Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6xx - дискусия

Featured Replies

Ами аз вече две бета версии съм инсталирала на компа, но такива проблеми съм нямала.Сега съм с предпоследната бета на KIS 6.0 и програмата си работи без грешка. Да не би някакъв много лош вирус да имаш в компа, и да ти прави проблем когато инсталираш анти-вируса? Не мога да си обясня по-друг начин проблемите, които ти имаш. Сигурна съм, че ако си форматираш диска и инсталнеш Уиндоуса и всички прогламки на чисто, проблема,който сега имаш с KIS, няма да се появи пак.

• Отговори 654
  • Прегледи 121,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ами аз вече две бета версии съм инсталирала на компа, но такива проблеми съм нямала.Сега съм с предпоследната бета на KIS 6.0 и програмата си работи без грешка. Да не би някакъв много лош вирус да имаш в компа, и да ти прави проблем когато инсталираш анти-вируса? Не мога да си обясня по-друг начин проблемите, които ти имаш. Сигурна съм, че ако си форматираш диска и инсталнеш Уиндоуса и всички прогламки на чисто, проблема,който сега имаш с KIS, няма да се появи пак.

<{POST_SNAPBACK}>

Неее, форматирането на диска не е решение. Има няколко възможни решения, нека да видим при кой файл заспива сканирането.

Неее, форматирането на диска не е решение. Има няколко възможни решения, нека да видим при кой файл заспива сканирането.

<{POST_SNAPBACK}>

Абе нещо ме съмнява за някой много лош вирус, който му е "зомбирал" Уиндоуса и блокира Касперски! Това възможно ли е според теб? Просто вирус да е взел правимощия над Уиндоуса, и да блокира анти-вира ! :clap::clap:

Абе нещо ме съмнява за някой много лош вирус, който му е "зомбирал" Уиндоуса и блокира Касперски! Това възможно ли е според теб? Просто вирус да е взел правимощия над Уиндоуса, и да блокира анти-вира ! :clap:  :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

Да понякога е възможно. Има много такива вируси, които блокират антивиресните програми и всимат операционната система в свои ръце, но в случая на kido проблемът е друг и трябва да каже къде точно му замръзва сканирането.

Едно решение може да бъде когато пусне сканиране, да отиде на Settongs и да махне отметката на Stop scanning vor viruses when CPU is used from other programs или нещо такова беше. Също така от версия 6 нататък има вградена нова технология наречена ABC и ако има някакви входно/изходни задачи на компютъра, то сканирането се спира през това време.

Забива на файла win.ini . И съм повече от сигурен, че не е вирус причината. Нали сканирах цялостно веднага след като се върнах на 5-цата - абсолютно нищо. А мисля, че ще се съгласите, че и Про-то в това отношение си е безкомпромисна. Наистина много кофти ситуация sad.gif

Не ми се вярва да е и от регистрите - чистих ги. Не знам...

Да не би да е нещо от настройките - бяха си дефоулт при сканирането?

Редактирано от kido (преглед на промените)

Пробвай с описаното в предишния ми пост и виж какво ще стане. А ако в момента и друга програма използва този файл воже да се получи така.

Мерси за съвета tigertron! Може и от това да е. Наистина и други програмки бяха отворени по същото време, като напимер БитКомет. Но все си мисля, че е нещо бъгаво. Май най-добрият вариант е да изчакам официалния рилийз и тогава да пробвам...

Мерси за съвета tigertron! Може и от това да е. Наистина и други програмки бяха отворени по същото време, като напимер БитКомет. Но все си мисля, че е нещо бъгаво. Май най-добрият вариант е да изчакам официалния рилийз и тогава да пробвам...

<{POST_SNAPBACK}>

Дааа точно както предполагах - имаш входно-изходна активност, а и процесора ти е бил зает от друга програма (БитКомет). Касперски 6 използва нова технология, която се влияе от този входно-изходен трафик, това е бил проблема cool.gif

здравейте! изтеглих си Kaspersky Anti-Virus 6 финал от сайта на Kaspersky .....но имам проблем след като ми даде някаква win-a грешка ми го гаси....и ако може някой да помогне за настроиките му ........благодаря и поздрави

здравейте! изтеглих си Kaspersky Anti-Virus 6 финал от сайта на Kaspersky .....но имам проблем след като ми даде някаква win-a грешка ми го гаси....и ако може някой да помогне за настроиките му ........благодаря и поздрави

<{POST_SNAPBACK}>

Дай повече информация: Каква грешка ти дава и какво точно става и ще намерим решение cool.gif Настройките са лесна работа :wors:

От същият пакет ако е и касперски антихакер 1.9.4 мисля също ми се рестартира компа и после window is recover from seri и там кво беше не се сещам. Така че и при мен се получи

Ако ви е омръзнал дразнещият звук от Kaspersky при ъпдейт,отчитане на вирус и парола.Ви предлагам една алтернатива !!!

Свалете си това от тука

http://rapidshare.de/files/17703780/Kasper...sounds.rar.html

След това екстрактнете свичко от архива във системният флудер на Kaspersky и заместете фаиловете

Надявам се да ви хареса

Здравейте на всички. От един човек, когото много уважавам разбрах, че доста хора имат проблем с Касперски Интернет Секюрити 6 и биткомет, който се състои в това, че Касперски постоянно ви тревожи със съобщения относно биткомет. Та след като помогнох на нея с удоволствие публикувам решението и тук:

Отваря се Касперски Интернет Секюрити, избира се Анти-Хакер и се избира бутона за настройки (Settings). От там в полето на Enable Firewall се натиска бутона Settings... Трябва да се появи списък с приложенията, които анти-хакера пропуска. На този раздел трябва да пише Rules for Applications (отгоре). След това търсите и намирате биткомета в този списък. Ако го няма трябва да го добавите в него като натиснете бутона Add->Browse.. и изберете биткомета от инсталационната му папка. А ако е стартиран се добавя от Add->Applications. След като вече е в списъка избирате биткомета и натискате бутона Edit. Трябва да се появят доста правила в този прозорец. Избират се всичките (Ctrl+A) и се изтриват (с бутона Delete). След това се натиска бутона Add, не се променят настройките и се натиска бутона OK. След това отново се натиска бутона Add и долу в полето Rule Description се натиска веднъж върху TCP и то става UDP. Натиска се бутона ОК и следващия бутон ОК. Пак се натиска бутон ОК, след това Apply и OK.

