Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

ново рс до 800 лева

Featured Replies

помогнете ми

това е цената само на компютъра и ми трябва за игри

Видео карта

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=536393&t=0

Процесор

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=536833&t=0

Дъно

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537636&t=0

HDD

http://jarcomputers.com/m/p/HDD500IBMSER2

Ram

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=537626&t=0

Захранване

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=536992&t=0

И остават 30лв. като добавим още 20лв. от горе по твое желание взимаш една обикновенна кутия

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

GIGABYTE MA770-UD3, AMD 770, DDR II 1200/1066/800, SATA II, 1394, GLAN, AM2+

AMD Phenom II Triple Core 710, 2.60GHz, 3x512K (L2 Cache), 6M (3 Cache), BOX, AM3

ADATA 2 x 2GB DDR II 1066+

WD 320GB 7200 16MB SATA II

SAPPHIRE 1024M VAPOR-X HD4850 DDR III PCI-E

FOXCONN TSAA-804, 420W PFC

NEC DVD-RW AD-7200S /SATA/BLACK

------------------------

819.40 лв. от sky.bg :whist:

GIGABYTE EP41-UD3L, G41, DDR II 800/667, SATA, GLAN, LGA775

INTEL PIV CORE 2 DUO 3.00GHz CONROE E8400, 6M, 1333, BOX, Dual Core

Памети RAM TRANSCEND 2 x 2GB DDR II 800 CL5

WD 640GB 7200 16MB SATA II

SAPPHIRE 512M HD4850 DDR III PCI-E /BULK/

810лв с ддс от Sky.bg и ако можеш си слагаш старата записвачка иначе още около 30лв.

AMD Phenom II Triple Core 710, 2.60GHz, 3x512K (L2 Cache), 6M (3 Cache), BOX, AM3

------------------------

819.40 лв. от sky.bg :whist:

Едно голямо ЗА

Едно голямо ЗА

Твърдо против

AM2+ ДЪНО С AM3 ПРОЦЕСОР?

Твърдо против

AM2+ ДЪНО С AM3 ПРОЦЕСОР?

Я пак кажи какво? Нима процесора не работи с ДДР2? Освен че работи с ДДР3 (заради което е АМ3 означението) работи и с ДДР2, за което е сложен в тая конфигурация... :blink:

ПП: Добре дошъл в света на Phenom X4 810 с едно заключено ядро...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Я пак кажи какво? Нима процесора не работи с ДДР2? Освен че работи с ДДР3 (заради което е АМ3 означението) работи и с ДДР2, за което е сложен в тая конфигурация... :blink:

ПП: Добре дошъл в света на Phenom X4 810 с едно заключено ядро...

Той може да работи с ам2+,но се поврежда много лесно в първия коментар съм предложил достатъчно добро и евтино дъно с АМ3.Така че не виждам проблема.Автора също ми каза че иска Двуядрен процесор + това е с два PCI-E слота за CF

Последно мнение, че нафлудих темата...

Или аз изпускам нещо, или нещо не е наред тука...

Remix1912, ти осъзнаваш ли, извинявам се за израза, колко нелепо ми звучиш в момента? Ти и TiriT сте предложили едни и същи дъна, само че твоето е ASROCK, а неговото е Gigabyte. А за кросфайъра ще кажа това, което казвам винаги - няма смисъл, щото една скъпа карта ще даде по-добри резултати, ще яде по-малко ток и ще излезе по-евтино.

Сега кажи ми, аз ли испускам нещо, или наистина както си мисля ASROCK 770 и Gigabyte MA770 са дефакто еднакви дъна, с разлика в производитела? Ще ми кажеш сега че си дал двуядрен процесор? Ама и на него пише АМ3, както и на Х3 710. Не разбирам къде ми куца логиката...

Не искам да убидя никой, но все още не зная къде греша, при положение, че подкрепям конфигурацията с по-качествено (според мен) дъно и по-мощния (според всички) процесор, които си вървят екстра заедно...

Remix1912, ти осъзнаваш ли, извинявам се за израза, колко нелепо ми звучиш в момента? Ти и TiriT сте предложили едни и същи дъна, само че твоето е ASROCK, а неговото е Gigabyte. А за кросфайъра ще кажа това, което казвам винаги - няма смисъл, щото една скъпа карта ще даде по-добри резултати, ще яде по-малко ток и ще излезе по-евтино.

Сега кажи ми, аз ли испускам нещо, или наистина както си мисля ASROCK 770 и Gigabyte MA770 са дефакто еднакви дъна, с разлика в производитела? Ще ми кажеш сега че си дал двуядрен процесор? Ама и на него пише АМ3, както и на Х3 710. Не разбирам къде ми куца логиката...

Не искам да убидя никой, но все още не зная къде греша, при положение, че подкрепям конфигурацията с по-качествено (според мен) дъно и по-мощния (според всички) процесор, които си вървят екстра заедно...

Да извинявам се от недоглеждане е.Защото той беше писал че е АМ2+ само.След проверка се оказа че потдържа и AM3.За кросфаъра е относително.Но при предположение че предложеното от мен е същото с изклчение на марката ,а е с 20 лв. близо по-евтино + това Гигабайтското не е с втори PCI-E

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=536223&t=0

.Аз не бих си сложил две карти(ако имах възможност най-много една двуядрена,която примерно 4870x2 е по-слаба от 2x 4870,но пък хаби по-малко ток и като цяло не се занимаваш с две отделни карти)но е хубаво човека да е застахован и подготвен при бъдещ ъпгРейт.

Притеснява ме само това за Asrock-а че Ако има две карти едната няма да е използвана пълноценна,а ще даде само частичен прираст

Slots

- 2 x PCI Express 2.0 x16 slots (green @ x16 mode, orange @ x4 mode)

Така че дори и да не се използва не е голяма загуба.+-са на това дъно е цената при същите екстри

------------------------

819.40 лв. от sky.bg :(

И аз съм за!Харесва ми!

------------------------

819.40 лв. от sky.bg :yanim:

И аз съм за, но само ако можеше една лека корекция откъм захранване да се направи...въпреки че бюджета вече е запълнен... sad.gif

Пак да ти обърна внимание cool.gif Обърни внимание на South Bridge на дъното на Асрок и това на Gigabyte wink.gif ( joker-че - какво може да се опита с дъното на Асрок и двуядрен Атлон)

Пак да ти обърна внимание cool.gif Обърни внимание на South Bridge на дъното на Асрок и това на Gigabyte wink.gif ( joker-че - какво може да се опита с дъното на Асрок и двуядрен Атлон)

Отключване на още две ядра и масивен L3 кеш! какво друго?!;)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Отключване на още две ядра и масивен L3 кеш! какво друго?!:)

ATHLON!!!(атлона си е двуядрен по принцип няма к'во да му се отключва) + дъно пръч => Нищо

Мода има предвид Athlon II X2, от първите, които не бяха с ядро Regor, а със силно скопен Deneb! А дали дъното е пръч няма значение, стига да има ACC технология и да може да "храни" процесор със 125W TDP, че и повече! ;)

За атлон 2 има нов кристал(вече не е нов де), но си е с 2 ядра не е денеб, и кеш няма за отключване.

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

ATHLON!!!(атлона си е двуядрен по принцип няма к'во да му се отключва) + дъно пръч => Нищо

Мода има предвид Athlon II X2, от първите, които не бяха с ядро Regor, а със силно скопен Deneb! А дали дъното е пръч няма значение, стига да има ACC технология и да може да "храни" процесор със 125W TDP, че и повече! :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.