Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с височина (ръст)

Featured Replies

Важно е ти да се харесваш . Имаш ли самочуствие,няма значение какво мислят другите. Публикувано изображение

Не е точно така, защото точно другите определят стандартите, модата и тн.

А самочувствитето се създава точно от това какво мислят другите, макар- че като порасне човек, започва много да не му пука кой какво мислел за него!!! Но като е по-малък се влияе, а и не само...

"за всеки влак си има пътници" - има и ниски жени, които търсят такива мъже! Успех!Не се коси!

Е, не мога да не ти противореча -защото както ниските жени, така и високите жени искат високи мъже!!! така се чувства жената крехка...а не да се чувства жената великан...Но това не означава, че него няма никой да го хареса защото може би, няма да е толква висок колкото връсниците си...но и това още- не е съвсем сигурно!!!Не се тормози за неща,които още не знае какви ще са!!!Рано е... :speak:
  • Отговори 92
  • Прегледи 43,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Е, не мога да не ти противореча -защото както ниските жени, така и високите жени искат високи мъже!!! така се чувства жената крехка...а не да се чувства жената великан...Но това не означава, че него няма никой да го хареса защото може би, няма да е толква висок колкото връсниците си...но и това още- не е съвсем сигурно!!!Не се тормози за неща,които още не знае какви ще са!!!Рано е... :offtopic_s:

• 2 седмици по-късно...

Имам един приятел, който е на 16 години и горе-долу колкото тебе... Напоследък го гледам как расте с всеки изманл ден. Ити навярно ще дръпнеш много изведнъж след време... Докато се усетиш и ще си порастнал :computer2: Мене пък ме е страх да не стана много висок, защото честно казано вече почва да ми пречи ;) Така че, не бързай...

• 5 месеца по-късно...

Знам,че има и др подобни теми,но наистина ми е един вид гадно,че съм висок около 170 см(незм колко точно,защото не съм се мерил скоро).На 16 съм и искам да стигна поне 180(това ми е желанието), тренирам(от скоро,но за напред постоянно),но не футбол,волеибол или баскетбол.И се питам дали схте порасна още,а мн искам.Баща ми и майка ми са сражнително ниски(165см и 150см).Даже и брат ми е нисък.Но аз сум по-висок от всички.Но искам поне 180.Имам ли шанс да стигна тези 180см?Блг предварително Публикувано изображение

Аз съм почти на 17, тренирам редовно волейбол и съм малко по-малко от 170. Кажи защо искаш толкова много да пораснеш голям... Волейболът трябва да помогне.

Баща ми и майка ми са сражнително ниски(165см и 150см)

Какво се чудиш и за какви 180 см ми говориш?!

Какво тренираш?

Ами тичам,лицеви упори и т.н.

Какво тренираш?

Ами ще е по-добре,а и не ми харесва да съм нисък.Дано стане

Знам,че най-важното е гена,но може пък да стане.

Редактирано от berezucki (преглед на промените)

Наложи си воля и започвай баскетбол.Сега по време на ваканцията вземай една топка и по цял ден си стрелкай кошове. Не се притеснявай за гена.Баскетболът ще ти помогне много.Дори като си вкъщи скачай, т.е драсни на стената една линия нависоко и скачай към нея - когато се досещаш го прави това упражнение.Не на последно място и храната.Храни се с качествена храна. Човече, не се сдухвай, ти си само на 16 години.Ще растеш до 19.А за едно лято само можеш да дръпнеш много.С тичане нищо не става - тренираш си сърцето и дробовете и дотам...И да не те кефи баскета, давай, много помага, казвам ти. Не слушай тези глупости за гени и прочие...да, фактор са, но физиката много се повлиява от спорта, така че давай смело напред, имаш шансове. Успех!

Наложи си воля и започвай баскетбол.Сега по време на ваканцията вземай една топка и по цял ден си стрелкай кошове.

