Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

19-то Световно първенство по футбол - ЮАР'2010

119 гласували потребители

1. 1. Кой ще спечели Световното първенство?

• Аржентина
      22%
      21
    • Бразилия
      8%
      8
    • Гана
      0%
      0
    • Германия
      18%
      17
    • Испания
      31%
      29
    • Парагвай
      1%
      1
    • Уругвай
      0%
      0
    • Холандия
      17%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

хмм, немските нещастници биха сърфисти с 4 гола разлика и ги обявихте за шампиони. Продължавайте да се самозалъгвате....

• Отговори 606
  • Прегледи 40,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Hanibal_Lektar
    Hanibal_Lektar

боже ... какви глупости говорят в момента по Канал 1 не е истина ... ама съвсем малко да разбираш от интернет ще се пукнеш от смех ... Vista му била виновна ... смешкоооо !!!

• Пълната програма за Мондиал 2010 Sportal.bg предоставя на Вашето внимание пълната програмана Световното първенство по футболв ЮжнаАфрика. Днес в Кейп Таун бе изтеглен жребият за групите на

• Ето програмата, в която можете да отбелязвате как са завършили мачовете и класиранията в групите( автоматично се попълват ).

• Автор

Германците си взеха своето с отлична комбинативна игра. Мисля, че има много хляб в тоя отбор, та те се разбират и без сигнали, всичко им е отработено - типичната немска педантичност, при това най-вече в детайлите. Разнообразни атаки отвсякъде и 4 гола, които можеха и да са двойно - "увълчването", т.е. гладът към голове е присъщ на тоя отбор, държащ на принципа "Бий, за да те уважават" Вярно е, че не точно австралийците са мерилото за качествата на един претендент за титлата, но играта на германците ми достави истинско удоволствие, няма как да отрека това. Днес ще видим още два фаворита - Холандия и Италия, жалко само, че лалетата и Дания ще играят от 14:30 ч, та няма как да го гледам.

Днес ще видим още два фаворита - Холандия и Италия, жалко само, че лалетата и Дания ще играят от 14:30 ч, та няма как да го гледам.

Гледай го онлайн. Има доста стриймове

...Не искам да отписвам други фаворити като Бразилия,Аржентина,Италия и т.н. но не мисля че ще стигнат далеч :cool:

Според мен това световно няма да го спечелят футболистите, ами треньорите. Затова и отписвам Бразилия и Аржентина от самото начало, особено след видяното от Аржентина :P

Стискам палци да ми е достатъчно добър нета, че съм на дежурство и тук е нек'ъв мизерен Еврокомски. А много искам да гледам Холандия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Не знам за вас ама на мен стрийма на БНТ ми прави доста проблеми.Забива ми браузъра,2 дена се свързва.А интернета ми е доста добър и даже стриймове от чужбина ми зареждат по-бързо.Та ето няколко линка за желаещите да гледат мачовете днес:

Всички мачове:

http://svetovno.bnt.bg/livestream.php?stream=1

http://www.futbol-tv.com/schedule.php

Холандия-Дания:

http://livetv.ru/bg/eventinfo/46854_netherlands_denmark/

Камерун-Япония:

http://livetv.ru/bg/eventinfo/46855_cameroon_japan/

Италия-Парагвай:

http://livetv.ru/bg/eventinfo/46856_italy_paraguay/

• Автор

Да, ама има и началници, които не си падат по мачове. Моят шеф, например, ходи и непрекъснато наднича на кой екран какво има и сумти. Но служебно съм в мрежата поне 1/2 от работния ден, та ще намеря място и за един таб с мачовете.

Еми да като усетиш шефа само ctrl+W и готово :) А има и случай когато шефа като те види най-много и той да седне до теб да гледа ;)

• Автор

Нов удар за Англия - Ледли Кинг аут от световното първенство

Публикувано изображение

Световното първенство в ЮАР приключи за централния защитник на Тотнъм и националния отбор на Англия Ледли Кинг или поне така изглежда, след като стана ясно, че контузията, която той получи в мача със САЩ (1:1) в събота е по-сериозна от очакванията. Кинг бе сменен от бранителя на Ливърпул Джейми Карагър на почивката на срещата с американците заради травма в слабините и първоначалните надежди в лагера на англичаните бяха, че той ще пропусне само втория мач на тима от Група "С" - с Алжир. Оказва се обаче, че Кинг е получил увреждане на адуктора и ще са му необходими три седмици за възстановяване, пише сайтът на спортния ТВ канал "Евроспорт". Това означава, че Кинг би могъл в най-добрия случай да се появи в игра за четвъртфиналите, ако, разбира се, Англия достигне до тази фаза. Селекционерът на "Трите лъва" Фабио Капело обаче едва ли е готов да поеме риска да остави контузения футболист в състава.

