Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дизайна на Форума... е просто НЕВЕРОЯТЕН , БЛАГОДАРЯ ВИ

Featured Replies

Не ти ли е правило впечатление, че между старите скинове, разликата беше главно в цветовата гама? Сега като го гледаш форума, как очакваш да се върне стария? Може да съм в грешка, но аз го разбирам така: това си е нова, самостоятелна версия на форума, та и да искате, не може да се върне стария.

ти май нищо не си разбрал от написаното от мен, момче. няма нищо, простено ти е.

• Отговори 206
  • Прегледи 18,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ужас! Бях си свикнал със стария layout, идвам си от почивка, и гледам - гнусен грозен нов дизайн. На всичкото отгоре са спрели топлата вода, така че имам право да съм кисел. Трябва да има някакъв

• Нас юзърите никой не ни пита!Екипът на сайта просто си налага решенията и това е! Ето това аз наричам идиотизъм!Все пак този сайт е за юзърите и аз смятам, че точно потребителите трябва да имат после

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Чудно ми е как другите свикнаха за 2 дена, а на теб ти трябва 1 месец...това си говори за умствения капацитет Щом форума за теб е "кенеф" и "ако беше повърнал на екрана щеше да е по-красиво", кажи

Я споделете вие виждате ли в ляво под аватара си, "предупреждения".

Или само аз да се страхувам biggrin.gif

п.п. може да е защото не харесвам, новия Skin biggrin.gif

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Всеки вижда предупрежденията само на собствения си профил.

За втори път пробвам и все при ползването на бърз отговор не може да се цитира.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Само не можах да разбера защо специалисти като някои от тук писалите решиха, че е смяна само в скина? :whist:

Само не можах да разбера защо специалисти като някои от тук писалите решиха, че е смяна само в скина? :whist:

indeed.

Струва ми се супер, но с малки изключения - на моменти в някои секции ми излиза суров html код, вместо нещо работещо.

( прилича ми на тапет от блог ).

Точно!

Само не можах да разбера защо специалисти като някои от тук писалите решиха, че е смяна само в скина? :speak:

за да ти е весело

Макар че съм по-отскорошен потребител тук и не пиша много-много,искам и аз да кажа едно "благодаря" за страхотния дизайн на форума :wors: ...поздравления за добрата работа! :yanim::)

Тоя номер няма как да стане. Това е, като да си ъпдейтнеш мозилата или там каквато програма си решиш до последната й версия и да искаш да ползваш старата.

Интересно при Арената как може,а тук не става?

Ако бяхте следили казаното от kal от пускането на новата версия, щяхте да бъдете наясно, че е планирано да има нови скинове. За момента обаче е по-важно да се оправи функционалността. Това няма как да стане изведнъж, защото не е малко работа. Вчера мърморехте, че ви липсват личните съобщения, както видяхте, днес те са си на мястото. Не ви работеше репутацията, днес тя работи, можете както преди години да се заемете с "наказание" на несимпатичните ви съфорумци. Не ви излизаха аватарите и табелките, сега и те са на мястото си.

Относно дизайна - еми не може да се угоди на всички! На един му харесва, на друг не. Пускането на скиновете е свързано с труд, който трябва да се положи и за този труд се иска и определено време. А мен лично би ме било срам да определя нещо като "грозно" при положение, че го получавам на готово, не съм положил никакъв труд за него, дори не зная другите колко труд са положили и самият аз не съм в състояние да създам нещо "по-хубаво"! И се замислете и за друго - свестните потребители не бягат заради "грозния" скин, а точно поради подобни неуместни критики и непризнанието на труда им!

За момента обаче е по-важно да се оправи функционалността. Това няма как да стане изведнъж, защото не е малко работа.

