Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

а ти знаеш ли , че нямало ад :)

знаеш ли вица за нашенеца дето искал да отиде в ада?

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 107,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за минусчетата, дето ми пляснаха. Хахах (: ))) Дел . Добре, че го направиха. Плеснете ми още едно минусче "анонимки", поне да стана bad girl, за да се опровергае приказката ми от факта, че ми

• Да се.... Тяхна работа.

• Хахахахахахаах ще ме уморите. Хахахахах. Не, не се притеснявай. Аз ясно съм го написала - не ми пука. Нека бъда bad girl bad girl .. what you gonna do...

Чудя се да остана ли в къщи или да изляза :)

я си стой

не го знам , знаех един за казана , но в него нямаше доброволци

давай , с удоволствие ще .... :)

не го знам , знаех един за казана , но в него нямаше доброволци

давай , с удоволствие ще .... :)

взел, че се гътнал зимата. Баш по кризите и режимите на тока, водата и т.н. Уредил се да го цопнат в казана. С тайната мисъл да се постопли. Тъкмо се потопил до брадичката и изпуснал едно дълго "Оооооооох" от кеф и вратата се отваря. Нашия само се обръща и крещи "Вратата! Вратата!"

Тази сутрин , след снощното ВИП-парти, главата ми е по-добре от вчерашната.

Ммм, лесно се адаптираш към градуса изглежда... дано липсата му не ти навреди :clap:

Ммм, лесно се адаптираш към градуса изглежда... дано липсата му не ти навреди :cool:

Ще видим утре сутринта -след пиенето довечера. glare.gif

Най-лошото знаеш ли кое е ?

На 24-ти ще се празнува-спор в това няма.

На 25-ти, освен , че е Коледа, имам два именни дни, на които ще трябва да пия - още от сутринта явно ще се започне, защото иначе няма да има място в корема ми.......

На 26-ти вечерта отново сме канени на гости ( семейно) с пиене.

Хич няма да ти е лесно, то и на всички ни де... :bye1:

Мисля си и аз за почивните празнични дни... От утре започва маратона :)

Тази сутрин , след снощното ВИП-парти, главата ми е по-добре от вчерашната.

Нашето не беше ВИП, беше си точно нашенски банкет, изкарахме страхотно, но главата ми хич не е добре!

Ще видим утре сутринта -след пиенето довечера. glare.gif

Най-лошото знаеш ли кое е ?

На 24-ти ще се празнува-спор в това няма.

На 25-ти, освен , че е Коледа, имам два именни дни, на които ще трябва да пия - още от сутринта явно ще се започне, защото иначе няма да има място в корема ми.......

На 26-ти вечерта отново сме канени на гости ( семейно) с пиене.

Мхм...а с мен кога ще пиеш?

Аз смятам да пия бавно, тихо и най-важното дълго - десет дни. Толкова е ваканцията. Мисля да излизам навън само за да взема дърва от гаража /ако нямам под ръка някое дете да го изюркам/. Мисля да ям, да спя и да дремя пред каминката пиейки. Никакви връзки с цивилизацията освен микровълновата печка. Ако ще ми звъните - побързайте докато не са изпопадали батериите на телефоните. И пак не е гаранция, че ще ви се обадя.

Ей това са моите творчески планове.

Аз смятам да пия бавно, тихо и най-важното дълго - десет дни. Толкова е ваканцията. Мисля да излизам навън само за да взема дърва от гаража /ако нямам под ръка някое дете да го изюркам/. Мисля да ям, да спя и да дремя пред каминката пиейки. Никакви връзки с цивилизацията освен микровълновата печка. Ако ще ми звъните - побързайте докато не са изпопадали батериите на телефоните. И пак не е гаранция, че ще ви се обадя.

Ей това са моите творчески планове.

Ех, чак ти завидях...

От обикаляне нещо ме втриса, но все пак снабдихме се с музикално гърне. Сега остава да се ползва и по предназначение, че откакто излязохме от болницата нещо се опъваме да си вършим нуждите на указаното място.

Ох, малко миризливо стана, но всеки с проблемите си...

Ех, чак ти завидях...

От обикаляне нещо ме втриса, но все пак снабдихме се с музикално гърне. Сега остава да се ползва и по предназначение, че откакто излязохме от болницата нещо се опъваме да си вършим нуждите на указаното място.

сега целта ми е да приключа работния ден без видими психични увреждания :):mad: :mad:

Мисля си, че денят беше умерено натоварен, с много приходи и добро настроение. Довечера пътувам и няколко дни ще мързелувам вкъщи,ще ям домашни манджи и ще пия вино. А всъщност на Коледа наистина стават чудеса - шефът ми даде една добра коледна премия :clap:

Ех, чак ти завидях...

сега пък аз ти завиждам :clap:

и да ти кажа -с това гърне само главоболия ще си имаш - едно време ние примерно се изпишквахме вътре, то почваше да свири, наша милост ставаше, хващаше гърнето и си го обръщаше върху главата с цел да разберем какво има вътре :wors:

Мисля си как някои са се наплющяли с целувки, баси!  :clap:

тоест ... за мен ? :wors:

ти не си чудо ,ти си магаре ил си станал чудно магаре :clap:

ти вече си на "другия бряг".glare.gif

Аз бира през зимата не близвам

Еее, ти пък сега...така се изказа, че хората ще си помислят, че съм баси скръндзата!

Еми ще те почерпя една чаша студена чешмяна вода! :clap:

...за лечение струващо 200 000 евро...sad.gif и моята идея за набавятето им...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.