Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дизайна на Форума... е просто НЕВЕРОЯТЕН , БЛАГОДАРЯ ВИ

Featured Replies

Искам да ви благодаря за положения труд ... това отдавна го чаках или нещо подобно. Пускал съм на 2 пъти теми... просто невероятно. БРАВО :)

• Отговори 206
  • Прегледи 18,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ужас! Бях си свикнал със стария layout, идвам си от почивка, и гледам - гнусен грозен нов дизайн. На всичкото отгоре са спрели топлата вода, така че имам право да съм кисел. Трябва да има някакъв

• Нас юзърите никой не ни пита!Екипът на сайта просто си налага решенията и това е! Ето това аз наричам идиотизъм!Все пак този сайт е за юзърите и аз смятам, че точно потребителите трябва да имат после

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Чудно ми е как другите свикнаха за 2 дена, а на теб ти трябва 1 месец...това си говори за умствения капацитет Щом форума за теб е "кенеф" и "ако беше повърнал на екрана щеше да е по-красиво", кажи

безплатен VIP статус не се получава с подмазване, нито някой си е мръднал пръста точно заради теб.

• Автор

Човече а ти как разбра че искам безплатен Вип статус и кой ти е казал че дават такива. Не Блгагодаря не ми трябва. И като обикновен потребител си ми е добре !

Аз пък съм силно разочарован, направо паднах като видях на какво е заприличал форума..

Аз пък съм силно разочарован, направо паднах като видях на какво е заприличал форума..

+1

Нормално да има недоволство в началото, но като свикнете и забележите, че в сегашната версия на форума има някои доста полезни функции и улеснения, ще си промените мнението :)

Нормално да има недоволство в началото, но като свикнете и забележите, че в сегашната версия на форума има някои доста полезни функции и улеснения, ще си промените мнението :)

срещу функциите нямам нищо против, ама на 1680х1050 да не мога да видя повече от няколко теми на страница... много се разтеглиха и УДЕБЕЛИХА хедъри, футъри, полета, шрифтовете и те огромни...

Въпросът ми най-вероятно ще получи отрицателен отговор, но няма ли начин потребителя сам да избира кой дизайн да ползва. Досега търсех, но нищо не открих.

Можеше поне да ни предупредите, че ще промените дизайна или дори потребителите да гласуват за дизайните, за да се избере най-добрия или да се остане на стария. Изведнъж ни натрапихте различен дизайн.

това е изненада тип KalDATA.BG

Не е точно така, това е новия дизайн от IPB в новите версии на форума. . .

+1

определено много неща не ми допадат.Нормално е като с всичко ново, но и принципно не ме кефи като дизайн ( прилича ми на тапет от блог ).

П.С. Воутинг-а не работи, дава ми че съм бил достигнал позволеното ми гласуване за деня?!?

Редактирано от mrowcp (преглед на промените)

Човече а ти как разбра че искам безплатен Вип статус и кой ти е казал че дават такива. Не Блгагодаря не ми трябва. И като обикновен потребител си ми е добре !

Абе, човека просто имаше в предвид, че се подмазваш. И аз съм на неговото мнение. ;)

+1

определено много неща не ми допадат.Нормално е като с всичко ново, но и принципно не ме кефи като дизайн ( прилича ми на тапет от блог ).

П.С. Воутинг-а не работи, дава ми че съм бил достигнал позволеното ми гласуване за деня?!?

На мен пък си ми харесва. Синият скин ми беше станал банален до болка, а пък професионалния беше леко ръбат, но от двата той беше по-добрия избор. Тва си е друго нещо. По-свежо е, по-приятно за окото, повечето неща са си същите като при предния вариант. А за репутацията какво ревете? И преди не работеше. Единственият ми кусур на мен е, че не се виждат модовете под разделите и че ми го няма аватара в профила, но не е болка за умиране.

Edit: Също и тези новите табелки нещо не ме радват =/

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Не ми харесва , съжалявам

Ужасно условен, натрапчив, с едрите букви , срам ме е пенсионерски тъп

Защооо???

Редактирано от vivilon (преглед на промените)

На мене много ми хареса, жалко само, че никой не си е направил труда да го тества този скин. Имам чувството, че без да искат са го приложили скина, и сега се чудят как да оправят бъговете. Много по-хубав е от стария, но определено има доста дъски за дялане.

Единственият ми кусур на мен е, че не се виждат модовете под разделитеи че ми го няма аватара в профила, но не е болка за умиране.

