Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дизайна на Форума... е просто НЕВЕРОЯТЕН , БЛАГОДАРЯ ВИ

Featured Replies

И аз да изразя мнението си.До сега всичко по дизайна ми харесваше с някои малки изключения,но този чат бокс които сложихте ми идва в повече.И както виждам не съм само аз на това мнение.Моля махнете го иначе като цяло новия дизаин е добър и ще стане още по добър като добавите нови скинове.

Аз го изключих на мига.

• Отговори 206
  • Прегледи 18,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ужас! Бях си свикнал със стария layout, идвам си от почивка, и гледам - гнусен грозен нов дизайн. На всичкото отгоре са спрели топлата вода, така че имам право да съм кисел. Трябва да има някакъв

• Нас юзърите никой не ни пита!Екипът на сайта просто си налага решенията и това е! Ето това аз наричам идиотизъм!Все пак този сайт е за юзърите и аз смятам, че точно потребителите трябва да имат после

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Чудно ми е как другите свикнаха за 2 дена, а на теб ти трябва 1 месец...това си говори за умствения капацитет Щом форума за теб е "кенеф" и "ако беше повърнал на екрана щеше да е по-красиво", кажи

• Администратор

И аз да изразя мнението си.До сега всичко по дизайна ми харесваше с някои малки изключения,но този чат бокс които сложихте ми идва в повече.И както виждам не съм само аз на това мнение.Моля махнете го иначе като цяло новия дизаин е добър и ще стане още по добър като добавите нови скинове.

Здравейте,

Всеки който иска може да изключи чата от бутона настройки в него.

Поздрави.

На мен не ми прече но който го е правил би трябвало да го сложи доло в страницата. Има толкова мн които браузерите непознават камо ли с това да се оправят и др на които не им се занимава От всичко до тук мисля че ще има спад на някои потребители и приток на др от които полза никаква...

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Здравейте, Всеки който иска може да изключи чата от бутона настройки в него.Поздрави.

Благодаря много изключих го и така е много по добре. :)

Ако реша да дам дълго и описателно мнение на всичко няма да ми стигне един живот да го напиша.Просто обобщавам че нищо ново не ми харесва.

много "обективно" мнение.

момче, запомни едно от мен - не се изтласквай насила вън от обществото. ще минат години и ще разбереш, че то, обществото, само започва да изтласква всеки. и не ми реви, че блъскаш по цял ден и носиш тухли, `щото това съм го правел навремето с години, а и сега работата ми не е лека, но не се "хваля", видиш ли, колко са ми меки китките за нея. а ако си толкова слаб психически, че да търсиш оправдания за асоциалното си поведение и липсата си на обща култура, то тогава наистина те съжалявам. и не ми прави забележки за правописа, защото очевидно съм (съдейки по постовете ти) доста по-грамотен от теб и, ако кликнеш на подписа ми, ще видиш, че дори темите си ги пиша така, без shift. по стилистични причини, пък и по-бързо.

разбери ме, нямам нищо против теб, най-малкото защото не те познавам лично, но все повече се убеждавам, че май и не искам да те познавам. и съм сигурен, че мнението ми се споделя от всички във форума - може и да си пич, ама не ти личи, сещаш ли се?

а сега продължи с монолозите си.

и написах "монолози", защото вече отдавна никой не те чете за друго, освен за да търси мат`рял за постване в "Бисери".

много "обективно" мнение.

момче, запомни едно от мен - не се изтласквай насила вън от обществото. ще минат години и ще разбереш, че то, обществото, само започва да изтласква всеки. и не ми реви, че блъскаш по цял ден и носиш тухли, `щото това съм го правел навремето с години, а и сега работата ми не е лека, но не се "хваля", видиш ли, колко са ми меки китките за нея. а ако си толкова слаб психически, че да търсиш оправдания за асоциалното си поведение и липсата си на обща култура, то тогава наистина те съжалявам. и не ми прави забележки за правописа, защото очевидно съм (съдейки по постовете ти) доста по-грамотен от теб и, ако кликнеш на подписа ми, ще видиш, че дори темите си ги пиша така, без shift. по стилистични причини, пък и по-бързо.

разбери ме, нямам нищо против теб, най-малкото защото не те познавам лично, но все повече се убеждавам, че май и не искам да те познавам. и съм сигурен, че мнението ми се споделя от всички във форума - може и да си пич, ама не ти личи, сещаш ли се?

а сега продължи с монолозите си.

и написах "монолози", защото вече отдавна никой не те чете за друго, освен за да търси мат`рял за постване в "Бисери".

Явно се налага да пиша доста но ще го направя специално за теб.

