Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 6xx - дискусия

Featured Replies

и да попитам Kaspersky ще си пречи ли с Avast ?
:angry:

В никакъв случай две Антивирусни програми на един компютър,па каквито и да са те(то за какво ли пък са ти и повече от една,ама това е друга тема) :down:

• Отговори 654
  • Прегледи 121,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За последния Интернет секюрити имате ли ключ ?

Старите от серия 5 Про си важат.

А нови вече се намират в нета,стига да потърсиш ;)

Но според мен не си заслужава.Аз намерих но самата КИС не ми хареса,така че всичко беше напразно

Със здраве и успешно търсене :clap::eek::)

tigertron, благодаря за разясненията :clap: .

Би ли обяснил съвсем накратко (заради тия въпроси бях пуснал тема с молба за онагледяване-разяснение за Касперски 6.0) как се процедира с опциите Settings->Proactive Defence и Service->Protection (без отметката за паролата, разбира се)? Втората вече бе обект на една друга тема - за онлайн сканирането и много ми помогна.

Надявам се, че няма да ти досадя с въпросите си, но вече коментирахме ползата за всички фенове от тази тема.

j_d, регистрацията си е без проблеми (да не я урочасам :eek:)

Не разбирам от Антивирустни програми,така че ще ви попитам направо:Като инсталирам програмата и ми иска Activation code ,какъв код трябва да напиша,ако може да ми го кажете ohmy.gif

tigertron, благодаря за разясненията :) .

Би ли обяснил съвсем накратко (заради тия въпроси бях пуснал тема с молба за онагледяване-разяснение за Касперски 6.0) как се процедира с опциите Settings->Proactive Defence и Service->Protection (без отметката за паролата, разбира се)? Втората вече бе обект на една друга тема - за онлайн сканирането и много ми помогна.

Надявам се, че няма да ти досадя с въпросите си, но вече коментирахме ползата за всички фенове от тази тема.

j_d, регистрацията си е без проблеми (да не я урочасам ;))

Моето скромно мнение е да инсталираш по Default,само задай ъпдейт на всеки час и сканиране на Critical areas веднъж на ден.Защо ли този нов КАV 6 ми напомня много за NOD32.... :)

superstarche в този случай няма да ти помогне много номер ако преди това не си имал работеща версия на касперски( в скучая 5-ицата) .А и Касперски прави онлайн проверка за да свери ключа дали е истински.

Но за щастие има хора които се грижат за такива неплатежоспособни хорица като нас,които може би са платежоспособни,но не смятат че трябва да дават пари за да нагушват някакви и без това богаташи.

Ако потърсиш в нета ще намериш какво ли не,някои са крак, други пачове,трети нещо средно.

:) Правилата на форума не позволяват да се публикуват подобни неща,но това не означава че те не съществуват :);)

Със здраве и успешно търсене!

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Моето скромно мнение е да инсталираш по Default,само задай ъпдейт на всеки час и сканиране на Critical areas веднъж на ден.Защо ли този нов КАV 6 ми напомня много за NOD32.... :)

Настройките по подразбиране не активират ъпдейтите за борба срeщу adware, spyware..., има още куп опции за донастройване. Ъпдейтите съм ги задал на 2 часа, не че е проблем да ги направя на 1 час. Седмично пълно сканиране на най-високо ниво.

Ще се въздържа от коментар относно намека за НОД32.

cool.gif Здравеите момчета имам едно проблемче всъщност не знам дали е точно проблемче но както и да е става въпрос за моят 0,6 каперец нещо ми прай парчета при ъпдейта направих си дефрагмент на диска с програмите и след това каспереца взе че нещо ми прай парчета ъпдейтите не идват на цяло пише ми следното ""Update only part of the application is installed 21.5.2006 г. 11:16:32 21.5.2006 г. 11:18:02 271.8 KB"" !!! Мисля че тва нее нормално щото постояно през пет минути ъпдеитва и тва нещо не може даго намери ли незнам ако някои се е зблъскал с нещо подобно да каже и ако знаете как се оправя тва кажете ми моля и благодаря предварително!!!

ПП.ето нещо по точно което не може да инсталира """File install C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Dskm\kav2006exec-bin-0607g.pbv 21.5.2006 г. 13:36:21"""

Редактирано от m_jay77 (преглед на промените)

Излезе нова версия на любимите Ви антивир 6.0.1.314

Излезе нова версия на любимите Ви антивир 6.0.1.314

Това бета ли е, ако не може ли линк. Благодаря.

тва е бета, ето кво пише във форума на касперски:

Build 6.0.1.3XX = If you wish to help ongoing development, less stable and more prone to system crashes. Requires special beta activation keys, which can be found on the official FTP server.

3c) What is MP1?

MP1 is also known as Maintanence Pack.

Което ще рече, че за сега всички 6.0.1.3ХХ версии са бети!