Не се притеснявай за гена.Баскетболът ще ти помогне много.Дори като си вкъщи скачай, т.е драсни на стената една линия нависоко и скачай към нея - когато се досещаш го прави това упражнение.Не на последно място и храната.Храни се с качествена храна.

Човече, не се сдухвай, ти си само на 16 години.Ще растеш до 19.А за едно лято само можеш да дръпнеш много.С тичане нищо не става - тренираш си сърцето и дробовете и дотам...И да не те кефи баскета, давай, много помага, казвам ти.

Не слушай тези глупости за гени и прочие...да, фактор са, но физиката много се повлиява от спорта, така че давай смело напред, имаш шансове.

Успех!

Ама аз това лято ще работя.Незн може да намеря жреме за баскет(харесва ми баскета) Публикувано изображение

Нищо, още по-добре.Ще си в динамика.След работа ще си тренираш. Мога да дам десетки примери с баскетболисти, които са станали баскетболисти, въпреки "генетичното наследство" от родителите им.Няма голяма връзка това. В повечето случаи сами си оформяме телата.Но, пак казвам, упорити тренировки.В училище като имате физическо, само с баскет ще се занимаваш и ти гарантирам напредък.

ДА ти кажа ли как? Публикувано изображение Отиваш на някво високо дърво, хващаш се с две ръцe за него и висиш колкото можеш повече Публикувано изображениеПубликувано изображение

Успех Публикувано изображение

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

не си ли чувала, че нещата са през поколение? напълно възможно е да стане и 190 см. иначе, хората растяли до 32 г., така знам аз

РИБЕНО МАСЛО - колкото по рано толкова по добре. Всички го препоръчват. Но най-важното братле си остава Гена.

Тренирам волейбол в Виктория Волей от 3 години .. сега сам на 13 и сам 1.86 бащта ми е 1.99. Мисля, че всичко зависи от гена ... освен да си купиш една шветска стена и да висиш по цял ден ...

Знам,че има и др подобни теми,но наистина ми е един вид гадно,че съм висок около 170 см(незм колко точно,защото не съм се мерил скоро).На 16 съм и искам да стигна поне 180(това ми е желанието), тренирам(от скоро,но за напред постоянно),но не футбол,волеибол или баскетбол.И се питам дали схте порасна още,а мн искам.Баща ми и майка ми са сражнително ниски(165см и 150см).Даже и брат ми е нисък.Но аз сум по-висок от всички.Но искам поне 180.Имам ли шанс да стигна тези 180см?Блг предварително Публикувано изображение

Абе ти си на 16 бре пубер! Имаш още години да растеш... мисля до 22 се расте на ръст Публикувано изображение

РИБЕНО МАСЛО - колкото по рано толкова по добре. Всички го препоръчват. Но най-важното братле си остава Гена.

Точно така - рибено масло - най-безвредният стимулатор на СТХ (соматотропния хормон), който се отделя от аденохипофизата (предния дял на хипофизната жлеза) и е отговорен за растежа. 2 или 3 пъти дневно по 1 перла, съчетано с подходящ спорт - баскет или войлебол прави чудеса в пубертета.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

ДА ти кажа ли как? Публикувано изображение Отиваш на някво високо дърво, хващаш се с две ръцe за него и висиш колкото можеш повече Публикувано изображениеПубликувано изображение

пък ако виси с главата надолу, току виж и той като Один (скандинавски бог), открил тайните на поезията, любовта, войната, безсмъртието и още куп други хубави неща....

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Това рибено масло само за растежа на високо ли помага?Имам предвид защото ходя на фитнес от 2-3 години и искам да кача още някое кило.

не си ли чувала, че нещата са през поколение? напълно възможно е да стане и 190 см. иначе, хората растяли до 32 г., така знам аз

Чувала съм, ама аз да не му знам родословното дърво?

и да му пораснат само ръцете Публикувано изображение

Расте се до 25, но аз какво да кажа 1,82 съм от 9ти клас Публикувано изображение .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.