Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя игра сте играли най-дълго време

Featured Replies

Defence Of The Ancient, Heroes Of Newerth (lvl :73 PSR :1894)

• Отговори 198
  • Прегледи 20,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Half Life 2, Need For Speed Most Wanted ( 8 пъти съм я превъртал :gamer2: ), San Andreas Multiplayer ( Понеже има Multiplayer все още я играя и немога да и се наситя ).

Wolfenstein Enemy Territory от 2002 до сега. Това и е играта с най-много игрални часове.

Шах или бридж.

Определено CS 1.6 играя я от 4-5 години сигурно има около 6 месеца само игране.Talisman Online (не само оригиналния сървър) на второ място и GTA San Andreas на трето

1.Counter Strike forever :lol6: 2.www.bg.ikariam.com 3.GTA 4.Shaiya Pandora

• 1 месец по-късно...

най-дълго съм играл играта world of warcraft вече я играя 4 година

Counter-Strike Source - 3 години и продължавам ; CS 1.6 - 4 години и спрях ; Half-Life - 2 години в компютърните клубове ... големи спомени ;]]

Не видях да се споменава, в последните 7-8 години с прекъсвания си разцъквам Ultima online и грам не ми е омръзнала :speak:

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Мм, най-много ЦС. Преди бяхме много зарибени с едно приятелче и по цял ден разцъквахме. Иначе доста WoW и Age Of Empires II (малко е старичка, но си остава една от любимите ми игри. Ако някой има желания да разцъкваме нека пише лс :eek: )

Редактирано от trooperzz (преглед на промените)

Ахх как забравих Need For Speed Most Wanted, и тя е супер зарибяваща. Една нощ дрифт и съзтезания и на следващия ден не можеш да вървиш в права посока :rolleyes:

Ehh...Временна и нрави ... помня кога то бях на 7 почнах с Херкулес и Half life ,после Starcraft diablo 2 Unreal Tournament ... Класики нито 1 игра от последните 5 години който излезоха не могат да се мерят с тези по горе , като изключим Херкулес. :yanim:

WoW - само на главния ми характер имам 130 дни played а имам още 3 80-ки(и това е с паузи от по няколко месеца всяка година лятото) Heroes 3 - култ Diablo 2 - още в Бългатия по цяла нощ в споменатите задимени клубчета ....и общо взето почти всичко друго освен спортните игри(мачове и т.н.) поне по веднъж превъртяно и захвърлено

Спор няма, една браузър игра :ph34r: еРепублик - играя я от 9 месеца . А иначе от класическите игри - Football Manager. Прекарвал съм по над 20 часа загледан в точиците

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Аз се чудя защо споменавате MMORPG игри след като е ясно, че щом не се превъртат сте играли най-дълго време! То ако става дума за това и аз играя MW2 мултиплеър от година, но не мисля, че това е идеята на темата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.