Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6xx - дискусия

Featured Replies

Преинсталирай Касперски.Първо го деинсталирай напълно! после го инсталирай наново.

Редактирано от thomson (преглед на промените)

• Отговори 654
  • Прегледи 121,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Всичко е така както трябва, но не се появява иконата на Таскбара. И пак я стартирам ръчно.

Щом всичко с настройките за автостартиране е наред, то направи както thomson казва, тоест ако си с версия 5 го деинсталирай и го инсталирай наново, а ако си с версия 6 можеш да му дадеш един repair (тоест поправка) и трябва да се оправи! Та кажи с коя версия на Касперски си?

Виж случайно дали не си забранил да се появява в таскбара.

Taskbar and start menu propertis - Hide inactiv icons (customize...) -Kaspersky always show за да се покаже.

Ако ползваш anty spy програма с real time protection е възможно при инсталацията да е попречила на касперски да се запише в регистара. Ad -watch на Adawere има тоя навик, когато е на автоматик примерно.

Ако ползваш anty spy програма с real time protection е възможно при инсталацията да е попречила на касперски да се запише в регистара. Ad -watch на Adawere има тоя навик, когато е на автоматик примерно.

Едва ли това е причината, ползвам точно KIS и Ad-Aware с активен мониторинг и няма никакъв проблем. Освен това е доста нелогично първо да инсталира антиспай програма, а после антивирусната.

Кликни върху старт бутона и отиди на Help and Support, оттам отиваш на програмите, които ти са стартират заедно с Уйндоуса. Виж на avp - Касперски, дали има отметка, ако няма, сложи и направи рестарт! :speak:

Иначе, деинсталацията и инсталацията на програмата е "най-лесно"! :)

Редактирано от MELL (преглед на промените)

Благодаря за отговорите на всички. :wors::P;)

Моят проблем се оказа от Ad-ware-ра. Махнах го и всичко се оправи.

Сега ми се появи друг проблем. Не мога да гледам Nettera.tv. Започва да зарежда файла и Каспера казва, че от еди кой си адрес ми хакват компа и ме прекъсва. Как да го отворя този порт?

Мерси на всички за помоща.

Сега ми се появи друг проблем. Не мога да гледам Nettera.tv. Започва да зарежда файла и Каспера казва, че от еди кой си адрес ми хакват компа и ме прекъсва. Как да го отворя този порт?

Мерси на всички за помоща.

Задаваш на Касперски да не "закача" повече програмата, с която гледаш Nettera.tv, и мисля, че проблемът ти ще се оправи. Това може да направиш по следния начин:

Setting - Protection - Trusted zone - Trusted Application - Add - Browse - намираш exe-то на програмката, слагаш отметките и на четирите опции и следва OK,Ok, Apply и пак ОК. Аз ти препоръчвам да направиш и рестарт, това е, дано така да се оправи проблемчето, успех!

Не е съвсем така :ph34r: Антихакер го слагаш на трейнинг моуд,стартираш Nettera и като те запита да пуска ли приложението в мрежата,му казваш ДА и му създаваш правило и го потвърждаваш.Има и по-сложен начин cool.gif така че го направи по тоя.После провери в антихакер сетингс дали на изпълнимия файл е присвоено като настройка allow all и си готов.

Не е съвсем така :) Антихакер го слагаш на трейнинг моуд,стартираш Nettera и като те запита да пуска ли приложението в мрежата,му казваш ДА и му създаваш правило и го потвърждаваш.Има и по-сложен начин cool.gif така че го направи по тоя.После провери в антихакер сетингс дали на изпълнимия файл е присвоено като настройка allow all и си готов.

Е-е-е-е, да, аз това му го пиша при условие, че анти-хакерът му е на трейнинг моуд, а Каспо продължава да му прави проблеми! :help: А и мисля, че когато Каспо се инсталне, анти-хакерът по подразбиране е настроен на трейнинг моуд. :ph34r::lock:

По твоя съвет щеше да изключи ехе-то от вирусното сканиране,не нещо друго. laugh.gif:eek::hush:

Може ли да ми каже някой защо Касперски 5.0.676 не може да се ъпдейтва? Изписва ми Proxy server connection error. Настроен е да избира автоматично прокси сървъра.Аз съм сложил отметката на Automatically detect the proxy server settings. Ключът ми е валиден до 16.07.2007 г.

Бях със KIS 6.300.По стечение на обстоятелствата минах на NOD32 и сега съм със Avast.Проблема е следният:Avast намери това: http://img416.imageshack.us/img416/2373/sc...06190939oz7.png .Не искам да правя реклама,интересно ми е как толкова добри програми като KIS и NOD сапропуснали този троян?

Бях със KIS 6.300.По стечение на обстоятелствата минах на NOD32 и сега съм със Avast.Проблема е следният:Avast намери това: http://img416.imageshack.us/img416/2373/sc...06190939oz7.png .Не искам да правя реклама,интересно ми е как толкова добри програми като KIS и NOD сапропуснали този троян?

Защото не го броят за троянец cool.gif

Пробвай с активен Avast! да пуснеш online скенера на Panda AntiVirus и кажи после какво е станало.

:bye1:

Защото не го броят за троянец cool.gif

Пробвай с активен Avast! да пуснеш online скенера на Panda AntiVirus и кажи после какво е станало.

:whist:

Пробвах,или неще да тръгне или интернет експлорера направо изчезва.

Пробвах,или неще да тръгне или интернет експлорера направо изчезва.

А при мен по някое време на зареждане на базата данни на Пандата почва да пищи на умряло че има троянец и прекъсва връзката cool.gif Проблема е в Avast! , а не в Панда.

Може ли да ми каже някой защо Касперски 5.0.676 не може да се ъпдейтва? Изписва ми Proxy server connection error. Настроен е да избира автоматично прокси сървъра.Аз съм сложил отметката на Automatically detect the proxy server settings. Ключът ми е валиден до 16.07.2007 г.

Направи си ръчно настройките на проксито в kaspersky. Ако и така не се получи, то препоръчвам ти да си инсталираш някоя от последните бети (в момента 6.0.1.400). Няма да сгрешиш. Има и бета кодове до 24.12.2006г като малко преди изтичането на даден кей го удължават, или дават нови, за по-голям период напред.

Успех :P

Възможно ли е Firewall на KIS и на Windows XP SP 2 да си създават конфликти.

Още при инсталирането на KIS излиза съобщение, че двете стени не могат да работят успоредно и KIS предлага да изключи вградената.

Още при инсталирането на KIS излиза съобщение, че двете стени не могат да работят успоредно и KIS предлага да изключи вградената.

И ако ги оставя двете включени какво ще стане???

И ако ги оставя двете включени какво ще стане???

мармалад,какво друго..... angry.gif

Не е възможно да работят заедно, едната трябва да се изключи. Предлагам ти да активираш стената на KIS, Антихакер-ът е от възможно най-добрите стени.

Не е възможно да работят заедно, едната трябва да се изключи. Предлагам ти да активираш стената на KIS, Антихакер-ът е от възможно най-добрите стени.

Значи е възможно това да е причината компа да ми прави рестарти?

Не съм отказвал на KIS да изключи вградената стена, но предполагам, че при отказ ще спре инсталирането. Това нека някой друг, който го е направил, да го каже, но така или иначе, едва ли тук трябва да се търсят причините за рестартирането.

• 2 седмици по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.