Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с височина (ръст)

Featured Replies

И аз съм със същия проблем..На 14 съм (почти 15) и съм висока едва 150 см..Вярно,че съм момиче,но пак ми пречи ръста..Една много голяма част от приятелите ми са поне с 10 см по високи от мен..И аз искам да намеря начин да се издължа поне с 10-ина см но не знам има ли начин?

P.S. майка ми е висока точно колкото мен (150 см)..а баща ми е 170 см..

Мацка повярвай ми ръста ти е идеален.

Жена ми е 1.50, аз съм 1.83 и досега не сме имали никакви проблеми. Останал съм с впечатлението, че подсъзнателно мъжете си търсят по-ниски жени, а и с тези гени от родителите ти е нормално да си толкова :D

• Отговори 92
  • Прегледи 43,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

И аз съм със същия проблем..На 14 съм (почти 15) и съм висока едва 150 см..Вярно,че съм момиче,но пак ми пречи ръста..Една много голяма част от приятелите ми са поне с 10 см по високи от мен..И аз искам да намеря начин да се издължа поне с 10-ина см но не знам има ли начин?

Споко, добре си си. Една от най-добрите ми приятелки е толкова висока и това не й пречи... изобщо.

Ако някой те обижда, не му се вързвай, аз съм 161 и пак ми викат "тапа", "джудже" и т.н. И не ми пука, даже понякога е забавно :) :)

Плюс това съм забелязала, че момчетата предпочитат ниски :)

Значи на 14 съм и съм 1.60.Баща ми е 1.83 а майка е 1.52 някъде.Притеснявам се да не остана нисък.Повечето ми връсници са по-високи :[

Пич аз също съм на 14 само че съм 1.50. Сега успокоих ли те

Само че баща ми е 1.74 а майка ми 1.63

И аз по същия начин, само че съм момче и е още по лошо.

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Ами аз на 9-ти Август направих 14 години и съм 1,85, тренирам лека атлетика. :shake_puter:

• 1 месец по-късно...

Здравейте, скоро ставам на 14, в осми клас съм, а съм висок само 1,48. Моля ви, кажете ми как мога да се издължа, защото съм най - ниския в цялото училище!!! :O

Здравейте,

скоро ставам на 14, в осми клас съм, а съм висок само 1,48.

Моля ви, кажете ми как мога да се издължа, защото съм най - ниския в цялото училище!!! :O

Започни да тренираш баскетбол или волейбол. Ако това не помогне с времето ще се издължиш. Имах един приятел който на 15 години беше 1.50 и нещо, а на 17 стана 1.80. Просто някой хора се издължават по-рано друго по-късно.

Аз съм на 12 и съм по висок от майка ми ~1.60 е тя ,a аз съм ~1.65.койзнае може да дръпнеш.

Редактирано от FodoR (преглед на промените)

Нисък си, ще си умреш девствен и никоя нема те вземе!

П.П.: И аз на 14 бях 160 :)

Редактирано от al_bundy316 (преглед на промените)

П.П.: И аз на 14 бях 160 :)

Хайде уникалното си чувство за хумор да го прилагаш в други направления.Ако не можеш да помогнеш на момчето със съвет, поне не се подигравай!Моля!

П.П.: И аз на 14 бях 160 :cool:

Всъщност съм доста популярен и ръстта няма да ми попречи на тези работи :lol6:....
  • 4 седмици по-късно...

Аз съм 1,50 осми клас съм, баща ми е 1,74 а майка ми е 1,68 и съм най-нисък в цялото даскало. В професионално даскало съм и 8те класове са най-малки(зайци). Всеки ми казва че като порастна съм щял да порасна. Не знам, може би, надявам се!!! :yanim:

• 1 година по-късно...

Аз съм на 15 и съм 1.97 ... Тренирам волейбол и най - странното е, че по миналото лято пораснах с 18 сантиметра. Така че който си има гена ще расте който го няма, няма какво да направи по въпроса освен да се примери. И да не мисли, че като е нисък е по малко от другите като човек!

• 1 година по-късно...

Аз съм 5 клас и съм висок точно 145 см. :z

Дали имам проблем ?

Аз съм 5 клас и съм висок точно 145 см. :z

Дали имам проблем ?

нямаш проблеми пич. Аз като бях 5-ти клас бях 1,49 а сега съм на 16 и съм около 1.80 : )

нямаш проблеми пич. Аз като бях 5-ти клас бях 1,49 а сега съм на 16 и съм около 1.80 : )

Както спомената,всичко е до гени.Ако става за въпрос,притеснението ми е,че и във 3 клас си бях такъв....

P.S Хората които ще се изшегуват,че от малък съм избързал и съм чакал после,да мълчат ! :rolleyes: :rolleyes:

A дали ако се изтягам ще помогне ???

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Значи на 14 съм и съм 1.60.Баща ми е 1.83 а майка е 1.52 някъде.Притеснявам се да не остана нисък.Повечето ми връсници са по-високи :[

Аз до 10ти клас бях 1.50 , като завърших стигнах до 186.

• 1 месец по-късно...

Аз като съм 1.75 :wow:   7 клас да рева ли че съм висок?Маика ми 1.70 тате 1.85 :go ahead:

аз пък съм на 21г и съм 1.65м проблем ли е не ? даже 1.80 ги бия зависи какъв се чувстваш

баща ми е 1.70 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.