като мухи на мед.

между другото - мухите и около други места обичат да се лепят, ама това като че ли, е друга тема на разговор... dry.gif

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 103,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Ок док, ама на мен само това ми остана-кашлицата...вечер не мога да спя, егати...

Почвам го и ще докладвам след няколко дена

:speak: Благодаря ви д-ре

Мадона това че си станала "Модератр-ка" :)

Аз днеска го видях де

... кажете ми ''добро утро'' :speak:

Аааааааааа излязла е 6-тата част на "The Garden of Sinners"!!! Отивам да тегля, не мога да чакам бг субс xD

Scientia est potentia

нали така, еми късно ми увря главата.

Мразя униформите... всеки ден с риза... няма да мога да си нося любимите блузи... а каквото съм свинче ще си оклепам за нула време бялата риза...

Мисля си ...

... да се обадя или не?

... да кажа ли, че ме боли корема и ще си остана у дома?

... да сляза ли да пия една бърза напитка и да се прибирам?

... да го накарам или не?

мисля да отида до денонощния ... :P

чудя се има ли още хора дето мислят?

Един капак ми падна на носа. Болеше.Ох, още боли :P

време е за спане , май :baby:

мисля си за топлите страни

мисля си за 15 септември /с ужас/

и за камарата с папки си мисля

мисля си, че ще се наложи основно почистване

мисля си за срокове и поети ангажименти

и за разни гадняри дето ще нагъват водка с чер хайвер и ще зяпат краката на стюардесите

и за недописани писма

и за времето

и за

и

Днес ще бъде напрегнат ден :

1.)банкоматът показа наличност на по-малко пари, от колкото ми се искаше.Установявам, че плащането през ПОС-терминали в магазини и ресторанти не е чак толкова удобно, колкото ми се струваше - накрая се оказвам със отворена уста колко пари съм похарчил, а не помня за какво.

2.)след след около два часа - среща с директора и представяне на антикризисния ми план.

3.)след половин час - водене на баба Мазда на преглед.Най-после и дойде реда.А дали ще мине успешно?

4.)след около 5 часа - ще ми доведат малката от село.Свърши се младоженския ни живот.От тук нататък - контрол

5.)Нов арабин кандидат за работа при мен.Свестен изглежда на пръв поглед - трябва да проверя бившите му работни места - как се е представял там.

6.)Оказва се, че едната от докторките ми е спала с този , дето ще гои уволнявам сега.А сега де - дали няма пък и тя да напусне заради любовните си трепети ? Всъщност - защо пък "любовни".Сърбежът май е непоносим за жените, работещи при мен.Понякога се чудя дали съм ръководител на болнично звено, или на публичен дом.

glare.gif

Леле мале, какви мисловни процеси текат малко по нагоре :cool:

Боли ми главата, не съм си доспала и не мого да мисля !

Днес ще бъде напрегнат ден :

1.)банкоматът показа наличност на по-малко пари, от колкото ми се искаше.Установявам, че плащането през ПОС-терминали в магазини и ресторанти не е чак толкова удобно, колкото ми се струваше - накрая се оказвам със отворена уста колко пари съм похарчил, а не помня за какво.

2.)след след около два часа - среща с директора и представяне на антикризисния ми план.

3.)след половин час - водене на баба Мазда на преглед.Най-после и дойде реда.А дали ще мине успешно?

4.)след около 5 часа - ще ми доведат малката от село.Свърши се младоженския ни живот.От тук нататък - контрол

5.)Нов арабин кандидат за работа при мен.Свестен изглежда на пръв поглед - трябва да проверя бившите му работни места - как се е представял там.

6.)Оказва се, че едната от докторките ми е спала с този , дето ще гои уволнявам сега.А сега де - дали няма пък и тя да напусне заради любовните си трепети ? Всъщност - защо пък "любовни".Сърбежът май е непоносим за жените, работещи при мен.Понякога се чудя дали съм ръководител на болнично звено, или на публичен дом.

glare.gif

тъкмо това щях да те питам. От къде си ги събрал все разгонени кучки, шъ извиняваш.....

Такааа....

1.)колата мина на преглед - срещу 30 лв и няколко компромиса от страна на проверяващия.

2.)предадох антикризисния план - дали съм се справил - ще разбера в понеделник или вторник.

3.)поръчах изготвяне на служебна бележка за доходите ми за една година назад

4.)зам.- директорът го няма и трябва да го чакам за да обсъждаме кандидатурите.Само да не забравя да обърна внимание за постоянните договори на двама от докторите ми, че не могат да теглят кредит без постоянен договор.

5.)движа се по график засега, поради което и съм доволен.

6.)Остават ми задачите -малко да поспамя и да чакам да докарат детенце.

тъкмо това щях да те питам. От къде си ги събрал все разгонени кучки, шъ извиняваш.....

laugh.gif с конкурс съм ги назначил -с конкурс.... lol.gif

Вече си мисля и живея само с надеждата за утре. Възнамерявам, да прекарам целия ден в планината, да се порадвам на красотата и, да подишам чист въздух и да не мисля за нищо...

Вече си мисля и живея само с надеждата за утре. Възнамерявам, да прекарам целия ден в планината, да се порадвам на красотата и, да подишам чист въздух и да не мисля за нищо...

А като отидеш там - ще завали дъжд, ще стане студено, печката няма да иска да запали, ще се увиеш в хиляда ката дрехи, но въпреки това ще ти бъде студено и гадно......grin.gif

А като отидеш там - ще завали дъжд, ще стане студено, печката няма да иска да запали, ще се увиеш в хиляда ката дрехи, но въпреки това ще ти бъде студено и гадно......grin.gif

Мисля си, нали знаеш, че през сини очички магии и проклятия не минават :rolleyes:

Нищо де, ще полежа на поляната и ще се взирам в небето, радвайки се на слънчевите лъчи. Ще хапна някоя от вкусотийките, които мисля да приготвя, ще си сипя чашка хубаво вино и ще пия една глътка и заради тебе :(

Мисля си за:

1.току-що отхвърлената от мен покана за кафе

2.за ужасно продължителен душ

3.да си намаля малко косата

4.да изгледам един филм

5.да се развъртя малко в кухнята

6.да се насладя докрай на почивката си

7.................

8.май някои ми липсваха

9.32488368ab82471c71934e99b2e7098d.gif

4 почивни дни за Независимостта, 26-и - работен

С решение на Министерски съвет 21 септември - понеделник да бъде обявен за почивен ден, а 26 септември - събота, за работен, съобщиха от правителствената информационна служба.

22 септември е почивен ден, тъй като е официален празник - честваме обявяването на независимостта на България. Така, заедно с 19 и 20 - събота и неделя, се получават 4 почивни дни. Следващия уикенд обаче, ще бъде само от един ден заради задължителното отработване.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.