Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мисля си Шефчето как е под душа с компа?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 99,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• И по-яко, и по-интересно някой да си упражнява модераторските способности. Освен това, лично аз колкото пъти съм цъкала на линкове във форум "Игри", толкова пъти не съм намирала търсеното. Пък и

• OMGGGGGGGGGGGGGGGG

• Аз пък си мислех, че ще ме насочиш по въпроса със снимките и виртуамните бебета...жалко !

Мисля си Шефчето как е под душа с компа?

Шефчето преди малко се измъкна от под душа и сега вече си има чаша бяло вино и мезенце и се е разположила блаженно на спалнята с компа пред ТВ. Доволна, че е изпълнила всичките си задачи в къщидо една :)

Шефчето преди малко се измъкна от под душа и сега вече си има чаша бяло вино и мезенце и се е разположила блаженно на спалнята с компа пред ТВ. Доволна, че е изпълнила всичките си задачи в къщидо една :)

Жена-мечта...

Мисля си,че км на доктора са 55,иначе го пращаме в Ясен ебаси

дойде време и аз да потъна в страната на сънищата ...

Мисля си как не ми се ставаше от леглого .... и за отвратителното кафе което си взех току що ....

Редактирано от elica.elica (преглед на промените)

Мисля си,че слънцето прави плахи опити да огрее... :)

:yanim:

Мисля си,че слънцето прави плахи опити да огрее... :)

Мисля си че ще успее ... :ph34r:

и защо не мога да си видя всички емотиконки

Мисля си,че пак не ми работят емотиконите ! А вчера го споменах в "Чата"

Какво по точно не им работи ?

Мислиш ли, че някой от админсистрацията ни седи в чата, та да ти види "оплакването" ?

с кой браузер си ?

изчисти ли кеша му ?

Аз ползвам три браузера - Opera, IE и Firefox - с нито един от тях нямам абсолютно никакви проблеми при нито един скин.

сигурен ли си, че не си забранил java-скриптовете ?

Проблемът очевидно е при теб - виж, провери какво си правил.

Само го обнових и съм с версия 3.5.2(Firefox) и кеша на скоро го чистих - преди 2-дена ?!

Редактирано от asus_ (преглед на промените)

Само го обнових и съм с версия 3.5.2(Firefox) и кеша на скоро го чистих - преди 2-дена ?!

Да си призная и моя го чистя напоследък през два дена за да ми работят емотиконките

не знам както го правите тоя лиско, но аз съм с него от години и на двата си компютъра :

capturedy.jpg

И никога не съм имал проблеми като вашите. Кеша си го чистя веднъж месечно и то само когато стане много леплив.Бутони, емотиконки, шрифтове и т.н. -всичко работи без грешка и на двата компютъра.

Аз съм с гугъл хром, след обновяването на форумът,чистих вече 3 пъти кеш, за да могат да ми работят емотиконите...преди кеш чистих на половин година..

Точно заради това и съществува класация на браузерите - Acid3 според това дали се справят с визуализацията на всички страници в нета.

thumb-13101-5.jpg

Скалата на теста е до 100 точки.

Яхууу, запознах се с рокаджия от класа ми!!! Значи няма да са всички чалгарчета както преди... значи не ми е толкова лош късмета ;) :yahoo:

Редактирано от yosam (преглед на промените)

12 часа перфектен сън. :angry: Няма жеги и тем подобни гадории. Откакто съм залегнал в 2ч снощи, чак сега се надигам и усещам как леглото ми нашепва да се връщам... Ех, къв кеф е, като идва зимата...

12 часа перфектен сън. :angry: Няма жеги и тем подобни гадории. Откакто съм залегнал в 2ч снощи, чак сега се надигам и усещам как леглото ми нашепва да се връщам... Ех, къв кеф е, като идва зимата...

Как ще пренавиеш часовника като почнете училище?

Срещата в два часа закъснява вече с половин час и това разваля цялата ми програмата. :angry:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.