Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6xx - дискусия

Featured Replies

Да, сега Product hotfix показва a.a.a.b, каквото и да означава това.

• Отговори 654
  • Прегледи 121,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Днес (1 юни) KIS поиска три пъти рестарт при обновяване на дефиницийте си,което малко ме учуди-при вас да се е случвало подобно нещо

При мен НЕ...

послепис: Ти май не си с ФИНАЛНА версия...

При мен НЕ...

послепис: Ти май не си с ФИНАЛНА версия...

Версията ми е изтеглена от калдата и поне според описанието бе final... :nono:

Днес (1 юни) KIS поиска три пъти рестарт при обновяване на дефиницийте си,което малко ме учуди-при вас да се е случвало подобно нещо

При мене също се случи, и то поне 4 пъти.

Версията си е финалната,ама иска рестарт на няколко пъти,и при мен е така .

Хм, да не би нещо като проблем да се заформя, май почти всеки от последните ъпдейти (през 2 часа са моите, версията ми е КИС .299 Финал.) изисква рестартиране на системата?

А пък http://forum.kaspersky.com/ нещо не ми се отваря в момента.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

И при мен е така - от вчера ми иска 5 пъти рестарт, включително и тази сутрин ме изненада. Май ще се връщам на 299. Ако взема да изключа самозащитата на Kaspersky дали това ще реши проблема?

Редактирано от mitaka33 (преглед на промените)

Много странно! Не съм имал повече от един рестарт и то само при обновяване на антихакер-kds.idz!

KIS 6.0.290-БАЧКА СИ КАТО ЧАСОВНИК!!!

И при мен е така - от вчера ми иска 5 пъти рестарт, включително и тази сутрин ме изненада. Май ще се връщам на 299. Ако взема да изключа самозащитата на Kaspersky дали това ще реши проблема?

..същата работа и при мен тази сутрин което неприятно ме изненада-пореден рестарт :)

Аз ви писах за този проблем при мен.Вчера имаше 3 рестарта,тази сутрин влизам и иска рестарт.Аз съм с KIS 6.0.0.300 уж финална версия.Иначе си работи без проблем.

Кажете ми къде да барна Kaspersky 6.0.0.300 за да ми пуска без да го изключвам програмите Yahoo Mesendger,Skype,BitComet?

При мен рестарти няма и съм с .299 финална версия...!

Странното е, че на компове, които ползват /моят/ същият инсталационен файл .299 финал рестартират та се късат, а моето и няколко други компчета не чуват за преинстал след обновяване на дефиниции!? Настройки не са пипани всичко си е на default, навсякъде! :rolleyes:

Редактирано от rusimonov (преглед на промените)

При мен рестарти няма и съм с .299 финална версия...!

...Настройки не са пипани всичко си е на default, навсякъде! :rolleyes:

Може и това да е причината, не знам. Аз попромених това-онова от настройките по подразбиране на .299.

Кажете ми къде да барна Kaspersky 6.0.0.300 за да ми пуска без да го изключвам програмите Yahoo Mesendger,Skype,BitComet?

Посочваш трай иконката доле в дясно и влизаш в секция сетинг,след това антихакер и там ще посочиш едит сетинг на стената.Ще видиш всички апликаций който са във компютърат ти .Избери която искаш да промениш като посочиш бутона едит в дясно .Даваш на апликацията алоу ал ,за да разрешиш всички UDP и TCP връзки .

А това нещо със рестарта на системата е нормално ,за след всеки ъпдейт .За да не ви се набива във очите жълтият надпис ,изключете си нотификацията за този род съобщение ,аз поне така сам направил.

Смятам, че тази тема трябва да отразява и развитието на Kaspersky AntiHacker, та затова задавам тук въпроса си:

Новата версия на КАХ, 1.9.3 съвместима ли е с КАВ 6? Не се и съмнявам, че е чудесна, но при инсталирането си КАВ 6 иска да премахне предишните версии на стената - 1.8 или 1.7.

Някой вече опита ли и какъв е резултата? Благодаря :down:

Смятам, че тази тема трябва да отразява и развитието на Kaspersky AntiHacker, та затова задавам тук въпроса си:

Новата версия на КАХ, 1.9.3 съвместима ли е с КАВ 6? Не се и съмнявам, че е чудесна, но при инсталирането си КАВ 6 иска да премахне предишните версии на стената - 1.8 или 1.7.

Някой вече опита ли и какъв е резултата? Благодаря :)

кажете как да настроя версията 299 final така че да не ми бави тегленето на файлове!доста забавя доунлоуда!като изкл.касперски ми трагва много бързо да тегли!МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ПРИ НАСТРОЙКИТЕ!!

кажете как да настроя версията 299 final така че да не ми бави тегленето на файлове!доста забавя доунлоуда!като изкл.касперски ми трагва много бързо да тегли!МОЛЯ ЗА ПОМОЩ ПРИ НАСТРОЙКИТЕ!!

Забавя го, защото първо уеб анти-вируса сканира отваряната страница за скриптови вируси и второ, защото когато се свали на харда файловият анти-вирус го сканира за вируси, затова. Не те съветвам да изключваш тези неща, макар че наистина даунлоуда е малко бавен!

Забавя го, защото първо уеб анти-вируса сканира отваряната страница за скриптови вируси и второ, защото когато се свали на харда файловият анти-вирус го сканира за вируси, затова. Не те съветвам да изключваш тези неща, макар че наистина даунлоуда е малко бавен!

как малко един филм го свалям с 4000ка а сега с касперски повече от 600ка неможе!дайте някои настройки по този въпрос,а всичко друго си е просто супер!

как малко един филм го свалям с 4000ка а сега с касперски повече от 600ка неможе!дайте някои настройки по този въпрос,а всичко друго си е просто супер!

Че програмата е супер - супер е, а проблемът ти със скоростта едва ли е от КИС. И аз съм с нея и скоростта ми е доста по-висока от написаната.

• 2 седмици по-късно...

Инсталирах днес Heroes of Might and Magic V и ми направи доста неприятно впечатление че при стратиране на играта avp.exe скача на 99% и компютъра става напрактика неизползваем докато не се рестартира или самия той или файловия анти-вирус.Така наречения "проблем"оправих след като сложих играта в "Надеждна-та зона"за да не се проверява от файловия анти-вирус....

Някой от вас сблъсквал ли се е с подобен проблем и имали някакво друго решение освен споменатата по горе "Надеждна зона"?

P.S.

Забравих да кажа че използвам Kaspersky Internet Security 2006 Build 6.0.0.300 Final,играта съм я инсталирал и на друг компютър с друга антивирусна и този"проблем"там отсъства... :speak:

Поздрави:Popsi

"Надеждната зона" май е единственото решение, защото причината за такова забавяне е сканирането на стартиращите обекти, при мен сканира даже и всяка следваща mp3-ка. Но поне на мен не ми пречи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.