Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с височина (ръст)

Featured Replies

Значи на 14 съм и съм 1.60.Баща ми е 1.83 а майка е 1.52 някъде.Притеснявам се да не остана нисък.Повечето ми връсници са по-високи :[

• Отговори 92
  • Прегледи 43,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пий едно чайче и хапвай шоколад и ще порастнеш. Само на 14 си бе, има време - някой хора по-късно дърпат на сантиметри.

Пий едно чайче и хапвай шоколад и ще порастнеш.

Само на 14 си бе, има време - някой хора по-късно дърпат на сантиметри.

Това пък откъде го измисли. Шоколадът изразходва много от калция на организма и така вреди на костите.

Трябва да тренираш стречинг (ама умерено и с постепенно натоварване), волейбол и други подобни.

:wors: До 7-ми клас бях най-ниския в класа. Викаха ми "джуджко". Лятото след 7-ми клас започнах да дърпам леко..в 8-ми клас вече дръпнах сериозно, а сега, на 18г. вече съм 180см. и съм по-висок от 4/5 от бившите ми съученици..нема какво да се притесняваш :)

Това пък откъде го измисли. Шоколадът изразходва много от калция на организма и така вреди на костите.

Трябва да тренираш стречинг (ама умерено и с постепенно натоварване), волейбол и други подобни.

Ба вие сте се имунизирали срещу сарказъм май...

Оставете го момчето бе, ще порастне.

Човече, не се притеснявай. Ти сега тепърва започваш да растеш. Като гъба ще си, ще видиш, само яж яко и спортувай, те и без тва сега хормоните ти ще се качват. Ще видиш какво става. Страхотия бате.

Иначе и аз така като тебе, докато бях 16-годишен никакъв растеж. По-нататък вече се поотпуших. Публикувано изображение

Иначе преди месец с учудване установих, че за 1 година съм станал с 2 сантиметра по-висок. Публикувано изображение <- ей така изглеждах. не можех да повярвам, ей така от нищото 2 санта...

Та успокой топката, имаш още много да растеш. Мъжете растат дори след 22-годишна възраст, мисля че до 25 беше.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Аз когато бях на 14... бях 1,85, сега съм на 15 и съм 1.92 Публикувано изображение

Но не се притеснявай, аз просто съм отклонение от природните норми, познати до все на хората. Някой мой приятели много започнаха дарастат на 13, 14, други на 16, 17, но спокойно, следвай съвета на Refreshme и ще пораснеш ;)

НЕ ПУШИ!!!

Не си чак толкова нисък,ще пораснеш,10 санта отгоре ти стигат за нормален ръст.Сега съм 1.66 и съм на 16.На 14 да съм бил 1.58 сигурно.Гледай да заякнеш,ходи на фитнес,тренирай,но не прави опражнения като ''мечката'' да не си останеш толкова висок.Мен ме домързя вече за фитнес,ама ще почвам пак,защото е нужно и полезно.

Едни са по-едри , други - по-дребни,трети растат рано , други-късно така е човек и аз не се хваля с висок ръст на 16 съм и мисля че съм около 1 и 75 някъде макар че 2/3 от познатите ми са по-високи дори и с малко .... Няма да се притесняваш ше пораснеш.... Апък това да ти викат заради ръста прякори си е ужасно детинско....Дори и изобщо заради външния ти вид... Ще пораснеш с нормален ръст , все пак не всички можем да сме като Слави Трифонов. ;)

Аз когато бях на 14... бях 1,85, сега съм на 15 и съм 1.92 Публикувано изображение

Но не се притеснявай, аз просто съм отклонение от природните норми, познати до все на хората. Някой мой приятели много започнаха дарастат на 13, 14, други на 16, 17, но спокойно, следвай съвета на Refreshme и ще пораснеш ;)

НЕ ПУШИ!!!

По тая логика ти пък пропуши че ще станеш 3 метра на 20 години Публикувано изображениеПубликувано изображение

Нямам какво да кажа, само ще добавя, че за 7 месеца волейбол ( и спрях да тренирам ) 1.75см - 1.83см. 7 месеца 8 сантиметра :Р

Започни да тренираш нещо като баскетбол или волейбол от там ще се издължиш. Аз за това лято пораснах с 12 сантиметра бях 164 сега съм 176 :ph34r:

Няма да се плашиш ! Аз на 14 и половина бях 179 висок, сега на 41 - съм 180 . При всеки е различно, но наистина трябва да се занимаваш със спорт и да не пушиш, всичко ще си дойде на мястото С такъв баща няма да останеш нисък.

И Наполеон е бил нисък !

Аз на 14 когато ми дадоха личната карта бях нисък(забравих колко).Сега съм на 16 и съм висок около 1 и 72.Доста съм нисък спрямо половината от класа ми,но не ми пука.Не знам от кога това е критерий за нещо освен за някой спорт.Ако на теб ти пречи това,че не си като някой маркуч започни да правиш набиранки на лост,чувал съм че помага и като тренираш се издължаваш.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Значи на 14 съм и съм 1.60.Баща ми е 1.83 а майка е 1.52 някъде.Притеснявам се да не остана нисък.Повечето ми връсници са по-високи :[

Пробвай с витамини, така също се расте! :rolleyes:

Аз пък не исках да ставам висока! :P

На 14 години бях 1.55 см - колкото майка ми. Момичетата в класа ми ме гледаха от високо и ми се подсмихваха. Когато изкласявах обаче, картинката беше точно обратната - аз ги гледах от високо. За сведение - баща ми е 1.76, а аз в момемнта съм 1.85 см. В училище играех редовно баскетбол и се хранех умерено.

Горе главата!

не се притеснявай ръстежа е до ген много трудно можеш да му повлияеш, аз напирмер лятото между 6ти и 7ми клас пораснах с около 10 см за 3 месеца, имах един съученик който лятото между 10 и 11 клас така и той дръпна много за едно лято, макар че аз в 8ми клас си бях 182 и сега 10тина години по-късно пак съм си толкова на 23 години съм предполагам че на височина няма да раста повече

Забравила съм какви кахъри сме имали на тая възраст... Човече, да не ти пука. Първо, както ти казват и другите, има време и не е късно да дръпнеш още. Второ, дори и по-ниските момчета (мъже) си намират гаджета (жени), така че нямам какво да се косиш

Важно е ти да се харесваш . Имаш ли самочуствие,няма значение какво мислят другите. Публикувано изображение

"за всеки влак си има пътници" - има и ниски жени, които търсят такива мъже! Успех!Не се коси!

Спокойно! Аз съм на 12, но съм в клас с 13-годишни. Има някои, които са по-дребни от мен (аз съм 1,56) и изобщо не им пречи. Един познат е горе-долу колкото теб висок и също е на 14 години, но няма проблем нито със самучивствието нито с общуването. Даже малко попрекалява Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.