Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дизайна на Форума... е просто НЕВЕРОЯТЕН , БЛАГОДАРЯ ВИ

Featured Replies

Със сигурност е интересен дизайна. Поне на мен ми харесва, остава и да свикна.

• Отговори 206
  • Прегледи 18,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ужас! Бях си свикнал със стария layout, идвам си от почивка, и гледам - гнусен грозен нов дизайн. На всичкото отгоре са спрели топлата вода, така че имам право да съм кисел. Трябва да има някакъв

• Нас юзърите никой не ни пита!Екипът на сайта просто си налага решенията и това е! Ето това аз наричам идиотизъм!Все пак този сайт е за юзърите и аз смятам, че точно потребителите трябва да имат после

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Чудно ми е как другите свикнаха за 2 дена, а на теб ти трябва 1 месец...това си говори за умствения капацитет Щом форума за теб е "кенеф" и "ако беше повърнал на екрана щеше да е по-красиво", кажи

хммм, все още смятам че можеше да отлежи още малко, но това е за друга тема

честно казано, току що открих новия spoiler И съм много доволен - няма я вече грозната цензурираща черта, браво

вече се откриват и положителни черти в новто ipb3

доволен съм с изключение на две неща

1. не мога да преминавам от раздел на раздел...преди нямах проблем, а сега всеки път трябва да натиска бутона go за да премина примерно от раздел Музика към някой друг.

2 имаш избор на скин. Сега този синьо-бял фон направо ми боде очите.

Редактирано от d1saster (преглед на промените)

Само аз ли съм против промените?

Не съм скиптичен но поне можеше да се остави опция за избор между боклука и старата версия на нещото си там.

Не ми харесва.Пълна скръб.Старият вид беше много по-удобен и добре сложен.Калдата трябва да се научи първо да пита потребителите какво им харесва,защото ако не са те няма да я бъде

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Специално на последните двама "хубавци" преди мен ще повторя: много е смешно ръцете ти да са завряни на едно тъмно и топло място, но в същото време устата ти да е отворена като на алигатор и да критикува всичко! Прочетете малко преди да пишете бисери. Каза ви се няколко пъти, че скинове ще има, но не може всичко да стане изведнъж. По-важно е първо функционално всичко да си отиде на мястото и чак тогава идва ред на "опаковката". След като форума е "кенеф" пускай водата и отивай на друго място, където ти харесва повече! С няколкото си поста днес даде ли някаква конструктивна критика? Каза ли кое точно е "кенефското"? Даде ли идеи как да се подобри? Не!!! Защо? Защото си нямаш и идея от това, което говориш! И от тук нататък аз лично ще третирам всеки един такъв пост по правило 2.19 и авторите му ще бъдат пращани на същото топло и тъмно място, където са ръцете им!

Не знам тук ли да пиша, но не ми работят бутоните за шрифтовете, емотиконите, прикачването на картинки в блога и в самия форум..всъщност...нито един бутон не ми работи

Да бяха пуснали една анкетка. Слагат няколко скина и ние си избриаме кой ни харесва и си гласуваме .. След 1 месец да кажем вече се вади резултата и KAL слага новия скин и се започва тежката работа за оправяне на бъгове.

Пък и като се оправят бъговете на тоя скин като се сложи нов той сякаш няма да има бъгове .. и за него ще отиде 1 месец работа. Пак като не променихте нищо по сайта що годе добре ... ама тва новото няква рабория голяма ...

Редактирано от s-mille (преглед на промените)

Няма как да има таква опция...тва си е съвсем друга версия на IPB...не е скин... :)

А сега нека повторим този пост, за да може всички да го видят...

Не знам тук ли да пиша, но не ми работят бутоните за шрифтовете, емотиконите, прикачването на картинки в блога и в самия форум..всъщност...нито един бутон не ми работи

Пробва ли да изчистиш кеша на браузъра :)

Да бяха пуснали една анкетка. Слагат няколко скина и ние си избриаме кой ни харесва и си гласуваме .. След 1 месец да кажем вече се вади резултата и KAL слага новия скин и се започва тежката работа за оправяне на бъгове.

