Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дизайна на Форума... е просто НЕВЕРОЯТЕН , БЛАГОДАРЯ ВИ

Featured Replies

Ами откак е ъпдейтнат форума на мен ми липсват около 300 мнения - имах към 820 и ранга ми беше "калдата приятел",сега са 520 - съответно и ранга е по-долния"почетен потребител".

Това във връзка с възстановяване на системата за репутация ли е? Аз никога не съм цъкал +1/-1.Може други да са оценявали постовете ми,ама да изчезнат....

Някъде след този пост като,че ли още намаляха...снощи бяха 518,сега са 512

Редактирано от манол (преглед на промените)

• Отговори 206
  • Прегледи 19,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ужас! Бях си свикнал със стария layout, идвам си от почивка, и гледам - гнусен грозен нов дизайн. На всичкото отгоре са спрели топлата вода, така че имам право да съм кисел. Трябва да има някакъв

• Нас юзърите никой не ни пита!Екипът на сайта просто си налага решенията и това е! Ето това аз наричам идиотизъм!Все пак този сайт е за юзърите и аз смятам, че точно потребителите трябва да имат после

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Чудно ми е как другите свикнаха за 2 дена, а на теб ти трябва 1 месец...това си говори за умствения капацитет Щом форума за теб е "кенеф" и "ако беше повърнал на екрана щеше да е по-красиво", кажи

Само да кажа че със системата с репутацията някои потребители злоупотребяват и има някав тъпак във форума кадето във всичките ми мнение и от стари вече теми ми слага -си и сега затова ми е отрицателна репутацията

Ами откак е ъпдейтнат форума на мен ми липсват около 300 мнения - имах към 820 и ранга ми беше "калдата приятел",сега са 520 - съответно и ранга е по-долния"почетен потребител".

Това във връзка с възстановяване на системата за репутация ли е? Аз никога не съм цъкал +1/-1.Може други да са оценявали постовете ми,ама да изчезнат....

Търсачката не яде. Правена е ресинхронизация на форума и изтритите постове са се отразили в профила ти.

ваа dark knight не бил толкова лош

макар че прозрачните аватари никога не са изглеждали добре на черен фон...жалко за тях

ваа dark knight не бил толкова лош

макар че прозрачните аватари никога не са изглеждали добре на черен фон...жалко за тях

И на мен този ми хвана окото,ама щом има избор ще си ги връткаме.

хмм...на второ четене стоманено-сивия IP.Duo седи по-добре

хем тъмен, хем не е толкова зле когато няма осветление в стаята.....а и аватарите изглеждат далеч по-добре

мдааамз....брависимо

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Никой не ми харесва но все пак браво на екипа за вложения труд.Очаквах да има същията като стария форум но останах разочарован и засега ще се задоволя с Blue Orange макар че бутоните на форума са на същите места при всички скинове.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Връщам се на темата за +1/-1 - след прочетените постове относно темата, продължавам да твърдя, че е необходимо да се оставя поне някакъв коментар придружен с оценката, който да се вижда примерно като се кликне в/у рейтинга на поста! След разхождане из няколко теми забелязах доста постове оценени отрицателно без да са в някакво противоречие с някой или изказващи някакво грешно мнение. Неможе някой да оценя всичките постове на друг само защото не му е симпатичен. Поста трябва да се оценя на база компетентност и принос към самата тема, а не на база симпатия или подобни лични взаимоотношения. Ако трябва да направим тема с подобни постове и да ги обсъдим с какво са заслужили съответната оценка!

Връщам се на темата за +1/-1 - след прочетените постове относно темата, продължавам да твърдя, че е необходимо да се оставя поне някакъв коментар придружен с оценката, който да се вижда примерно като се кликне в/у рейтинга на поста! След разхождане из няколко теми забелязах доста постове оценени отрицателно без да са в някакво противоречие с някой или изказващи някакво грешно мнение. Неможе някой да оценя всичките постове на друг само защото не му е симпатичен. Поста трябва да се оценя на база компетентност и принос към самата тема, а не на база симпатия или подобни лични взаимоотношения. Ако трябва да направим тема с подобни постове и да ги обсъдим с какво са заслужили съответната оценка!

Знаеш ли, аз ще съм много подозрителен към човек, който ме уверява, че всички са му приятели.

Компетентността и приноса, няма как да се отделят от симпатиите и личните отношения.

Имам чувството, че постоянно си проверявате репутацията, и ако не дай боже е спаднала, изпадате в паника.

P.S. Ето, че моето мнение веднага бе потвърдено с минусче. Следователно съм бил прав.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Имам чувството, че постоянно си проверявате репутацията, и ако не дай боже е спаднала, изпадате в паника.