+1

Като цяло визията ми харесва. Не ми харесва обаче че е поразтеглено малко, зашото съм на 1440*900 и вертикала ми е дефицит sad.gif иначе радва. Все пак щеше да е хубаво да има малко демокрация. тоест да си избираме между стария и новия стил на форума. :baby:

Не сме свикнали да приемаме лесно подобни новости, а и не сме свикнали лесно да се разделяме със старото! И с това ще се свикне - на мене също ми е "терсене"! Но иначе и на мене този сайт започва по малко да ми заприличва на Дата.бг - с новите платени услуги и с новите облици - не казвам, че е същата боза, но намирам много общи неща и по тази причина съм много съгласен със следното:

това е изненада тип KalDATA.BG

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Все пак щеше да е хубаво да има малко демокрация. тоест да си избираме между стария и новия стил на форума. :baby:

Тоя номер няма как да стане. Това е, като да си ъпдейтнеш мозилата или там каквато програма си решиш до последната й версия и да искаш да ползваш старата.

Поне , като не можеш да сътвориш нещо , прояви вкус и поне бъди непретенциозен , какъвто беше стария сайт

Новият дизайн , и аз работя у дизайна , елементарно и крачка назад, не съм очаквала таквоз нещо , абе не е зле ..... ххх

Редактирано от vivilon (преглед на промените)

Тоя номер няма как да стане. Това е, като да си ъпдейтнеш мозилата или там каквато програма си решиш до последната й версия и да искаш да ползваш старата.

е, не може вече да няма някакви теми за новата версия, които да наподобяват познатите ни и да са по-семпли, а не толкова овални, с толкова излишни празни разстояния и огромни бутони. говорим не за функционалността - тя е на ниво и одобрявам новите опции на 100%. говорим за компактност, лекота и удобство на използване от потребители със слаба връзка и ниска екранна резолюция. и не, не съм един от тях, просто не си падам по дизайн тип "новата DATA". след мутацията Дата.БГ загубиха 90% от сериозните си юзъри, но за сметка на това спечелиха двойно повече пишлегари под 15 г., които им цъкат на тъпите реклами и са си ок, превърнаха се в един дразнещооранжев сайт за запознанства. но все си мисля, че Калдата е Калдата точно заради това, че е таргетирана към малко по-интелигентната част от интернет обществото и това няма да се допусне. хората си знаят работата и форумът (все още) е едно от сериозните места в мрежата. единствената ми забележка е от чисто естетическо естество, а именно - нека има ПОНЕ един неутрален в цветово отношение, лек, минималистичен и удобен за ежедневно ползване скин, а този и Lo-Fi нека останат, и те привличат явно част от хората. но нека има нещо и за нас, книжните плъшоци, които си обичаме малко по-простоватите неща.

Няма да зле да върнете функцията да има падащо меню като се кликне на ника. Дизайна е нетипичен, кефи ме обаче за разлика от старата платформа той има и своите недостатъци.

Новичкото ми е супер странно.

Като ми се зареди страницата и първоначално си помислих,че съм попаднала на друго място :angry: Щом е направено,явно ще да е за добро.Ще свикнем;)

е, не може вече да няма някакви теми за новата версия, които да наподобяват познатите ни и да са по-семпли, а не толкова овални, с толкова излишни празни разстояния и огромни бутони. говорим не за функционалността - тя е на ниво и одобрявам новите опции на 100%. говорим за компактност, лекота и удобство на използване от потребители със слаба връзка и ниска екранна резолюция. и не, не съм един от тях, просто не си падам по дизайн тип "новата DATA". след мутацията Дата.БГ загубиха 90% от сериозните си юзъри, но за сметка на това спечелиха двойно повече пишлегари под 15 г., които им цъкат на тъпите реклами и са си ок, превърнаха се в един дразнещооранжев сайт за запознанства. но все си мисля, че Калдата е Калдата точно заради това, че е таргетирана към малко по-интелигентната част от интернет обществото и това няма да се допусне. хората си знаят работата и форумът (все още) е едно от сериозните места в мрежата. единствената ми забележка е от чисто естетическо естество, а именно - нека има ПОНЕ един неутрален в цветово отношение, лек, минималистичен и удобен за ежедневно ползване скин, а този и Lo-Fi нека останат, и те привличат явно част от хората. но нека има нещо и за нас, книжните плъшоци, които си обичаме малко по-простоватите неща.

Това е, защото не си свиканл. Пък и не мислиш ли, че не може да се угоди на всеки? Който е с по-кофти интернет или малък монитор - негов си проблем. Според мен, би било редно да се ориентира към смяна на доставчика, отколкото да реве по самия форум, искайки специално за него нов скин. Нови не е по-грозен, просто е различен. Сега идва въпросът "Какво ще рече "грозен"?" За теб и шепа други потребители може и да е грозно, за друга шепа потребители пък може да е хубаво. И не ви ли омръзна да опявате толкова време за тези скинове? Не ти ли е правило впечатление, че между старите скинове, разликата беше главно в цветовата гама? Сега като го гледаш форума, как очакваш да се върне стария? Може да съм в грешка, но аз го разбирам така: това си е нова, самостоятелна версия на форума, та и да искате, не може да се върне стария.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.