Ако става въпрос за подписа ти изобщо не може да се сравнява с моя.А ако го редактирам малко няма и да го доближиш.Избирам много по-смислени неща от всеки друг.От мелодията на телефона ми до стила ми на писане.

И не ми се прави на остроумен защото много добре знаеш че съм имал разправий с доста хора в и иизвън форума и много добре познавам характера на всеки само по един такъв пост като твоя.И да се похваля (защото виждам че те дразни) играл и разбирам от хазартни игри и дори съм печелил оспорвани надумвания.А за да печелиш на покер се иска мнооооооого акъл и да влезеш в главата на другия както направих сега с твоята.Много добре знам как ще реагираш на всяко мое изречение и пиша така нарочно да те дразня.А щом се хвана на всичко това значи ти си слаб характер.

Забележката за правописа я написах за да видя как ще реагираш и ти реагира точно както очаквах.Нападателно с цел да се изкараш нещо повече от мен което никога няма да постигнеш.

Знам как ще реагираш и на този пост така че моля те не ме цитирал пак с цел че уж споделяш мнението на всички без дори да си ги питал.Не съм виждал такова нахалство като твоето.Аз никога не съм писал нещо от името на друг в форума заразлика от теб.От къде си сигурен че всички са на твоето мнение.Не казвам че е грешно но нали знаеш че монетата има 2 страни.

И заразлика от теб съм на върха на класацията за най-много минуси за рекордните 2-3 дни.Нещо което ти И не искаш И не можеш да постигнеш посмъртно.Ако почна да пиша в друг стил сигурно ще събера и много плюсове но няма да са достатъчни за първото място.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

А какво общо има това с темата в която пишеш.

Момчета, що не вземете да си направите една сапунена тема в Празни приказки и да си ги мерите там. Не мисля, че тук е мястото за такъв вид разговор, пък и на нас почна да ни писва от вас. Ако имате нещо смислено за казване по темата, казвайте, в противен случай имате алтернативи - чат, ЛС, Празни приказки...

А на рекордьора - ЧЕСТИТО :) ! Практиката обаче показва, че колкото и парфюм да ползваш, не може да заличиш следите от насирането biggrin.gif

Аз го изключих на мига.

естествено..

Друго. Линковете във темите се отварят в същия прозорец/таб, а не в нов такъв, както е логично да бъде.

Същия проблем имам ! Като натисна за "ново мнение" и напиша нещо и искам да сложа eмотикон-ка не ми се отваря а от дясната страна няма нито една -дори от хикса не мога да ги затворя ?!

Същото е и при мен,като освен това има и друго.

Шрифтове,размери и цвят на текста и те не работя.Ако пък реша да качвам снимка не става.Изписва ми,че използвам 1.94% от позволеното пространство още преди да съм качила снимка.Като опитам да я метна,съответно не ми я приема.

Редактирано от Тамио (преглед на промените)

както се каза малко преди мене, скина е ужасен и мяза на блог, в това съм напълно съгласен... уж се свиква с новото и е трудно в началото ама стария скин като си влезеш и си мязаше на форум. За тия дето все още не разбраха ,че няма как да се върне стария скин ще поясня ,че форума е сменен на IPB3 което лично на мен на бета теста не ми хареса.. уж хвалби и не знам си какво си и в крайна сметка получаваш нов скин и пренаписани 1-2 реда. Факт е ,че в момента трябва да си цъкаш на Nickname-a от горе пък после да дириш това което ти трябва пък не знам си какво и общо взето цялата работа стана забутана вече. Свиква се и с това де няма начин, само дето кликовете се увеличиха и ся ще имат двойно повече импресии от калдейта.. а тоя дето е правил темата .. да му кажа само ,че администратор 1 тема не гледа. Което не означава да му оспамиш темата. За него е важно само ако името на темата и съобщението вътре е еднакви с другите 100 теми обаче авторите са различни и от различни IP-та. В интернет общноста никой не работи за удобството на 1 (в по честите случай когато не правиш сайт за някой) цепиш ли?

Едит: По скоро не на блог ами на каталог ми мяза..

Редактирано от Darkyy (преглед на промените)

Понеже съм новак и не знам какъв е бил миналия скин искам да кажа, че този има някой много шиб*НИ БЪГОВЕ. :/

Явно се налага да пиша доста но ще го направя специално за теб.

Ако става въпрос за подписа ти изобщо не може да се сравнява с моя.А ако го редактирам малко няма и да го доближиш.Избирам много по-смислени неща от всеки друг.От мелодията на телефона ми до стила ми на писане.

