Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6xx - дискусия

Featured Replies

Оооо спор няма. Ad-Aware е доста добра програма против спайуер. Засича доста неща. Програмката си е от типа "необходими" на компютъра. Да тя е още един вид защита, но не чисти кеша или бизквитките. За това си има други програми - чистачи. На мен ми харесва CCleaner. Но чесно казано откакто съм с Касперски 6 все по-рядко пускам Ad-Aware да сканира и съм доста доволен от резултата - 1-2 бизквитки само :)

Да-а-а-а, и аз съм много доволна от КИС, при мен максимума е 3 куукита, а това говори за отлична ефективност на целият пакет !!! ;):P Даже при мен абсолютно всички настройки са на най-високото ниво, и досега нямам никакви проблеми!

Благодаря ти за превода на Касперски, така и начинаещите ще могат да се оправят с настройките на програмата!

Редактирано от MELL (преглед на промените)

• Отговори 654
  • Прегледи 121,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

tigertron, MELL - вие с Internet explorer ли сте?

tigertron, MELL - вие с Internet explorer ли сте?

Дааааа защо? Ако знаеш как да се предпазиш, то това е най-добрият браузър в света! Без значение какво предлагат алтернативите и колко са шарени, най-добрият браузър си е ИЕ ;)

Дааааа защо? Ако знаеш как да се предпазиш, то това е най-добрият браузър в света! Без значение какво предлагат алтернативите и колко са шарени, най-добрият браузър си е ИЕ ;)

Питам, защото Ad-aware не засича кукитата на мозила/опера. Иначе аз също ползвам IE

Питам, защото Ad-aware не засича кукитата на мозила/опера. Иначе аз също ползвам IE

Не ги засича при "Умно" сканиране. Когато пуснеш пълно сканиране, то се сканират и файловете на всички устройства и тогава май се засичат като такива, но не съм сигурен, защото не ползвам мозила или опера.

Не ги засича при "Умно" сканиране. Когато пуснеш пълно сканиране, то се сканират и файловете на всички устройства и тогава май се засичат като такива, но не съм сигурен, защото не ползвам мозила или опера.

не, не само на smart, дори на пълно не улавя тези на мозила или опера.

Имам проблем!Защо KIS 6.0.0.300 иска постоянно рестартиране на компа.Дори и когато не съм теглил ъпдейти.Все си пише да рестарвам.Досега съм нямал такъв проблем с Kaspersky.Помогнете ми!

Имам проблем!Защо KIS 6.0.0.300 иска постоянно рестартиране на компа.Дори и когато не съм теглил ъпдейти.Все си пише да рестарвам.Досега съм нямал такъв проблем с Kaspersky.Помогнете ми!

Изтегли си ФИНАЛНА-та версия

Дай повече подробности, какво ти изписва, защо иска да се рестартира?

Дааааа защо? Ако знаеш как да се предпазиш, то това е най-добрият браузър в света! Без значение какво предлагат алтернативите и колко са шарени, най-добрият браузър си е ИЕ :rolleyes:

Абсолютно съм убеден в това. Непрекъснато някой някъде с повод и без повод пише колко лош, некачествен, бъгав, противен, грозен, отвратителен... е ИЕ 6, и как чрез конкурентните продукти потребителят може най-после да се освободи от този боклук. Никой обаче не отговаря на пряко зададен въпрос с какво точно се е провинил въпросният ИЕ, че е предизвикал такава чутовна омраза. В най-добрият случай се дават някакви мъгляви обвинения за бъгове, които никой не може да конкретизира разбираемо и убедително.

Не бих искал да отклонявам темата и да предизвиквам ненужни спорове, защото всеки си е свободен да решава, но с удоволствие подкрепям преждеговорившите за Ad-Aware 1.06 Pro, програмката не е излишна, пък макар и при изключително яката защита, осигурявана от KIS.

Но колкото и да е на ниво KIS, в частност и която и да е друга защитна програма, то едва ли е приемливо да се довери човек само на нея. За целта не изоставям и онлайн скенера на Панда, все намирва по нещичко от дъжд на вятър.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Не казвам,че KIS 6.0.0.300 е лош.При всяко стартиране на РС ми иска рестарт самия касперски долу където е иконката му.След рестарта си работи и ако се ъпдейтни пак иска рестарт.Аз като бях с едната от бетите нямах проблем,а сега имам.И я изтеглих за финална.

