Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6xx - дискусия

Featured Replies

Да, доста са подобренията, въпреки че некой от тех не ме касаят, но мисля да си я сваля, за да не се окажа друго ;)

мерси за инфото!

<{POST_SNAPBACK}>

Аз я ползвам от доста време и съм много доволен. Държи се доста стабилно и много добре работи, почти нямам забележки към нея, те са малко към антиспам модула на интернет секюрити, но може и да се пропеснат :wors:

• Отговори 654
  • Прегледи 120,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Имам чувството че Kaspersky 6 генерира трафик.Моля някой който повече разбира от тези неща да провери дали е така.Аз съм фен на програмата и ще бъда разочарован ако изляза прав.

Имам чувството че Kaspersky 6 генерира трафик.Моля някой който повече разбира от тези неща да провери дали е така.Аз съм фен на програмата и ще бъда разочарован ако изляза прав.

<{POST_SNAPBACK}>

Как така генерира трафик? Не е вярно, единственото нещо което прави е да се обновява и то по-често, затова може да ти се струва че генерира трафик, но дори и при обновяваве той не прескача 20-30 KB

Как така генерира трафик? Не е вярно, единственото нещо което прави е да се обновява и то по-често, затова може да ти се струва че генерира трафик, но дори и при обновяваве той не прескача 20-30 KB

<{POST_SNAPBACK}>

Aми като инсталирах една от версиите (не си спомням коя беше), само тя работи ,а трфика ми постоянно се увеличава.Ъпдейтите винаги си ги правя ръчно.

Aми като инсталирах една от версиите (не си спомням коя беше), само тя работи ,а трфика ми постоянно се увеличава.Ъпдейтите винаги си ги правя ръчно.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз съм с Касперски интернет секюрити 6.0.0.297h и нямам повече трафик от обикновеното. Така че не зная каква би-могла да е причината за повече трафик. При мен работи много добре biggrin.gif

Бре хора помогнете ми не мога да си сложа касперски 2006 6.0.16.234 инсталирам го обаче нито ключове тръгват нито лиценэни нещат да се актевират трябва ми работещ касперски версии от 6,0,12,234 нагоре щото съм с XPx64 и по старите версии не варвят на тоя уин моля ви помогнете много ще сам ви благодарен

Бре хора помогнете ми не мога да си сложа касперски 2006 6.0.16.234 инсталирам го обаче нито ключове тръгват нито лиценэни нещат да се актевират трябва ми работещ касперски версии от 6,0,12,234 нагоре щото съм с XPx64 и по старите версии не варвят на тоя уин моля ви помогнете много ще сам ви благодарен

<{POST_SNAPBACK}>

Свали си последната версия на програмата - 6.0.0.297h работи доста добре и доколкото разбрах от форума има няколко потребители които я ползват с Windows XP 64 bit Edition.

ftp://kav2006:[email protected]/

;) иииии много благодаря благодаря ти тва е супер лошото е че съм с триал кеи до 24 април иначе супееер много благодаря мале как се кефа беше ми писнало да се мъча с тоя скапан нод само ми забива компа като не може да се ъпдатне тъп нод тъп нод много пак благодаря направо се родих :eek:

ами да,аз съм с касперски 6.0.0.297h на 64x битов и работи просто перфектно,дори го лицензирах до 2007 год.,дано до тогава да излезе и цялата версия :)

ами да,аз съм с касперски 6.0.0.297h на 64x битов и работи просто перфектно,дори го лицензирах до 2007 год.,дано до тогава да излезе и цялата версия :eek:

<{POST_SNAPBACK}>

Хехееее, тя се очаква да излезе до месец - два :nono:

супер яко :yahoo: само дето се чудя от къде ще намеря ключ след 2007,но какво още от сега да му мисля laugh.gif

Нищо лично, но как така тук се изредиха ключове, крака, ръце, номера и какво ли още не и никой не е погледнал темата. Нали такива неща са против правилата? Или нещо бъркам?

Нищо лично, но как така тук се изредиха ключове, крака, ръце, номера и какво ли още не и никой не е погледнал темата. Нали такива неща са против правилата? Или нещо бъркам?

<{POST_SNAPBACK}>

Ами ... аз не виждам някой да е публикувал споменатите от теб неща след промяната на правилата. А относно активационните номера за 6-та, то те се предоставят от Касперски Лаб свободно, за да може да се направи тестване на програмата. Официалните активационни номера са валидни до 15.04.2006 година и могат да се намерят на официалния ФТП сайт.