Като допълнение към мнението ми за оформлението на страниците си позволявам да плясна една снимкао от подобен форум. Бих предпочел по малко пространство за личните данни и тяхната оптимзация. Лек бекграунд за визуална разлика между личните данни и постовете. Оптимизация на данните от сорта параметри на личния комп може да е някакво комбо като на картинката. Може и в служебната линийка най-долу на всеки пост да се показват някои допълнителни данни на потребителя или само някаква иконка като линк. Просто да се спести излишния спам и информация но и който иска да може да я получи. Ако прецените може да изтъркате снимката, просто искам да покажа визуално моето лично виждане и мнение за оптимизация на форума. И пследно, снимката от този ам.форум ме подсеща за една стара моя идея/предложение - въвеждане на задължително описание при редакция на поста ?

40d051de472afa6c.JPG

Наистина е много приятен новия дизайн на форума. ;)

Още един глас в плюс - харесва ми нещо ново по-свежо и т.н. След време може да се въведе и по-нов имидж но сега е ок!

Редактирано от lpetkov (преглед на промените)

с хубавите и удобни неща не ти се налага да свикваш! А тук е станала голяма каша ;)

Редактирано от megatone (преглед на промените)

Каква е тази помия в форума.Не съм влизал за 2-3 дена и форума е заприличал на кенеф.Не можеш да си намериш нищо.Нито съпбщенията нито профила каноли пък последните постове.Да бях повърнал на екрана щеше да е по-красиво.Какъв е този цвят тъмен.То на сайт не мяса туй бе.Бях свикнал с стария хубав дизайн където знаех всичко къде е. Сега отиде 1 месец докато го разуча.Няма да се учудя ако утре и регистрацията са я направили платена.Има една приказка "не би мирно седяло не би чудо видяло".

Как мога да си върна стария ХУБАВ вид както и доста други потребители питат същото?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Каква е тази помия в форума.Не съм влизал за 2-3 дена и форума е заприличал на кенеф.Не можеш да си намериш нищо.Нито съпбщенията нито профила каноли пък последните постове.Да бях повърнал на екрана щеше да е по-красиво.Какъв е този цвят тъмен.То на сайт не мяса туй бе.Бях свикнал с стария хубав дизайн където знаех всичко къде е. Сега отиде 1 месец докато го разуча.Няма да се учудя ако утре и регистрацията са я направили платена.Има една приказка "не би мирно седяло не би чудо видяло".

Как мога да си върна стария ХУБАВ вид както и доста други потребители питат същото?

Участието във форума е доброволно ! Никой никого не принуждава насила да пише или изобщо да чете нещо !

Чудно ми е как другите свикнаха за 2 дена, а на теб ти трябва 1 месец...това си говори за умствения капацитет :)

Щом форума за теб е "кенеф" и "ако беше повърнал на екрана щеше да е по-красиво", кажи ми какво търсиш тук?

Чудно ми е как другите свикнаха за 2 дена, а на теб ти трябва 1 месец...това си говори за умствения капацитет ;)

Щом форума за теб е "кенеф" и "ако беше повърнал на екрана щеше да е по-красиво", кажи ми какво търсиш тук?

Едва намерих профила си ама карай.Форума на нищо не прилича.Харесвах стария форум.Темите си бяха по подредено написани и всичко се виждаше.Дори и за пръв път да влизаш.Щом някой е търсил как да си върне стария вид на форума и не е успял това значи, че и аз нищо да намеря.Но това не е защото го няма, а защото НИОЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМРИ В СЕГАШНИЯ МУ ВИД.

Май стана същото като ВИП абонамента.Много недоволни но на кой му пика.Никой няма да си мръдне пръста да върне стария му приличен вид.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Ужас!

Бях си свикнал със стария layout, идвам си от почивка, и гледам - гнусен грозен нов дизайн. На всичкото отгоре са спрели топлата вода, така че имам право да съм кисел.

Трябва да има някакъв начин да си върна стария облик на форума - това тотално пренареждане и зуумване на всички елементи 3+ пъти ме дразни неимоверно.

Щом аз намирам всичко, значи може.

ОК намери ми тогава как да си върна стария вид на форума.Щом намираш всичко.

скина не е лош , просто трябваше да има опция всеки потребител сам да избира с какъв скин да бъде ... cool.gif

p.s. имам някакъв спомен че доста потребители желаеха някакъв по-тъмен скин... ;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.