Пък и като се оправят бъговете на тоя скин като се сложи нов той сякаш няма да има бъгове .. и за него ще отиде 1 месец работа. Пак като не променихте нищо по сайта що годе добре ... ама тва новото няква рабория голяма ...

Това не е скин. Това е нова версия на форума, а не просто скин. Когато се оправят бъговете, просто ще се сложат скинове, които да си избирате.

iovi не е тук мястото, но ми стана любопитно VIP потребителите бяха ли известени за */new/forums или в крайна сметка беше само за екипа?

добавено: ако прецениш отговора може да е и на ЛС

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

iovi не е тук мястото, но ми стана любопитно VIP потребителите бяха ли известени за */new/forums или в крайна сметка беше само за екипа?

Да опитам да позная:

Вариант едно:

Аз казвам - "Да, беше им казано и те имаха възможност да го тестват".

Негативно настроената към всичко групичка отговаря - "Значи така, те са повече от нас, само защото си плащат!"

Вариант две:

Аз казвам: - "Не, не са имали възможност за тестване"

Негативно настроената към всичко групичка отговаря - "Поне те да бяха получили тази възможност!"

Вариант три:

Не казвам нищо, а някои хора пак си мислят за някавки конспирации.

Предлагам да си избереш варианта, който ти харесва най-много. Ако искаш, можеш да ми отговориш тук или на ЛС защо питаш и всъщност какво значение има cool.gif

• Администратор

Абе кво му обясняваш виж че се прави на луд.

Разбира се че знаеха и го бяха видели новия форум преди другите. И някой от тях ти беше казал и на теб и ти висеше постоянно вътре и много се чудех дали да не ти резна достъпа ама те оставих да зяпаш. На какъв се правиш сега не мога разбера, опитваш се да разбереш до къде ни трае търпимостта към идиоти ли ? Много скоро може да разбереш.

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Дали ти харесва или не, правилото е такова и при още едно негово нарушение ще ти бъдат отнети правата за публикуване!

iovi

мрън , мрън , мрънннннн ...

мрънкате като вдовица за х** !

kokomil Ви го е казал :

Участието във форума е доброволно ! Никой никого не принуждава насила да пише или изобщо да чете нещо !

и да причетете мнението на Йови ПАК !!!

Ако бяхте следили казаното от kal от пускането на новата версия, щяхте да бъдете наясно, че е планирано да има нови скинове. За момента обаче е по-важно да се оправи функционалността. Това няма как да стане изведнъж, защото не е малко работа. Вчера мърморехте, че ви липсват личните съобщения, както видяхте, днес те са си на мястото. Не ви работеше репутацията, днес тя работи, можете както преди години да се заемете с "наказание" на несимпатичните ви съфорумци. Не ви излизаха аватарите и табелките, сега и те са на мястото си.

Относно дизайна - еми не може да се угоди на всички! На един му харесва, на друг не. Пускането на скиновете е свързано с труд, който трябва да се положи и за този труд се иска и определено време. А мен лично би ме било срам да определя нещо като "грозно" при положение, че го получавам на готово, не съм положил никакъв труд за него, дори не зная другите колко труд са положили и самият аз не съм в състояние да създам нещо "по-хубаво"! И се замислете и за друго - свестните потребители не бягат заради "грозния" скин, а точно поради подобни неуместни критики и непризнанието на труда им!

а успехи на мърморковците !

Remix1912 от теб не съм го очаквал !!!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Значи какво, да се говори само добро или нищо? Така кажете бе хора!

Ето нещата как изглеждат от моята камбанария.. типичен блогерски изглед, половината шрифтове са много големи, а другата половина - много малки. Цветовете са да кажем пенсионерски, вкарали сте пак глупавите репутации, на главната страница на форума липсват последните активни теми, а са само новосъздадените. Нищо не е user-friendly, твърде много кликания трябва за лесни операции. Между другото, бутоните напомнят малко на ICQ 2003b (rofl)

Редактирано от prwvu (преглед на промените)

мрън , мрън , мрънннннн ...

мрънкате като вдовица за х** !

kokomil Ви го е казал :

и да причетете мнението на Йови ПАК !!!

а успехи на мърморковците !