Настройките по подразбиране не активират ъпдейтите за борба срeщу adware, spyware..., има още куп опции за донастройване.

А би ли споделил какви настройки правиш? Аз лично съм задал на антикахера да е на training mode, на антивирусната след всеки ъпдейт да сканира startup objects и навсякъде натсройките да са с приоритет Do not promt for action (desinfects, delete if desinfects fail). При custom instalation разкарах непотребните за моите нужди mail antivirus; anti-spy и нещо за спама (локална поща нямам и разплащане с кредитни карти не извършвам) Поздрави

А би ли споделил какви настройки правиш?...

С удоволствие :hush:, пък и така ще си "сверя часовника" :

Protection: активирани всички, което е съвсем обяснимо.

File, Mail (не ползвам Outlook, но нещо все не мога да се разбера с MSN, макар и непрекъснато да се боря с него и опцията е включена за всеки случай), Web и Anti-Spam - разрешени на ниво Recommended. Web понякога е на ниво High, зависи къде отивам.

Proactive Defence - активирани са всички, без Application Integrity Control - така и не разбрах за какво е опцията и бих помолил някой да я разясни.

Аnti-Spy - разрешени първите две, понякога включвам антибанера в зависимост къде съм в мрежата.

Anti-Hacker - Training Mode; намирам се в изключително силно заразена локална мрежа (понякога с над 6000 атаки на ден), но ако вдигна нивото на High Security няма да ми тръгне нито една новоинсталирана програма. Не е проблем, защото може да се регулира при нужда, но ще ми се случи да забравя и ... (горчив опит от версия 1.8.180). В опцията Intrusion Detection System зададох бан на атакуващия компютър за 1000 минути, надявам се да му стигнат за да се откаже.

Scan - Security Level High (вече обясних защо); изключението е за сканирането на Run System Scan, където е на ниво Recommended, активиращо се при стартиране на системата.

Service - там нещата са ясни, но имам въпрос: защо при зададена опция за изтриване на рапортите след 3 дни, не ги трие - пазят си се от инсталирането на програмата преди 2 седмици? Всъщност, ако това е бъг на програмата, то май засега е единствения, който открих.

При останалите как е и къде се разминаваме? :nono:

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Искам да задам един въпрос, а тпй е: KIS 6 неговата огнене стена пречат ли си със вградената на Windows XP SP2? Могат ли и двете да си работят?

Искам да задам един въпрос, а тпй е: KIS 6 неговата огнене стена пречат ли си със вградената на Windows XP SP2? Могат ли и двете да си работят?

Не, при инсталацията KIS 6.0 предупреждава и изключва вградената стена, за което иска разрешение, разбира се. Но в противен случай се съмнявам, че инсталацията ще продължи.

При старата комбинация, която ползвах - Касперски 5.0.391 Про + Антихакер 1.8.180, двете стени не си пречеха и нямаше никакъв проблем.

За какво ти е пет стени да работят? Изключваш я и не му мисли. Иначе може да работи но няма нужда.

Един съвет, хора преинсталирайте като си изключите първо кабела за нет-а, след като е готов Уин-а сложете всичко за звук и картина и други устройства от дисковете, които имате за дъното и периферията, сложете Офис 2003 и после КИС 6.0.0.***, чак тогава пускайте нет-а по кабела, че днеска ми се наложи два пъти да преинсталирам, задето съм такъв забраван!

Редактирано от rusimonov (преглед на промените)

Здравейте приятели,забелязах преди няколко поста че е дискутиран въпроса с настройките на пакета но тъй като аз съм лаик в това отношение бих искал да попитам разбиращите дали "правилата за филтриране на пакети"в анти-хакера са достатъчни за моята безопастност в мрежата или е необходимо да се съставят нови такива и ако "да"->какви по точно..

Благодаря предваритено за отговорите ви!

Поздрави:Popsi

Ами аз не съм ги донастройвал, оставих както са си по подразбиране.

Здравейте приятели,забелязах преди няколко поста че е дискутиран въпроса с настройките на пакета но тъй като аз съм лаик в това отношение бих искал да попитам разбиращите дали "правилата за филтриране на пакети"в анти-хакера са достатъчни за моята безопастност в мрежата или е необходимо да се съставят нови такива и ако "да"->какви по точно..

Благодаря предваритено за отговорите ви!

Дааа правилата за филтриране на пакети са достатъчни за защитата ти. Тези са оптималните - тоест нито са много, нито са малко, а са необходимите за най-добра защита, ни и за най-добра скорост и връзка. Е от скоростта има какво да се желае още, но .... cool.gif

Благодаря Ви за отговорите :whist:

Popsi,трябва да имаш и програмата Ad-Aware SE Professional, за да си чистиш дребните паразитчета,тази програма, аз лично я поставям в графата "задължителни"!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.