И не ми се прави на остроумен защото много добре знаеш че съм имал разправий с доста хора в и иизвън форума и много добре познавам характера на всеки само по един такъв пост като твоя.И да се похваля (защото виждам че те дразни) играл и разбирам от хазартни игри и дори съм печелил оспорвани надумвания.А за да печелиш на покер се иска мнооооооого акъл и да влезеш в главата на другия както направих сега с твоята.Много добре знам как ще реагираш на всяко мое изречение и пиша така нарочно да те дразня.А щом се хвана на всичко това значи ти си слаб характер.

Забележката за правописа я написах за да видя как ще реагираш и ти реагира точно както очаквах.Нападателно с цел да се изкараш нещо повече от мен което никога няма да постигнеш.

Знам как ще реагираш и на този пост така че моля те не ме цитирал пак с цел че уж споделяш мнението на всички без дори да си ги питал.Не съм виждал такова нахалство като твоето.Аз никога не съм писал нещо от името на друг в форума заразлика от теб.От къде си сигурен че всички са на твоето мнение.Не казвам че е грешно но нали знаеш че монетата има 2 страни.

И заразлика от теб съм на върха на класацията за най-много минуси за рекордните 2-3 дни.Нещо което ти И не искаш И не можеш да постигнеш посмъртно.Ако почна да пиша в друг стил сигурно ще събера и много плюсове но няма да са достатъчни за първото място.

Вече 9стр. от темата са наблъскани с такива хвалби.Почвам да подозирам,че нещо не е наред с този "хубавец".Защо го търпят изобщо? Да не би да е подставено лице на властимащите във форума?

хаха и да завърша. Истината не винаги е хубава но простащината се набива на всеки негативен пост. Жалко е наистина понеже в USA дават мило и драго след примиера за това във вестниците (да не си мисли някои че ако ми кликне - ще ме ядоса дреме ми) Тук просто виждам злобата изразена не само в моите постове Групичките се отсяват Това е моето заключение, които разбрал, разбрал изразявам се за интелигентни люде

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

хаха и да завърша. Истината не винаги е хубава но простащината се набива на всеки негативен пост. Жалко е наистина понеже в USA дават мило и драго след примиера за това във вестниците (да не си мисли някои че ако ми кликне - ще ме ядоса дреме ми) Тук просто виждам злобата изразена не само в моите постове Групичките се отсяват Това е моето заключение, които разбрал, разбрал изразявам се за интелигентни люде

Принципно съм средно прост, но от това което си написал, нищичко не разбрах. Темата е: "Дизайна на форума....", не "Плявата във форума"

Принципно съм средно прост, но от това което си написал, нищичко не разбрах. Темата е: "Дизайна на форума....", не "Плявата във форума"

Новата рейтингова система! Само че не е ясно какво отчита тя Коментара ми или целия профил

Новата рейтингова система! Само че не е ясно какво отчита тя Коментара ми или целия профил

Под всеки коментар е оценката за него, а в профила ти е общата оценка от всички коментари.

Всеки твой коментар.

А и подписа му е ужасен на тоя ice lion. Не, че мразя 2pac ама песните са тъпи. ^^

С това твърдение няма да се харесаш много на хилядите почитатели в България.Но уважавам мнението на всеки.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

нека се дистанцираме от личните нападки и спамърските простотии, които бълва тоя младеж над мен и говорим по същество, а именно - за дизайна на форума. рових се из настройките си и открих това:

nqo7b.png

Емайлът е най-твърдото и най-високо минерализираното вещество в човешкото тяло и една от главните тъкани в състава на зъба, заедно с дентина, зъбния цимент и зъбната пулпа. Той е видим и е подкрепен от скрития под него дентин. 96% от емайла е съставен от минерали, а останалите 4% от вода и органични вещества.

Нормалният цвят на емайла варира от светло-жълт до сивкаво-бял. По ръба на зъбите, където няма дентин под емайла, цветът му понякога има син нюанс. Тъй като емайлът е полупрозрачен, цветът на дентина и на което и да е лекарствено вещество под него оказват силно влияние върху външния вида на зъба. Емайлът варира в дебелина на повърхността на зъба и е често най-плътен на върха на коронката, около 2.5 мм и е най-тънък на границата, която се нарича циментоемайлна връзка (ЦЕВ).

иначе, ако искаме да сме точни, бихме го написали e-mail, email или на кирилица - и-мейл. не издребнявам, ама постоянно излизат теми за правописа във форума и темата "Бисери" е пълна с подобни излияния.

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

Вече 9стр. от темата са наблъскани с такива хвалби.Почвам да подозирам,че нещо не е наред с този "хубавец".Защо го търпят изобщо? Да не би да е подставено лице на властимащите във форума?

Като не е наред да отиде да се лекува този хубавец че вече ми писна от v2.0

И аз се чудя как още не са го наказали след като написа толкова много глупости по мой адрес.

Това се превърна в най-излишната тема в целия форум, може би!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.