Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мисля си, колко щастлив и благословен човек съм аз, от към приятели !

да не би да са ти оставили от виното? :eek:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

да не би да са ти оставили от виното? :eek:

Вино винаги ще има за такива приятели :)

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Ммммм, мисля си за италианската песен... Мисля си и за гостуването ми скоро към бг столицата (дето хич не е европейска, ама нейсе - нека си говорят и мислят) и малко отдиха, който ще направя. Мисля си за някои хора - бивш, приятели (3-ма) и човека, към който имам влечение, ама никакъв го няма.. хъ-хъ.. :) и че ми е добре. :eek:

Отдавна не бях имал такъв буйстващ луд :)

С белезници и въпреки това - трима полицаи не могат да го удържат за да го боцна. Голяма борба падна, ама го простях накрая :eek:

Отдавна не бях имал такъв буйстващ луд :blink:

С белезници и въпреки това - трима полицаи не могат да го удържат за да го боцна. Голяма борба падна, ама го простях накрая :)

"Untold stories of ER" хъ-хъ.. :)

"Untold stories of ER" хъ-хъ.. :blink:

е - за това и ги разказвам де

хах grin.gif

малко затишие има сега , та съм седнал да похапна малко....

Мисля си как пише всеки в даден форум (примерно) и колко малко другия отсреща знае за него... като например, ако тръгна да разказвам.. та половината даже не предполагат какво ще разкажа... Това си мисля. Как човек не знае. Колко малко даваме и как не предполагаме. Колко има за казване и колко малко казваме. И те не знаят.

Понякога си мисля и защо да знаят, защо говоря... Няма смисъл... Няма.

Мисля си .. днес ще бъде един прекрасен ден .. слънчевите лъчи отново ще галят пожълтяващите дървета а най - хубавото е че аз ще мога да постоя сред тях ....

айде, пак на тръстиката..........

Мисля си, че не мога вече и ням сили да угаждам на всеки. Сърдете се щом искате, ама аз нямам сили.

Мразя, когато някой се цупи, а не казва "защо" :P

мисли за сочна пържола с картофки и бира... 10 минути до обяд

Утре имам доста възможности за избор с кого да изляза... забавните рок-фенове, стария клас, стария съседен клас, нашата си групичка, групичката на Галка, сестра ми и приятелките й.... Жалко, че не мога да ги събера всички на едно място :)

Йо мен, ништо ми е зациклила репутацията на неутралната швеитсария, бас, аре де се поправим в съответната посока, баси

Който ми е насвяткал четири точки в репутацията да си признава

Мисля си, че не мога вече и ням сили да угаждам на всеки. Сърдете се щом искате, ама аз нямам сили.

Мразя, когато някой се цупи, а не казва "защо" :P

това вчерашните приятели ли?

Абе къде сте всички..човек няма с кой да се скара даже

Някой току що си игра да вотва положително за всички постове в Пристрастен(а) съм към... и си мисля кой ще е тоя луд О.0

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

Мисля си за утрешния ден и че вече ще трябва да ставам в 7.30 часа sad.gifsad.gifsad.gif

Мисля си какви снимки праскат моите бъдещи колежки още на "здравейте" и се чудя как ще издържа без да навра някой в кучи...Такива колкото и да си кривя душата - не ги трая! <_<

Мисля си, че пак трябва да симулирам работа, а това най го мразя. :mad: Предпочитам да имам работа или поне да съм сама в офиса де :lol6:

За новата учебна година, за новия ми клас, за новата министърка, за новите разпоредби, за много новини...

пак ме метнаха в сериала - този път испански. То било на далавера да се развеждаш в испанско .... брях, брях......

Мисля си че днеска хем не пихме много, пък супер здраво се уморих и сега ми се спи като на заклан... О.0

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.