Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

За това дали ще имам новогодишен подарък.....................

...един ти стига...

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 111,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

...за лечение струващо 200 000 евро...sad.gif и моята идея за набавятето им...

Как да помогнем?

сега пък аз ти завиждам :clap:

и да ти кажа -с това гърне само главоболия ще си имаш - едно време ние примерно се изпишквахме вътре, то почваше да свири, наша милост ставаше, хващаше гърнето и си го обръщаше върху главата с цел да разберем какво има вътре ;)

Вече го изпробвахме. Засега само става да гледа отзад светлината, не му е дошло още наум, че може да си закичи главата със собственото производство, макар да е голям мърльо понякога :rolleyes: Да си ми е жив и здрав, както и твоето гълъбче.

за документи

Мисля си за това как всеки го е ударил на едни равносметки в края на годината..мисля си кой е казал че това е края,мисля си, кой знае кога започва новата година..мисля си всичко ли е даденост или не е..Баси мислите...и за други неща си мисля....

Мисля си за празник... Честита Коледа :)

sad.gifНе яжте пържоли с пластмасови ножчета ако около вас има чуждици! :biggrin:

дали пък тази Коледа няма да успея да напълнея? :ph34r:

Мисля си - как можах да се прецакам тази Коледа да остана в БГ !

Мисля си че пак сънувах гадории...сънувам един автобус как потъва и правя изкуствено дишане на една жена и чувам някой обявява час на смъртта..събудих се, успокоих се. Но през деня ме нападнаха кучета, паднах и се насиних, гледах вътрешностите на едно прасенце и сега се почесах по гърба и видях някакво петно...ужас, ужас. Ами ако умра?

Мисля си че пак сънувах гадории...сънувам един автобус как потъва и правя изкуствено дишане на една жена и чувам някой обявява час на смъртта..събудих се, успокоих се. Но през деня ме нападнаха кучета, паднах и се насиних, гледах вътрешностите на едно прасенце и сега се почесах по гърба и видях някакво петно...ужас, ужас. Ами ако умра?

ооооооооооо, със сигурност ще умреш. Ама няма да е точво сега :whist::yanim:

тълкувание: Звездите ми го говорят: :lol6: ще хилядиш, колко прасета ще тръшнеш ощеееееее!!! Не се чеши по гърба с неизрязани нокти , :lol6: защото все петна ще се появяват! :whist:

тълкувание: Звездите ми го говорят: :cool: ще хилядиш, колко прасета ще тръшнеш ощеееееее!!! Не се чеши по гърба с неизрязани нокти , :wors: защото все петна ще се появяват! ;)

Това е темата: "За какво си мислите в момента", а ти мислиш ли, а? :doh:

Като мислиш, ма Писанке, не ти ли мина през ума, че може да се случи аз

да ти прочета тълкованието. Знаеш ли, че едва не колабирах от смях! :cool:

Ей, внимавай - със слабо сърце съм.... :nono:

Мисля си: дали ще издържа още един такъв коментар..... :D

Мисля да се цаня за гадателка на сънища :D , като конкурент на Гошо /великия гадател от Варна/ :wors:, той да си мята бобът и да се пули в зърната /бобените :cool: не женските/! :cool: Забележете конкурент - не колега! :doh:;) ;) :nono: А , Свети, - за слабо сърце имам лек - Като слезеш от коня! походи пеша бре, холестерола ще намалей!!

сега пък отивам на "следколедно парти". После ще почнат пердновогодишните, новогодишните, следновогодишните.........

Кой се притесняваше за черното си дробче?

Мисля да пия само един "Космополитън"

хората се будят в едно легло и не мислят за секс, докъде я докарахме...

Кой се притесняваше за черното си дробче?

...и на мен ми дойде в повече безкрайното Едене и пиене...Даже мислех тази вечер да почивам (сметки без кръчмаря), но ще ми идват гости и пак на запой...:)

Free Leech: Until GMT - Tuesday 29th December 2009 at 8:00 am

Как да не ти се стопли душата!!! :clap:

Мисля си как да накарам наще да ми купят нов компютър ...

Явно никой не е харесал аватара ми от конкурса тая година :yanim:

Това е така, защото са те лепнали точно до този на Алгор (някак си "бледнееш" пред "него" :rolleyes:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.