Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"България търси таланти” (Bulgaria's Got Talent)

Featured Replies

@Lola , Ралица Добрева е талант

http-~~-//www.vbox7.com/play:9eb2a309

а е само на 9 годинки ... уникален глас !

• Отговори 67
  • Прегледи 13,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво ще кажете за финала? Аз съм з Ефект - най-ефектни и най-чаровни. По-голямата част от участниците малко ме разочароваха, но все пак те не са професионалисти и сигурно живото предаване си е стряскащо. Но Ефект - ефектен и зрелищен завършек на шоуто - дано спечелят НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ това не беше обективно. въобще не ми се коментира - и Маги Халваджиян доказа, че залага на евтини номера - язък.

Редактирано от Sirena (преглед на промените)

Аз малко се разочаровах... От певиците най си харесвах Елисавета и Ралица, макар че и победителката е много добра. Но тайничко се надявах победителят да не е певец, ама уви... Като видях снощи как аплдираха Ефект ми се искаше те да спечелят или пък момчетата, дето танцуваха като кукли на конци, но...

Изключително съм щастлива,че спечели това момиче.

Смятам,че на Българската музика и липсват точно такива гласове...освен гнyсната чалга ,то почти няма нищо друго интересно!

Съжалявам,че Силвия Кацарова и нейната тъпа дъщери Teddy я налазиха.

Сега ще и обработят гласа да блее като коза(защото Теди Кацарова това прави!!!)

Моля се на Господ, да попадне в по-добри ръце.

Изключително съм отвратена от Бойко Борисов...пълен пъпеж...не може да обели 2 дyми, и гледа кaто добитък(....какво ли пък да искам от бивш bodyguard )

Не можa да поздрави всички участници,да се усмихне и да поздрави цяла България,че го гледат в момента...

Не можаха ли да му кажат как да се обърне към хората...

И както гласи поговорката :

- Pибата се умирисва от към главата...

Такива свине ръководят България и за това такива объркани са и хората.

Честито на момичето с Божественния глас.

Българската Celine Dion

Браво Богдана Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

BTV

Магията на това шоу е, че в рамките на не голям период от време сбъдва приказки, заяви Любен Дилов-син по повод първия победител в "България търси талант" - Богдана Петрова. Хората обичат да живеят с приказки. Вчера имаше две приказки в залата - пожарникарят, станал премиер и пепеляшката Боги - помним първото й явяване, семпла, майка й я водеше и с две три излъчвания се превърна в това, което вчера видяхме.

"Надявам се да имам достатъчно поле за изява и хората да продължават да имат интерес към мен. Живея в Пловдив, ходя на училище. В училище навсякъде бяха разлепили плакати "Гласувайте за нашето момиче”, невероятен пиар беше", сподели Богдана.

Не мисля, че проблемът на Боги е повлиял на хората, категоричен е Маги Халваджиян. Според него е повлияло цялостното й участие, защото тръгна по един страхотен начин на кастинга, на полуфинал доразви това, което показа и снощи явно е била най-добрата, след като всички гласуваха за нея. Това си е нейна заслуга, просто ние й дадохме шанс да гласуват хората за нея.

"Истинският талант се нуждае от възможност, не от награда. И мисля, че Боги е много сполучлив избор. Мисля, че няма такъв глас в момента в България", добави Дилов-син.

Редактирано от @Lola (преглед на промените)

• Автор

Аз гласувах за малката Елисавета Ганчева - за мен това момиче е невероятно. Втора излезе, но нищо. Радвам се и за Богдана , която спечели, разбира се.И в това момиче има толкова талант. От бога са им дадени гласовете.

Поздравления,Богдана!

:lol6:

И аз съм изкефен от Боби. Уникална певица :lol6: Както се казва бог взел, бог дал... :) Уникално пее Боби. На мен ми хареса и според мен от тези 12 които се бореха за наградата... тя трябваше да я вземе. Може и да преовеличавам но според мен тя може преспокойно да пее на Световна сцена.

