Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

За шоколадова торта :clap: , може и без свещичките, стига да има кой да ми я донесе :wors:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

За много работи си мисля... Както винаги, първо за един определен човек, без който не мога. То т'фа ясно де :) След това си мисля, че явно kal е изтрил старите постове на всички, защото сега ми показва че имам само 8 страници, а преди бяха повече. Нищо, то така по-хубаво даже. Та се загледах там, те най-старите са от началото на тази година когато още не бях прозрял някой неща и сега като си мисля какво беше, как мислех че ще е, а как стана и хем ме хвана носталгия, хем ми е кеф, че се промени всичко. Объркано а ? Сефте... Също си мисля, че в този форум не е като преди О.0 Тогава като че ли беше по-забавно, по-интересно. Аз и в раздел Игри много пишех тогава де. Сега вече просто го няма този пламък пак да коментирам там като откачен. То всъщност пламъка го има, ама е в друга посока. А ако пък взема да коментирам по нея, просто много заблудени и объркани хора има навсякъде, за да очаквам че някой може да види нещата от моята перспектива. А пък да взема да обяснявам и образовам - то пак не върви. Беше, каквото беше 5 години. То се видя че тоя народ няма оправия. Тогава за какво да се хаби човек за моралното и интелигентно въздигане на обществото, като никой не ти отдава заслужената чест. :) Ей това си мисля. Пък и всеки има правото да живее живота си както иска, дори и според други да е в грешка. Пък и като цяло българина си знае своето и ти и да му говориш, да му обясняваш, в лицето да му навреш истината, да му покажеш светлината, да му дадеш хляба в ръцете и той пак няма да може да се оправи. Исус Христос едно време го е осъзнал, заебал е всичко и се е дигнал нагоре. И аз вече го осъзнах, та затова и аз заебавам. Аре ако е някой по-лек случай, да му покажеш малко силен характер, барем прозре. Ама тия душевно увредените, с разни изкривени недоразбрани принципи, ей тия нямат оправия, защото в затъпяването си към своята собствена измислена вселена са загубили най-ценното си качество - умението да възприемат. Та затова един вид аз съм много за спор на определена тема в която се тълкува всяко мнение, обобщава, конкретизира, ама като има измежду участниците и от гореспоменатите господа, просто се губи целият смисъл да се спори, защото всичко преминава в едно безкрайно убеждаване кой, кого да склони към волята си. Този, който си мисли че образова се чуди как може да има някой толкова заблуден, който да не мисли като него, а другият просто се удря по челото и си вика - баси простото парче, аз к'во се занимавам с тия форуми. А гадното е че така се получава всеки път, щом трябва да има открито дискутиране по дадена тема. Та тогава аз се питам къде е смисъла ? И реално смисъл няма, той се губи в цялата простотия. Затова изчезва и интереса и желанието. И в крайна сметка човек си казва "не е като едно време" но не е вярно. И едно време е било така, просто е нямало кой да види нещата под този ъгъл. Тогава какво правим ? Еми заебаваме тая тъпня, наслаждаваме се пълноценно на живота и повече не се занимаваме с глупости. Ей това си мисля значи... Ае стига толкова, че ми се спи.

Цял ден реанимация - явно или одъртявам и почвам да не нося много или водката снощи не е била таферна....

Мисля си какво ще обличам на 15 септември защото почвам даскало и освен това имам рожден ден!

Добре че ми каза, иначе нямаше да се сетя, че точно това имаш предвид. хахаахаха

Мисля си, че Шефката е сдала багажа. :P

чудя се колко трабва да бъде справедливото ми възнаграждение

чудя се колко трабва да бъде справедливото ми възнаграждение

10 % от общата сума на иска малко ли ще ти бъде ?

10 % от общата сума на иска малко ли ще ти бъде ?

то тогава направо заминавам на Малдивите :)

Мързи ме да спамя... :)

поболяваш се - вземай мерки

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.