Ахам :)

Точно заради това настояват за това да виждат кой е гласувал с "-" - след това се започват ЛС-та с текст "Ти защо гласува срещу мен?", появяват се групички от хора, които гласуват един за друг с "плюс", а срещу неудобните за тях - с "-" , след това се стига до скандали, преследвания по темите, сръдни и т.н. и т.н.

Този филм вече сме го гледали ;)

Изобщо няма нужда от звездички плюсове и тем подобни щуротии, но вие си знаете..

Разбира се, че се гледа! Самият факт, че има подобно оценяване и се вижда означава и че ще се следи, нали така. Какъв е смисъла от него, ако не го гледаме. Лично аз не се противя затова, че някой ме е оценил с "-", а защото е неоснователно и необосновано!

Изобщо няма нужда от звездички плюсове и тем подобни щуротии, но вие си знаете..

Съгласен съм, но при положение че ги има нека да е обективно!

P.S. Ето, че моето мнение веднага бе потвърдено с минусче. Следователно съм бил прав.

Това означава, че ти също си следиш репутацията, нали?

Разбира се, че се гледа! Самият факт, че има подобно оценяване и се вижда означава и че ще се следи, нали така. Какъв е смисъла от него, ако не го гледаме. Лично аз не се противя затова, че някой ме е оценил с "-", а защото е неоснователно и необосновано!

Съгласен съм, но при положение че ги има нека да е обективно!

Това означава, че ти също си следиш репутацията, нали?

Е този червен минус, няма как да не се забележи, но на мен не ми пука от това.

djagi изказа единственото наистина градивно мнение по въпроса с оценяването, а именно:

предложение - не повече от един +/- от потребител за друг потребител в една тема.

всичко друго са празни приказки.

• Администратор

Има си тема за системата за гласуване: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=134912

Тази тук се казва Дизайна на Форума...

мда... все ми е тая как изглежда форума - не ми хареса само това, че вече не може да се логнеш директно и да пишеш, тоест бутона "пиши по темата" вадеше полетата за логване и после направо те вкарва в темата за писане... сега е супер опростено (има два бутона дето не знам какво правят, освен да ти казват, какво не може да правиш: "Не можете да пишете в тази тема" и "Нямате права да създавате теми"...) - цъкам горе да се логна - вади прозореца за име и парола и като се логна ме праща на... незнам си къде и после back, back, back и F5 да рефрешна страницата за да се появи бутона "нов отговор" обаче открих бъг дето решава проблема - на последния пост бутона "отговор" не работи като отговор, ами като отговор с цитат (не съм пробвал бутона "цитирай", но ми се струва, че е безсмислен), та директно вади питане за име и парола и после те пренасочва :) и само селективаш всичко и триеш цитата и пишеш :)

другото е, че гледам най много по 1-2 поста щото съм 1360х768 и няма много място по вертикала...

Мене много ме кефи новата версия и особено облика 'Blue Orange', с който съм сега.

Сега вече с новите скинове е просто супер! Поздравления на екипа ! :)

Чата не може да се ползва без мишка.

Бутоните "добави", "изчисти", "обнови" и т.н. не реагират на enter.

И с IE и с Firefox не става.

Ние дето ползваме screenReader-и какво да правим?

• Администратор

Чата не може да се ползва без мишка.

Бутоните "добави", "изчисти", "обнови" и т.н. не реагират на enter.

И с IE и с Firefox не става.

Ние дето ползваме screenReader-и какво да правим?

Здравейте,

Преди малко ги тествах с Firefox съм, съвсем нормално си работят с Tab може да се придвижва по тях без проблем и реагират всички на Enter.

Поздрави.

Ок, супер, оказа се, че проблема е в олекотения скин.

Като сменя скина на "IP.Board", бутоните реагират.

Като мина на "IP.Board Lo-Fi", бутоните не работят, както с screenReader-а, така и без него.

Дори и като се "цъкат" с мишката, пак нищо не става.

• Администратор

Ок, супер, оказа се, че проблема е в олекотения скин.

Като сменя скина на "IP.Board", бутоните реагират.

Като мина на "IP.Board Lo-Fi", бутоните не работят, както с screenReader-а, така и без него.

Дори и като се "цъкат" с мишката, пак нищо не става.

Да, за съжаление форумът в режим IP.Board Lo-Fi няма пълната функционалност на останалите скинове и е нормално в такъв режим някой функционалности да са ограничени. Под другите скинове няма да имате проблеми с използването на чата и форума.

Поздрави и спокойна вечер.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.