Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Магии и вълшебства в любовните романи"

Featured Replies

Сънчо, край, уплаши народа, сега хората ще ги е страх да си напишат мнението като знаят, че следите за отзивите /то не че не са подозирали, но друго си е написано черно на бяло/. Шегата настрана, на мен ми се стори, че единия не разбра другия, третия - втория и се навързаха мненията. Извода е един и същ от всички написани до сега постове - книжката е готина, сюжета и хумора са на ниво, тъй че какво се притеснявате, преводаческия екип трябва само да се гордее, а читателите да се наслаждават на книжлето. Аз лично ще коментирам пак като я изчета цялата, тъй като за съжаление тея седмици не ми се полагат романчета. :yanim:

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• 10 месеца по-късно...
  • Отговори 52
  • Прегледи 16,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Направих си сефтето и с Елизабет Лоуел - Най-силната магия. Изключително много ми хареса романът. И се смях, и плаках и тръпнах докато го четях.

Изключителнен роман, невероятна история и убийствен стил на писане, така те увлича, че не можеш да я оставиш докато не прочетеш последната буквичка.

Накратко за сюжета... Мег е друидка, лечителка, саксонка и родолюбка, но преди всичко тя е толкова добра, мила и нежна. Тя трябва да се омъжи за Доминик - рицар, довереник на краля, норманец и невероятно изстрадал и преживял мъж. Мъж, който не вярва на никого и се стреми единствено към земя, наследници и мир. Двамата се женят за да сложат край на войните и кръвопролитията разкъсващи земите им. И попадат под лапите на древно проклятие, което им носи много огорчение, болка и...страст...и любов. Пътят им един към друг е много труден, защото той е неспособен да обича - с поругано тяло и душа, той е дисциплиниран, той е като лед, а тя е огън, дъжд, тя е буря и пролет. Двете стихии се срещат, за да родят една невероятна история, която е направо наслада за сетивата. Силата на чувствата им направо ме разтърсиха из основи. А финалът - думите на Доминик, за своята жена, за своята любима...проялх някоя и друга сълза (да бе, ревах като магаре)... ама такива думи, а и колко много я обича нейният народ...и сега настръхвам като се сетя.

Препоръчвам горещо и я оценявам с десет.

• 1 месец по-късно...

Аз също много я харесвам,но може би малко ми досади безкрайното опъване на главната и храненето и като и кажеше "Соколице" и ми идеше да си прегриза вените. Харесвам повече "Недокоснатата"...много повече ми въздейства.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.