Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бихте ли отишли на екскурзия в Америка?

Featured Replies

Здравейте,

Едно въпросче - бихте ли отишли на екскурзия в Америка, и ако да къде - в кой град/щат?

Мерси предварително.

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Madonna
Редактирано заглавие (преглед на промените)

Един въпрос: колко пари горе-долу излиза една такава екскурзия до САЩ?

Зависи къде искаш да отидеш и къде искаш да спиш.

Ми примерно за 4-5 дена (смятам, че толкова е нормалното време да се разгледа всичко, което трябва) и да се спи в някакви не много претенциозни хотели.

Никога. С малоумното им законодателство едва ли някога ще изляза от затвора ако им попадна в ръчичките. Само за числото, написано на фанелката, която нося в момента ми се полагат 3-5 години и не по-малко от $250000 глоба.

Бих посетил щатите с удоволствие, но само ако полетът до там е с ТУ-160 :lol6:

Бихте ли отишли на екскурзия в Америка?

Защо изобщо му трябва на някого да ходи точно в Америка?

Да бих отишъл в америка . Във Венецуела примерно са най-красивите жени,а и кубинките са доста атлетични :P

Здравейте,

Едно въпросче - бихте ли отишли на екскурзия в Америка, и ако да къде - в кой град/щат?

Мерси предварително.

Ню Йорк, Ню Орлеанс, Сан Франциско, Уисконсън, Аризона и Портланд.

Това са предложенията от мен ;)

Зависи много от самолетния билет. Аз лично съм попадала на двупосочен за Ноември месец - 2700 крони (към 400 евро) Копенхаген-Ню Йорк (от там нататък вътрешните авиолинии не са скъпи). Зависи как си организираш престоя - ако спиш по хостели и приемни семейства, ще ти излезе евтино. Храната също е евтина.

Ми примерно за 4-5 дена (смятам, че толкова е нормалното време да се разгледа всичко, което трябва) и да се спи в някакви не много претенциозни хотели.

За 4-5 дена няма смисъл. Ако ще ходиш иди поне за месец.

П.П: Колкото и да я плюете, в Америка има какво да се види.

Има 2 страни, в които не бих отишъл, дори да ми предлагат пари - Америка и Турция. Съвсем сериозно.

Има 2 страни, в които не бих отишъл, дори да ми предлагат пари - Америка и Турция. Съвсем сериозно.

И двете страни имат какво да предложат.

Всъщност няма държава в този свят, която няма какво да ти предложи като изживяване.

Тук говорим за пътуване, не за политически идеологии и системи.

Както и да е...

И двете страни имат какво да предложат.

Всъщност няма държава в този свят, която няма какво да ти предложи като изживяване.

Тук говорим за пътуване, не за политически идеологии и системи.

Както и да е...

Не съм и намеквал за политически системи тук. Просто и двете страни не ме интересуват. Какво - да ида да гледам бетонените небостъргачи на САЩ ли? Или джамиите в Турция. Не, мерси. На който му е интересно нека ходи. Русия или Германия примерно са ми хиляда пъти по-интересни и като архитектура и като история.

Не съм и намеквал за политически системи тук. Просто и двете страни не ме интересуват. Какво - да ида да гледам бетонените небостъргачи на САЩ ли? Или джамиите в Турция. Не, мерси. На който му е интересно нека ходи. Русия или Германия примерно са ми хиляда пъти по-интересни и като архитектура и като история.

Ами Америка не представлява само и единствено бетонени небостъргачи - държавата е един голям миш-маш и предлага за всекиго по нещо. Жалко, че виждаш тези интересни държави през такава тясна и манипулирана от медиите призма. Колкото до историята - САЩ е млада, но си има интересните моменти в кратката си история.

А Турция далеч не е сбирщина от джамии. Да не говорим и колко места с християнско население (и история) можеш да откриеш.

За Германия и Русия спор няма - уникални държави, макар Германия така и да не успя да ме очарова кой знае колко - може би защото все се забивах в някакви задушаващи с грандоманщината си градове като Хамбург. Но пък Русия...ех, любима ми е :)

Но, както имаше една приказка - въпрос на вкус.

Точно мен, който ме познава, знае че съм последният човек, който ще се остави медиите да му промият мозъка. Напротив, аз се боря против точно това медийно изкривяване на фактите и представяне на нещата в, едва ли не, розова светлина. По ред причини тези държави са ми омразни, но не ми се изброяват. Въпрос на вкус, наистина. Е, явно за Русия вкусовете ни съвпадат, защото и на мен ми е любима.. след България разбира се.

Аз пък искам да отида някъде където температурите са около и над 35 градуса целогодишно  ама в щатите да отида никога 

• 4 седмици по-късно...

Лично аз бих отишъл в Маями.

Бил съм в Лос Анжелис,Ню Йорк,Савана,Атланта,Китай,Панама,Израел,Тайланд,Япония,Сингапур не съм бил на почивка а по работа и ми беше достатъчно да осъзная че като БГ няма никаде.А за Русия дори небих си помислил да ходя там дори дами дават пари

• 1 месец по-късно...

Боже ... от малкa Америка ми е била мечтата!Маями, Лос Анджелис, Лас Вегас, Ню Йорк, Чикаго! Ако ми се отдаде възможност няма да я пропусна!!!! :baby:))))) Публикувано изображение

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Las Vegas - сам/а можеш да си отговориш защо (:

И двамата ми шефове в момента са там на международен хазартен турнир, стискам палци на единия (другият отпадна), не само заради огромните мангизи, а защото той го заслужава...Другият се обади и разказва, че било приказка, направо друга планета ( а от Европа той най-много харесва Нидерландия), и нямало нищо общо.Те са настанени в някакъв баровски, изцяло стъклен хотел, на 67-мия етаж, и всичко се виждало като в приказка.Вечеря за двама струвала 150 :baby: , но при вечеря на друго място в града са плати само $ 24.

Аз не бих отишъл на екскурзия там, абсурд, освен може би на пазар, и то-трудно (SF 4 TE stick, DSLR и т.н), заради това, че те събличат и ти вземат отпечатъците.Аз съм горд, свободен гражданин, и няма да позволя на някакъв комплексиран шишко да се мисли за военен генерал на границата.

sabito_1, няма да съжалявам, макар да е пълно с чернилки там.Южна Франция е истинската Франция, Париж не го гледай, не си струва.Skylamer, съгласен съм с теб.snuri, Thailand ми е мечта, недей така, ще се разплача направо, знаеш ли как ми се почива там...

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.