С така създадените правила трябва да нямате проблеми с биткомет и Касперски Интернет Секюрити 6. Това е от мен. Айде със здраве и късмет на всички biggrin.gif

От къде да си намеря Лиценз кей ли де да знамм ,активационен код ? :)

Браво tigertron,но защо аз никога не съм имал проблеми с АнтиХакера и БитКомет-а :)

Но все пак поне даваш отговор на нуждаещите се,за което те аплодирам.Пиша това защото доста глупави постове прочетох по темата досега.

Според мен най-важното е първоначалното даване на ауторизация на БитКомета да използва всички видове портове,и тогава проблеми няма.Това значи добра конфигурация на защитната стна преди всичко.

Мисля че в друг пост е обяснено как става.Просто трябва да се чете преди да се пита нещо

Със здраве!!

От къде да си намеря Лиценз кей ли де да знамм ,активационен код ? ;)

В официалното фтп на програмата, тоест тук има файл ActCodes.txt В него са официалните ключове за активация, предоставени от Касперски Лаб. Валидни са до 2006-05-17.

Пич напиши ми поне кода....че немога да отворя тфа ФТМ че съм с най-прееебания ИНТерНет в СВЕТА !!!!!

Аи защо и толко мака активноста на кода .... 1 месец някъде ?Няма ли някъде поне за 1 година ?!!!

Пич напиши ми поне кода....че немога да отворя тфа ФТМ че съм с най-прееебания ИНТерНет в СВЕТА !!!!!

Аи защо и толко мака активноста на кода .... 1 месец някъде ?Няма ли някъде поне за 1 година ?!!!

Офффффффф аре на влачи:;

Not For Resale (Until 2006-05-17)

KIS:

426AD371-6420-4CCF-9888-C9358E4890B1C

5288B4AC-B93C-4C1A-BED0-1AA660DB3D085

68A62B60-CC5A-44A7-BC1F-DBA263FB6A614

KAV:

5742E3E6-59FF-4879-91C0-C9C39FB7FC6B7

6B174F68-063B-4EDC-967D-81D9AAC339952

97AC7293-9308-4579-A151-F40B5B8EB637B

За повече се плаща, това са официалните кодове предоставени от Касперски Лаб.

Взникна ми следния проблем!Като си инсталирах Касперски 6.0.0.299 и два дни чаках за активационния код....антивирусната програма ми търси парола зааа всичко......За активационния код,за изключване на някой настройки.....и други такива...немога да я изключа процеса....таск мениджъра...кажете каква може да е тая парола..или от къде да я изнамеря от Пц-то ми ?! :)

Тъкмо очаквах вече финалната версия и ohmy.gif ... нова бета - http://www.kaldata.com/comments.php?shownews=12668

Тъкмо очаквах вече финалната версия и ohmy.gif ... нова бета - http://www.kaldata.com/comments.php?shownews=12668

Technical release version е 6.0.0.299. И смело мога да твърдя,че е безпроблемна последната 6.0.1.305,която използвам. Бързо действаща,не пренатоварва,няма забивания и проблеми с програми.. Това е минало.. Все пак има много бета тестъри,които много по-бързо намират бъгове и се оправят също така бързо.. Това не е един Windows,на който така бавно мусе оправят бъговете,а някои си стоят дори.. Тук Има малко повече информация за 6.0.1.305. А nct означава not completely tested,което разбира се важи за всички бети. Просто този път са го сложили като означение във версията.

EDIT:

Скоро може да се очаква финалната версия...

Посробности тук. Форума е на руски, но се надявам да разберете...

Кой каза,че е на руски ? -> http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=12811&st=0

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

В друга тема обясних, но и тук. Пре- означава преди. Те (Pre-beta realise) свършиха до появата на Beta 1.

В друга тема обясних, но и тук. Пре- означава преди. Те (Pre-beta realise) свършиха до появата на Beta 1.

Извинявам се.Явно не съм си превел нещо правилно от форума на Kaspersky,или не съм догледал и.. Няма да се повтори :blink: Поздрави :wors:

Няма проблеми cool.gif :bye:

Няма проблеми cool.gif :bye:

Можело и да се разбираме в този форум,супер ;)

Сега да вкарам малко информация за който не знае,че официалната версия на KIS и KAV,която ще се продава от 15май 2006 ще е познатата ни 6.0.0.299 Поради това beta-кодовете,които използваме за сегашните бети изтичат с 2 дена след официалния старт на пакетите с KIS и KAV.

1) The official release day will be May 15, 2006.

2) When official release takes place before May 15, the expiration date will be changed accordingly.

Т.е. technical release,който повечето от използващите KAV/KIS 6.х.х.ххх са пробвали вече,са тествани напълно и ще се продават като официални крайни версии. А тези,които са по-нови,и в момента някои от нас ги използваме,например 6.0.1.305 са бети,но какво от това.. Безплатна(засега) стъбилна защита.. Евала laugh.gif:P

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.