Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

По-скоро ще го навия. xD Отначало ми е зор, после става по-малко зор. Аз никога не съм обичал да ставам рано, но какво да се прави... Понякога пък си се наспивам следобед. После пък идва 2-рата смяна и си спя до по-късно.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 103,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

• Автор

за какви ли не глупости се сърдят хората..

Нечовешко е да спя по 5-6 часа само, при положение, че през деня ме чака толкова много работа :cool:

Мисля си дойде ли времето да ударя хилядарката?

Мисля си, пералнята изпра, аз сготвих, сега остана и да простра и всичко ще е наред :(

Мисля си, че още снощи ти казах каква жена си!

Мисля си, че е време вече да си развалиш рахатлъка с 2-3 деца!

Мисля си, че скоро ще ти липсва тази организираност!

Е та такива работи си мисля...

Мисля си, че още снощи ти казах каква жена си!

Мисля си, че е време вече да си развалиш рахатлъка с 2-3 деца!

Мисля си, че скоро ще ти липсва тази организираност!

Е та такива работи си мисля...

Мисля си, че и на развалянето на рахътлъка ще му дойде времето. Не ми вадете душата вие с Федора и Минкова :(

Мисля си, че и на развалянето на рахътлъка ще му дойде времето. Не ми вадете душата вие с Федора и Минкова :(

Тактично подканяне, нищо повече...

Щот ний вече сме се отчели...

Тактично подканяне, нищо повече...

Щот ний вече сме се отчели...

Вие сте жени героини. Аз съм пикла.

Мисля си още, че днес е термина на Дидка и се чудя имаме ли бебе или още нямаме.

Живот и здраве, края на януари още едно чакаме и така, да си даваме ред. Иначе ще напъним форума с миризливи памперси :(

Мисля си още, че днес е термина на Дидка и се чудя имаме ли бебе или още нямаме.

Ох, ще стискам палци!:yanim:или :(

Живи и здрави, чакаме малък Иво !

Дано само всичко да е наред и те да са добре :yanim:

Всичко е хубаво, ама не забравяйте, че бебето не знае кога му е "терминът" :lol: и ще си излезе когато си иска :(

Дано само всичко да е наред и те да са добре :(

Това е най-важното! В това отношение си мисля, че мъжете са много ощетени, че не могат да раждат...Поне според мен...

Всичко е хубаво, ама не забравяйте, че бебето не знае кога му е "терминът" :lol: и ще си излезе когато си иска :yanim:

Това ми е ясно, доки...Ама аз вече нямам търпение :(

Мисля си, добре че ме заболя корема и се провали плана за тази вечер.

Което от у тях, двамата, спяща пред телевизора става на в кръчмата, тримата, пиеща бира. :(

Вижте каква "шега" ми разказаха хахаха още се хиля като си го представя хахахах

hinugundam: oh I'll tell you a joke

hinugundam: well not really a joke since its real and its not that funny for ppl happened to them

hinugundam: but its funny to us, so i gues it counts as a Joke

DwellerOfTheDeep: ok, go on

hinugundam: 2 lovers decided to commit suicide so they went to buy sleeping pills

hinugundam: but the guy who sell it decided to save them and change it to purgative

hinugundam: imaging what happens when u locked the door, throwed out the key and ate 200 purgative

Вижте каква "шега" ми разказаха хахаха още се хиля като си го представя хахахах

hinugundam: oh I'll tell you a joke

hinugundam: well not really a joke since its real and its not that funny for ppl happened to them

hinugundam: but its funny to us, so i gues it counts as a Joke

DwellerOfTheDeep: ok, go on

hinugundam: 2 lovers decided to commit suicide so they went to buy sleeping pills

hinugundam: but the guy who sell it decided to save them and change it to purgative

hinugundam: imaging what happens when u locked the door, throwed out the key and ate 200 purgative

Ако се продаваха и в БЪлгария по толкова пургативи - клизмите щяха да са излишни ;)

Мисля си, че след бурната предна нощ и много мъчителен ден е време да се отправя в страната на сънищата .....

Мисля си че се боднах в един нов форум, където няма много потребители, но пък обстановката е супер приятелски настроена и веднага пак започнах да ги уча кое как да правят. И на тах ще им вгорча живота май :inlove1:

Писна ми от пишман-самоубийци .

Досега се занимах с една такава - първо изпила една опаковка Rivotril, а след това си рязала вените - за по-сигурно.Не можеха ли да разберат тия келеши, че тъй не се върши работа ? Раните заших, стомаха промих - утре ще бъде като нова.

Баси.

Час и кусур не съм сядал покрай нея.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.