Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя игра сте играли най-дълго време

Featured Replies

Diablo 2 и след това War Craft 3 Frozen trone

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 198
  • Прегледи 20,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Counter Strike (започнах с нея, ще умра с нея) Need for Spead, Fifa, NBA, DotA (от време на време)

GTA Vice City - като бях малък,ходих по залите и наливах пари да я играя с дни,после San Andreas,след това идва ред и на 4,тези 3 игри най-дълго са ме задържали пред монитора :P ПС: 2 години играх нон-стоп Mu Online :ph34r:

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

DOTA . Като се събереме 5 човека от отбор и по-цяла нощ сме кесили пред pc-tata

Приятна тема,върна ме назад в времето когато цъках SC diablo 2 Heroes III wog И може би най-добрата игра Unreal Tournament Велика работа ... Жалко че днес игрите се правят само за пари .... :)

Diablo 1 и Diablo 2 - До ден днешен D2 (не мисля, че диабло 3 ще има същия успех) Абсолютно всички NFS-та излизали някога най-много (hot pursiut 2 и underground 1) CS още от 1.3 до 1.6 и продължавам да играя Unreal Tournament 99- до ден днешен си я разцъквам Red Alert 2 от по-новичките:Red alert 3,Star Wars: Force Unleashed 1&2,Risen,X-blades,COD всички излезли до сега,Medal of honor всички излезли,Mortal Kombat всички излезли за pc и ps2-3 като цяло кажи речи това са игрите които съм играл най-много :)

Редактирано от DreamSavior (преглед на промените)

1. Heroes III - 3 години нон-стоп :lol6: 2. World of Warcraft - 1-година нон-стоп :bighat: 3. Red Alert 2,3 7-месеца нон-стоп :)

1. HoMM 3 - и до сега от време на време пускам по някоя карта. 2. Diablo II 3. WoW

WoW за жалост съм играл повече от 4 години. Вече не съм горд с това и съжалявам че съм се бил захванал толкова дълго с него. Също съм разцъквал дълго RedAler 2, CS 1.3,1.5,1.6, source + някои български стратегиики по много време. :D

• 2 седмици по-късно...

Ами ако кажа дота..то не е игра е мап към Ларкрафт 3,затова ще кажа "Warhammer",a иначе дотата,карам 4-та годинка :)

Medal of Honor: Allied Assault вече може би 8 или 9 години! Просто като няма какво да правя, влизам и почва пуцалката! След МоНАА е Call of Duty 1 и 2! Пак стара игрица, ама златна!

1.CS сигурно ако сабера часовете ще са около няколко месеца ;д 2.LFS една от любимите ми игри много реалистична и за разтоварване 3.Red Alert 2 а сега и тройката много безсънни нощи съм прекарал с двойката а с тройката предстоят :)

• 4 седмици по-късно...

The Godfather 9 месеца, Far Cry 6 месеца,Far Cry 2 2 години... като се има предвид че не съм запален Геймър но имам доста игри но време нямам но има случай седмици да не пускам ГеймПада или да не ставам от компа заради игра .... но тези най дълго :instant hit:

• 3 седмици по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.