Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя игра сте играли най-дълго време

Featured Replies

След това Diablo Hellfire (1-вото диабло) и Diablo II + expansion .

Ах това Diablo... добавете и HOMM3 и стана тя една... Срам ме е да си помисля...

• Отговори 198
  • Прегледи 20,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ах това Diablo... добавете и HOMM3 и стана тя една... Срам ме е да си помисля...

Класики вече много рядко да не казвам че изобщо не излизат такива силни заглавия.

1.GTA Vice City 

2.Tactical ops 

3.Fifa 07

4.Counter Strike 1.6 

5.LFS 

Тези игрички съм играл най-дълго време и някои от тях продължавам да играя  ;)

Класики вече много рядко да не казвам че изобщо не излизат такива силни заглавия.

Предпочитам да мисля, че ние остаряхме и тенденциите се смениха... Сега хората налитат на друго... А и производителите нямат сметка да правят заглавия, които да се играят много дълго време - освен ако не са MMORPG с цена на месец (WoW) или плащане за екстри/предмети... Все пак - Mass Effect Trilogy/ Dragon age/ WH40000 Dаwn of War 2/ Witcher 1,2...

Незнам за вас, но аз съм започнал от Diamond Mine (големи дискети), Mario (различните версии), Snace Byte (змийчето с ябълките дето все си захапваш опашката), Popcorn и т.н.

А с една скачаща жаба по вертикала през едни реки и едни пътища колко съм се забавлявал...

Ех върнахте ме в детството...

После студентските години първите стратегии Warcraft (поредицата), Heroes (до 3), Red Alert и продълженията, Дюн, Българската стратегия 'Цар', Diablo 1 и 2...

Редактирано от krassleto (преглед на промените)

Mortal Kombat във всякаквите му варианти. От преди да тръгна на училище, та до ден днешен.

Най-много време съм отделял на стратегии,повечето шутъри не са по мой вкус.Та в този ред на мисли - StarCraft II Wings of Liberty ! :)

ftpkid, това е леко грубо. :) Да се напише нещо, в което има някои верни неща, не прави цялото нещо по-хубаво, отколкото ако беше издъно грешно - точно обратното - във втория случай, никой няма да му повярва, а в първия някой може да го вземе за чиста монета...

Но споко. Колкото си по-малък, толкова по-бързо остаряваш. :D Този, който е написал това нещо, вече го е усетил... За него 5 години тогава, са били може би 1/3 от живота... Сега - не толкова много. ;)

п.п. това с алгоритмите и дизайна ме накефи... горкото дете...

За автора на тази тема имам само да кажа, че идеята не е да ми каже игра която е същият жанр като някоя от класиките, а да ми ми каже 10 заглавия от последните 2-3 години да речем, които биха се играли с желание дори и след 10 - 15 години.

Хахах наистина интересен въпрос, кара те да се замислиш доста :D

1.Heroes3(безсмъртна игра бих казал:)))

2.Fallout2(така и неможах да я изкарам докрай след толкова години:( )

3.Diablo2

4.Fifa

5.Fallout3

6.CS....и т.н.

Уникална игра! Искам ремейк :)

Хахах мале, верно имаше такава игра. Бях я забравил.

Наистина, идеята за римейк е добра :)

За жалост - CS. Играя я вече 10 години и много съжалявам. Много нерви и време хвърлих на вятъра.

Хм, на първия пост пише "часове" в играта. Не колко време стои на харда на някой. Тези изказвания с CS ги разбирам по-скоро, че им стои инсталирана от 10 години, но едва ли да я играят постоянно. Или просто аз не мога да си представя да си повече от 2 часа в тази игра.

А аз лично .. в момента изпитвам екстремно високи затруднения да отговоря. И проблема идва от това, че в игрите в които прекарваш супер много време, там самата тенденция за време става още по-имагинерна от колкото е т.е. ако знаеш колко време наистина си играл една игра - нищо не си играл.

Иначе има един сайт - Raptr, който засича игровото време и има доста добър интерфейс. Понякога влизам там само за да видя съотношението на моите игри с това на "strangera" от към дадено заглавие (примерно), но като изключим това, реално няма какво толкова да се прави там. А и постоянно трябва да е пуснато това Raptr desktop app..

Иначе при мен всичко е стандартно. Най-много време се прекарва в MMORPG-та, просто защото така са замислени. И в "open world" игри, където може да обикаляш с години (ако искаш). И в тази насока моите заглавия ще са : Lineage 2, GTA Vice City, GTA San Andreas, GTA IV, Dragon Age Origins и .. май е това. Може би и "The Elder Scrolls" серията, обаче нея тепърва ще я вкарвам в тази класация с преиграване с модове, така че ..

П.П. Забравих и "sand box" игрите, а там с Minecraft доста време се пропиля..

Редактирано от An0n (преглед на промените)

Diablo II и Red Alert 2.  To не бяха зали едно време, мрежи разни, сървъри, в къщи. Чудесия!

Ред алрета особенно

CS, GTA SA-MP :)

Редактирано от yokohama..yms (преглед на промените)

Очевидно в постовете става дума САМО за компютърни игри....... , НО :

Ако шах-матът е Царицата на игрите въобще (обективна изходна основа) , а покерът е нейният придворен Шут (субективна изходна основа) , то играта обединяваща в себе си двете крайности в едно цяло , безспорният Цар на игрите е играта бридж и по точно днешните му форми на Спортен Бридж .

http://www.bridgebase.com/

http://www.worldbridge.org/

http://www.bridge.bg/

.....без друг коментар , че ще стане много дълго......сравненията с компютърните игри са просто неуместни ! :)

Ред алрета особенно

Red Alert 2. Велика игра и аз съм я играл доста.

Също да включим и Heroes of might and magic 3 . Няма друга като нея ...

8 Години играя ДОТА и около 7 години съм играл CS това е общо взето иначе и WoW 3 години Diablo и още много игрички :))

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.