Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя игра сте играли най-дълго време

Featured Replies

Counter Strike & Fifa . От 3 клас ги почнах :cheers:

• Отговори 198
  • Прегледи 20,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

GTA 3

Няма да споменавам Counter-Strike (май го споменах ;) )

Half-Life

Resident Evil

Need for Speed (като се почне от Porche-то дооо Shift)

CoD

С приятели Delta Force, когато излезе през 98 г. беше направо култ. Персонално най-много време съм прекарал с Diablo и NFS - всички серии

Аз съм се отдал на - Counter Strike 1.6. Играя на професионално ниво и срещу заплащане :lock: .Разбира се и игрите на Blizzard - SC, WC3, Diablo II.

Редактирано от Fuck3R (преглед на промените)

HEROES III откакто излезе през '99 - вече 11 години. Чудя се що още не ми е омръзнала, ама няма изгледи това да стане скоро :lock:

• 1 месец по-късно...

играта която играя вече става 3 години и продължавам е "Dota (с Garena) ".Просто Близард е една велика компания,създала някои от най-известните и най-интересни игри. :rolleyes:

• 2 седмици по-късно...
Малко е детска, но Gold Miner, а гаджето постояно играе на Formula 1 :huh:

Редактирано от Alex&Ramesses_B.H.Л (преглед на промените)

фифа!!!Ако някой иска да ме пробва скайпа ми е paradise922 :rolleyes:

Щом става дума за МР игри, то значи Modern Warfare 2!

• 4 седмици по-късно...

като почнах Counter Strike 1.5 до Counter Strike 1.6 който го играя дори и сега общо 7-8 годинки като го почнах към 8-9 годишен с батко по клубовете :wors: а и да не забравим World of Warcraft вече 3та година :wors: това са истинските игри :wors: играли сме колко ли години и Mu (мисля че няма човек който не я е играл .. е ако изключим днешните тинейджърчета които почват да свикват на компютърни игри започвайки с 3D :clap: това е общо взето :down:

StarCraft. Без капчица съмнение. И quake2 бая съм цъкал в ерата на залите, и Diablo2 в периодите ми на админ в същите тези зали, и Lineage 2 и Arcanum и Fallout2, ама SC1 я цъкам откакто излезна и то не бяха турнири, лиги, мелета, зали, Headoff, battle.net, WGTour (като ми я подариха оригинална)... Вчера си я пуснах, ей-така за та*ак, да се посмея малко, след като съм играл двойката... Не знам и аз как, ама се оказа, че съм изиграл 6-7 последователни игри и седя изцъклен пред монитора и пак натискам [join game] в b.net... Въпреки, че двойката излезна, вчера, в ранния следобед имаше към 20к души online в Europe...

Когато бях ученик една първите игри които заиграх беше SuperPacman и до ден днешен я цъкам от време на време :rolleyes:

Най-вече WoW от 2004 година, GTA IV в последно време и Prince of Persia: Warrior Within , която играя вече около 3 години :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.