Аз съм на Mc Afee и съм много доволен тя е най-хубавата за мен антивирусна програма не я знам тази новата колко е добра, но според моите програмисти моята е най-добрата.

Аз съм на Mc Afee и съм много доволен тя е най-хубавата за мен антивирусна програма не я знам тази новата колко е добра, но според моите програмисти моята е най-добрата.

Добре,че ти нямам програмистите.........А като дойде време да я ънинсталнеш,наистина ще ти трябва програмист :rolleyes:

Изтегли си ФИНАЛНА-та версия

Аз карам с 6.0.0.290-досега бъг даже и за цвят не е показала.Иначе иска рестарт при обновяване

на файъруола,то от това няма лошо.

Не казвам,че KIS 6.0.0.300 е лош.При всяко стартиране на РС ми иска рестарт самия касперски долу където е иконката му.След рестарта си работи и ако се ъпдейтни пак иска рестарт.Аз като бях с едната от бетите нямах проблем,а сега имам.И я изтеглих за финална.

Това е така, защото излезе упдейт за програмния модул на антивируса. Затова ти иска рестарт. Ще се оправи скоро! :beer:

Здравейте! Новобранец сьм и моля да ме извините ако ви занимавам с глупости или мястото на моя вьпрос не е тук!

Преди няколко дена преинсталирах MW XP-P V-2002 SP2

(Машината ми има следните параметри: Intel® Celeron ® 2.93GHz 512MB of RAM имам и DVD® Asus ) и сега незнам откьде да подхвана.Повечето програмки които бях копирал на CD не мога да ги инсталирам,излизат ми сьобщения че са повредени. Сега започвам наново да ги сьбирам. Вьпросьт ми е:

Антивирусната ми е Kaspersky Anti-Virus 6.0 имам и (Kaspersky Internet Security 6.0) в момента сьм с пьрвата Kaspersky Anti-Virus 6.0. Интересува ме коя да ползвам,какво бихте ме посьветвали? Двете могат ли да работят заедно и какви други програмки за защита бихте ми препорьчали които да са като помощници на основната антивирусна в случая?

Благодаря ви!

Здравейте! Новобранец сьм и моля да ме извините ако ви занимавам с глупости или мястото на моя вьпрос не е тук!

Преди няколко дена преинсталирах MW XP-P V-2002 SP2

(Машината ми има следните параметри: Intel® Celeron ® 2.93GHz 512MB of RAM имам и DVD® Asus ) и сега незнам откьде да подхвана.Повечето програмки които бях копирал на CD не мога да ги инсталирам,излизат ми сьобщения че са повредени. Сега започвам наново да ги сьбирам. Вьпросьт ми е:

Антивирусната ми е Kaspersky Anti-Virus 6.0 имам и (Kaspersky Internet Security 6.0) в момента сьм с пьрвата Kaspersky Anti-Virus 6.0. Интересува ме коя да ползвам,какво бихте ме посьветвали? Двете могат ли да работят заедно и какви други програмки за защита бихте ми препорьчали които да са като помощници на основната антивирусна в случая?

Благодаря ви!

Привет cool.gif Ако искаш да инсталнеш един пакет и да не се занимаваш с други неща , то тогава избери КИС , а ако искаш АВ и отделно защитна стена и anti-spyware - КАВ :)

Абсолютно съм убеден в това. Непрекъснато някой някъде с повод и без повод пише колко лош, некачествен, бъгав, противен, грозен, отвратителен... е ИЕ 6, и как чрез конкурентните продукти потребителят може най-после да се освободи от този боклук. Никой обаче не отговаря на пряко зададен въпрос с какво точно се е провинил въпросният ИЕ, че е предизвикал такава чутовна омраза. В най-добрият случай се дават някакви мъгляви обвинения за бъгове, които никой не може да конкретизира разбираемо и убедително.

Не бих искал да отклонявам темата и да предизвиквам ненужни спорове, защото всеки си е свободен да решава, но с удоволствие подкрепям преждеговорившите за Ad-Aware 1.06 Pro, програмката не е излишна, пък макар и при изключително яката защита, осигурявана от KIS.

Но колкото и да е на ниво KIS, в частност и която и да е друга защитна програма, то едва ли е приемливо да се довери човек само на нея. За целта не изоставям и онлайн скенера на Панда, все намирва по нещичко от дъжд на вятър.