Remix1912 от теб не съм го очаквал !!!

Е какво нередно съм казал за да не го очакваш.Казал съм това което мисля.

Абе кво му обясняваш виж че се прави на луд.

Разбира се че знаеха и го бяха видели новия форум преди другите. И някой от тях ти беше казал и на теб и ти висеше постоянно вътре и много се чудех дали да не ти резна достъпа ама те оставих да зяпаш. На какъв се правиш сега не мога разбера, опитваш се да разбереш до къде ни трае търпимостта към идиоти ли ? Много скоро може да разбереш.

мне по-скоросе чудя защо никой от тях не изказа мнение тогава

и, да, казаха ми

и, не, не се обиждам че са имали повече права - това беше изяснено в темата за VIP потребителите

Kal с риск да получа постоянна забрана по IP: подобно отношение към когото и да било потребител на форума/сайта, не отива дори и на теб, като основоположник на цялостната идея...не е лошо да помислиш над това

reason: синтактични корекции

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Е те това е ... никога няма да хареса на всички ... НО е по добре от колкото циничните изрази ... Не мога да се съглася с думата ти " пенсионерски " ... по последното ти от поста " (rofl) " искаш шерения като скайпа ... е ми не е скайп това ;) ! А за другото ще се оправи ... Kal да не е Хари Потър ... маха с пръчката и всичко готово ... време трябва ... по добре такива мнения от колкото " баси кенефа " , " голяма кочина " и т.н. !

Remix1912 винаги съм те смятъл за умен младеж ... така с рогата напред не бива ... кажи това и това не ми харесва , а не направо с къчовете !

Гледах даже да съм спокоен,ама както и да е .Не ми харесва примерно

1. Местоположението на имената на разделите и твърде малкият им шрифт.

2.Търсачката е сложена твърде горе

3.Местоположението на основните функции на профила е неудобно

4.При писане на съобщение големината на шрифта по дефолт е твърде голяма

Може ли да се смени тая тъмно синя тема с някаква по-светлва като старият облик на форума,защото новата много дразни

Между другото, ей сега видях, че има още един изглед на форума. Долу в левия ъгъл, точно където си беше и преди, има един Lo-Fi вариант, та към хората, които толкова искаха опростен изглед - може да му хвърлите по едно око.

Гледах даже да съм спокоен,ама както и да е .Не ми харесва примерно

1. Местоположението на имената на разделите и твърде малкият им шрифт.

2.Търсачката е сложена твърде горе

3.Местоположението на основните функции на профила е неудобно

4.При писане на съобщение големината на шрифта по дефолт е твърде голяма

Може ли да се смени тая тъмно синя тема с някаква по-светлва като старият облик на форума,защото новата много дразни

Категориите и разделите са си на абсолютно същото място. Търсачката и тя. По профила има малки промени, но не е кой знае какво. Просто преди беше в горния ляв ъгъл, а сега е изместен отдясно. Също и бутоните, намиращи се горе вдясно са сложени в падащо меню. В шрифта също не виждам разлика, а и да е малко по-голям - какво толкова? Бърка ли ти някъде? Нещо друго?

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Между другото, ей сега видях, че има още един изглед на форума. Долу в левия ъгъл, точно където си беше и преди, има един Lo-Fi вариант, та към хората, които толкова искаха опростен изглед - може да му хвърлите по едно око.

Категориите и разделите са си на абсолютно същото място. Търсачката и тя. По профила има малки промени, но не е кой знае какво. Просто преди беше в горния ляв ъгъл, а сега е изместен отдясно. Също и бутоните, намиращи се горе вдясно са сложени в падащо меню. В шрифта също не виждам разлика, а и да е малко по-голям - какво толкова? Бърка ли ти някъде? Нещо друго?

Да бърка ме не ми харесва лично на мен.Най-вече проблема е в нагласянето което са направили в профила крайно неудобно в сръвнение с преди и какъв е смисъла от глупавата система за репутация до колкото знам с последната промяма 2006 е махната и сега са я върнали

Може ли, някаква помощна информация за използване на търсачката ?

Опитвам да търся с няколко ключови думи, а ми извежда резултати съдържащи само едната от думите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.