И аз съм изкефен от Боби. Уникална певица :blink: Както се казва бог взел, бог дал... :blink: Уникално пее Боби. На мен ми хареса и според мен от тези 12 които се бореха за наградата... тя трябваше да я вземе. Може и да преовеличавам но според мен тя може преспокойно да пее на Световна сцена.

Въобще не преувеличаваш!

Гласът и напълно достатъчен за голямата сцена,но в светът на музиката е трyдно за пробиване....още повече от България.

А и да не забравяме и хората колко са жестоки чудовища!

...p.с. Ето и пример:

..."пее фалшиво и няма слух,още един млад човек е излъган,че има талант.обидно е за другите,които наистина имат талант.дано поне е истина,че може да свири на пиано,защото пеенето не гали,не те побиват тръпки,не ти създава усмивка,не вади хубав,чист глас,а крещи "

"Ефект" бяха най-добрите, а и това не е мюзик айдъл, че да печели певица. "

"Мисля че всички сме на едно мнение. Всичко е нагласено, и не трябваше да спечели Богдана "

Аз съм с мнението,че по-голямата част от България е гласувала за нея от съжаление. Не съм съгласна, тя пее добре, както правят много българки. Не тя е таланта на България.Всъщност в България иа много таланти, с различни свои номера, но Богдана.....тя.....не е точния талант "

"ТОВА БЕШЕ НАГЛАСЕНО, ЯСНО БЕШЕ ЧЕ ЕФЕКТ ТРЯБВАШЕ ДА СПЕЧЕЛЯТ, СЛЯПА И ГАДНА "ПЕВИЦА" НЯМА МЯСТО НА СЦЕНАТА! "

"..Това е българската действителност !!! Група селянки тъпи чалгаджийки и любителки на сериалите гласуваха за сляпата бездарница ! Пуснете им песента бе вижте я ,че не пее кой знае колко добре .Тъп народ слаба държава ! Късмет на Ефект има къде да се доказват има къде да ги канят. "

Коментарите са от Tук

Редактирано от @Lola (преглед на промените)

Абе честно казано не съм я слушал как пее, но дори да е номер 1 в целия свят, при толкова много музикални шоута в БГ, точно певица да спечели и това... То буквално всеки втори почна да пее тука. Вярно, че нямаше много качествен материал като цяло :question:

Гледала см малко от шоуто, но мога само да се радвам, че има толкова млади(и не само) и талантливи хора. Много от участниците заслужаваха да спечелят, но победителя е само един. Аз бях за Ефект и все пак се радвам за девойчето. Да е живо и здраво и браво за победата.

Подбрани са най-интересните моменти. Всеки може да копира списъка и да го разпространява при условие, че има линк сочещ към ahmobg.com.

Клиповете трябва да се гледат до край, защото понякога има "обрати" :-)

Публикувано изображение

Приятно гледане:

даде ми грешка заради линковете

"За съжаление сте публикували повече от разрешения брой медийни файлове"

изготвено от www.ahmobg.com

цялата статия тука (модератора ако може де сложи линковете към ютубето)

http://ahmobg.com/m/articles/view/Britain-s-Got-Talent-2010-20-05-2010

• 3 години по-късно...

Публикувано изображение

По bTV стартира третият сезон на  шоуто "България търси талант". Кандидатите за слава, наградата от 60 000лв. и титлата "Талант на България" ще мерят сили и ще се опитат да впечатлят журито, което през този сезон ще бъде в нов  състав - писателят Любен Дилов–син, актьорът Асен Блатечки, певицата Есил Дюран и актрисата Ваня Цветкова.

Впечатлен съм от представянето на българския Павароти - Томас Томов - 18 г. циганин от Дупница.и от това,че Калуди Калудов предложи да учи пеене при него.

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

И мен нещо не ме впечатляват тази година. Може да е защото съм гледал доста сезони на шоуто в различните му версии. Гимнастичката от миналия епизод ми хареса. И някой друг певец въпреки, че не съм фен на певците във формата. То просто няма нищо интересно. Добре се справят някои, но ако вземеш да ги сравняваш с минали години не е нищо особено. Една от причините да не съм фен на певците в този формат са коментарите на журито. Винаги искат от другите да надграждат номера си, а певците просто ще пеят друга песен.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.