Ад-ауер отдавна не е това, което беше, а именно най-добрата в бранша. В днешно време я задминаха програми като Spy sweeper и прочее. То не пречи да има интсталирана тази и още десет такива, обаче не виждам смисъл. Ако се наложи случайно - ще си изтегли човек последните версии и ще си оправи поразиите, които си е забъркал. Аз като потребител на IE без инсталиран пакет за защита панда ми показваше преди време 120 критични обекта, които са естествено кукита. Сега - бога ми, кой знае колко са. Не ми пука, би трябвало на вас също да не ви пука.

EDIT: Панда улови близо 4 пъти повече тракинг-кукита, сега сканирах. Още едно показно, че дори и с това не се справя на ниво.

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

Здравейте,форумци.Искам да обсъдя с вас мой проблем с KIS 6.0.0.300.След деинсталация на някаква програма и последващо почистване на регистрите с Reg Supreme 1.1 винаги ми остават следи от нея в H_KEY_LOCAL_MASHINE\Software Kaspersky Lab\AVP6\Behavior_bloking.............. под формата на APP NAME или IMAGE PATCH.Какво ли не пробвах- да ги изтрия ръчно, влизах в регистрите, променях настройките на KIS-не става и не става, а те постоянно се увеличават.Единствено помага пълната деинсталация на KIS с последващо почистване на рег., но не мога да го правя всяка седмица, нали?

Та въпроса ми е-как да махна тези досади ,останали от вече несъщесвув. програми при положение че почистващата прогр. казва, че са изтрити, а те отново се появяват в прозореца и/пробвах и с други почиств. рег. програми-същия ефект/, и проблем ли е тяхното непрекъснато увеличаване.Ще бъда благодарен на експертен съвет по проблема.

Здравейте,форумци.Искам да обсъдя с вас мой проблем с KIS 6.0.0.300.След деинсталация на някаква програма и последващо почистване на регистрите с Reg Supreme 1.1 винаги ми остават следи от нея в H_KEY_LOCAL_MASHINE\Software Kaspersky Lab\AVP6\Behavior_bloking.............. под формата на APP NAME или IMAGE PATCH.Какво ли не пробвах- да ги изтрия ръчно, влизах в регистрите, променях настройките на KIS-не става и не става, а те постоянно се увеличават.Единствено помага пълната деинсталация на KIS с последващо почистване на рег., но не мога да го правя всяка седмица, нали?

Та въпроса ми е-как да махна тези досади ,останали от вече несъщесвув. програми при положение че почистващата прогр. казва, че са изтрити, а те отново се появяват в прозореца и/пробвах и с други почиств. рег. програми-същия ефект/, и проблем ли е тяхното непрекъснато увеличаване.Ще бъда благодарен на експертен съвет по проблема.

Отвори настройките-кликни на проактив дефенс-после на сетингс и отмаркирай регистри гарда.

Би трябвало да помогне?

Ми земи го изтрий тоя кийлогър де най-накрая......

Ами не мога да го изтрия, защото като го изкара жълтия прозорец и "terminate" не е активно?!?!!

Само Allow е активно!!!

И на източника пише unknown! Давам му даже "Apply to all" и "add to trusted zone" ама файда нема...

Отвори настройките-кликни на проактив дефенс-после на сетингс и отмаркирай регистри гарда.

Би трябвало да помогне?

Отдавна държа тази настройка демаркирана и въпреки това проблема си стои.Благодаря все пак за вниманието.Друга идея?

Ами не мога да го изтрия, защото като го изкара жълтия прозорец и "terminate" не е активно?!?!!

Само Allow е активно!!!

И на източника пише unknown! Давам му даже "Apply to all" и "add to trusted zone" ама файда нема...

Пускал ли си скенера?Улавя ли го?Не го ли изтрива?

Отдавна държа тази настройка демаркирана и въпреки това проблема си стои.Благодаря все пак за вниманието.Друга идея?

Върти ми се нещо около търн офф систем рестор в главата.....

Пускал ли си скенера?Улавя ли го?Не го ли изтрива?

Върти ми се нещо около търн офф систем рестор в главата.....

Систем ресторе-то винаги ми е било забранено, така че и това не е причина.

Систем ресторе-то винаги ми е било забранено, така че и това не е причина.

Намерих решение на проблема си!Първо изключвам защитата на антивируса и тогава почиствам регистъра.След това отново си вкл. защитата

Днес (1 юни) KIS поиска три пъти рестарт при обновяване на дефиницийте си,което малко ме учуди-при вас да се е случвало подобно нещо

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.