ОК, моя грешка. :P

Преди 2 дни си инсталирах Касперски 6.0. Искам да ви попитам има ли вградена защитна стена и ако има такава, кой модул на програмата е? При онлайн скариране на портовете ми показва, че има отворени такива. Преди ползвах KAV Personal Pro с Antihaker и нямаше никакви проблеми с портовете. Благодаря ВИ!!!

Преди 2 дни си инсталирах Касперски 6.0. Искам да ви попитам има ли вградена защитна стена и ако има такава, кой модул на програмата е? При онлайн скариране на портовете ми показва, че има отворени такива. Преди ползвах KAV Personal Pro с Antihaker и нямаше никакви проблеми с портовете. Благодаря ВИ!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Значи Касперски Интернет Секюрити има защитна стена модула се казва Анти-Хакер, освен това има анти-спам, анти-банер и други полезни модули. Ако си инсталирал само Касперски Антивирус, то той е само антивирусна програма, няма тези модули. Затова ти препоръчвам Касперски Интернет Секюрити (за момента последната версия е 6.0.0.299). Успех.

Здравейте.Имам следния въпрос - в момента съм с Kaspersky Personal Pro 5.0.527 + Kaspersky Antihaker. Искам да премина към Kaspersky Internet Security 6. Мога ли да ползвам лиценза от Kaspersky Personal Pro 5.0.527, който е валиден до 2007г ?

Здравейте.Имам следния въпрос - в момента съм с Kaspersky Personal Pro 5.0.527 + Kaspersky Antihaker. Искам да премина към Kaspersky Internet Security 6. Мога ли да ползвам лиценза от Kaspersky Personal Pro 5.0.527, който е валиден до  2007г ?

<{POST_SNAPBACK}>

Може!

Здравейте, имам следният проблем..с Kaspersky Internet Security 6.0 съм и при ъпдейт ми се получава следното ..

upd0ll.th.jpg

Моля кажете какво да правя..

Благодаря предварително..

Редактирано от kowallskii (преглед на промените)

Здравейте, имам следният проблем..с Kaspersky Internet Security 6.0 съм и при ъпдейт ми се получава следното ..

upd0ll.th.jpg

Моля кажете какво да правя..

Благодаря предварително..

<{POST_SNAPBACK}>

С коя версия на интернет секюрити си? Трябва да си с някоя стара, защото индексните документи бяха променени. Сложи си последната версия (за момента е 6.0.0.299) от Тук Деинсталирай първо старата версия и тогава си инсталирай тази и няма да имаш проблем. Не се ъпдейтва защото бяха променени файловете за ъпдейт cool.gif

Скоро може да се очаква финалната версия...

Посробности тук. Форума е на руски, но се надявам да разберете...

<{POST_SNAPBACK}>

Първо ще има Технически рилейз, след това МР1 (майнтененс пак 1) и след това ще излезе някакъв финален рилейз, но това всичкото няма да отнеме повече от месец cool.gif

Реших и аз да тествам Kaspersky Internet Security 6 и... ми даде сериозен бъг. Деисталирах си KAV Personal Pro 5.0.527. Почистих след нея. Сложих KIS 6.0.0.299. Прие си ключа от 5-цата. Първото, което ведната се набива на очи, е лекотата й. Доста по-свободно диша машинката ми, която си е слабичка. Но при пробване да сканирам My Computer програмката заби. Сканира някъде до към 3700 файла (1%) и спря. Чаках половин час - не мръдна по-нататък. Когато спрях сканирането, ми даваше, че всъщност още си продължава. Заби. Не можах нито да го подкарам повторно, нито да рестартирам самата програма.

Нека някой да сподели дали е имал подобен проблем и знае ли как да реша моя. Междувременно се върнах отново на KAV Personal Pro 5.0.527 sad.gif

Реших и аз да тествам Kaspersky Internet Security 6 и... ми даде сериозен бъг. Деисталирах си KAV Personal Pro 5.0.527. Почистих след нея. Сложих KIS 6.0.0.299. Прие си ключа от 5-цата. Първото, което ведната се набива на очи, е лекотата й. Доста по-свободно диша машинката ми, която си е слабичка. Но при пробване да сканирам My Computer програмката заби. Сканира някъде до към 3700 файла (1%) и спря. Чаках половин час - не мръдна по-нататък. Когато спрях сканирането, ми даваше, че всъщност още си продължава. Заби. Не можах нито да го подкарам повторно, нито да рестартирам самата програма.

Нека някой да сподели дали е имал подобен проблем и знае ли как да реша моя. Междувременно се върнах отново на KAV Personal Pro 5.0.527 sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Видя ли на кой файл точно забива сканирането?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.