Новината за травмата на Ледли Кинг е още един тежък удар за отбраната на националния тим на Англия, след като капитанът Рио Фърдинанд се контузи преди началото на световното първенство и отпадна от състава. За заместник на Кинг в следващите срещи на Англия Капело ще избира измежду Карагър, опитния бранител на Уест Хам Матю Ъпсън и защитника на Тотнъм Майкъл Доусън, който все още няма мач за първия тим на "Трите лъва".

Източник: worldcup.bg

Нов удар за Англия - Ледли Кинг аут от световното първенство

Напротив, това е идеалният вариант. С Ъпсън ще са много по-добре, а ако и Грийн се контузи дори могат да прескочат групите, въпреки че Капело ще даде всичко от себе си, за да го направят по трудния начин.

Напротив, това е идеалният вариант. С Ъпсън ще са много по-добре, а ако и Грийн се контузи дори могат да прескочат групите, въпреки че Капело ще даде всичко от себе си, за да го направят по трудния начин.

А ако Ленън, Доусън, Крауч и Дефо се контузят групово, Англия направо ще станат шампиони, нали?

Омразата ти към Тотнъм те кара на моменти да правиш доста пристрастни изказвания. Ледли е изключително стабилен защитник, цяла година беше полуконтузен и почти не тренира, и въпреки това беше скала в защитата на Спърс. През първото полувреме срещу щатите също се представи добре, за съжаление обаче проблемите му с хроничните контузии отново се появиха... Иначе си мисля, че играч като Том Хъдълстън би бил много полезен в средата на терена със здравата си физика и точните си дълги пасове...

• Автор

Холандия - Дания 2:0 1:0 Поулсен (46 мин) след доста куриозен автогол 2:0 Каут (85 мин) Япония - Камерун 1:0 1:0 Хонда (39 мин) С първия мач се справих криво-ляво, успях да видя и 2-та гола, от втория не видях и минута дори, но какво да се прави.

Холандците са ясни в тази група. За второто място ще се води битка, като мисля, че въпросните джапанци имат нелоши шансове да продължат напред.

• Автор

По-скоро криво. Автогола е на Агер. Топката го удари в гърба след отчайващото отиграване на Поулсен.

Така е, но май няма как да го запишат и на двамата. А всъщност автоголът по право е точно на Поулсен, защото Агер в конкретния случай не играе с топката, по същия начин там би могъл да е съдията, та няма как да запишат гола на човека в черно.

Не че това има кой знае какво значение, разбира се.

Джапенците с тез имена ... следващият гол от Кавазаки :cool: !

Япония е голяма страна, произвеждат много мотори...

Италия може и да успее отново да е шампион - ще започнат тази вечер. Парагвай дали ще ги изненада?

Италия хич не ми вдъхва доверие така че една изненада е напълно възможна.Надявам се да се само да не се получи посредствен футбол,характерен за мач от българското първенство :)

Момчета сори за флууда ама имам един въпрос-Някой да знае случайно колко е коефициента на Германия,Испания и Англия за световни шампиони според Еврофутбол :ph34r: ?

Браво,гол за Парагвай.Не ме кефят италианците.

Редактирано от Скорцени (преглед на промените)

Италия са един амортизиран, скучен, предвидим и страдащ от липса на креативност отбор. Ще се провалят с гръм и трясък на това световно.

• Автор

Второто полувреме да вкарат най-много един гол

Точно толкова!

Италия - Парагвай 1:1

0:1 Алкараз 39 мин

1:1 Де Роси 63 мин

Пестеливо италианците си взеха точка, която сигурно ще им е много полезна след предстоящите мачове. Скучен мач, разнообразяван от неграмотността на коментатора от БНТ - по едно време не разбрахме всъщност кой с кого играе, защото нищо неподозиращите парагвайци бяха наречени португалци.

Можеше и да си направи труда да разбере защо аджеба наричат италианците "адзури", защото някак не е удобно да нарича свелосиния цвят тъмносин, ама нейсе - чували сме и къде къде по-големи бисери.

БНТ удари bTV със световното

Българската национална телевизия започна силно световното първенство по футбол, показват данните от пийпълметричните изследвания. С мачовете от ЮАР в събота и неделя БНТ изпреварва традиционния лидер bTV и през уикенда е била най-гледаната телевизия в българския ефир.

Най-голям е зрителският интерес към вечерните срещи Англия - САЩ (събота), гледана от 820 000 зрители, с рейтинг 11,3% и пазарен дял 36%, както и Германия - Австралия (неделя) 920 000 зрители, рейтинг 13% и пазарен дял 33%.

Ранният съботен мач Южна Корея - Гърция е с рейтинг 7% и пазарен дял 36 %, а Аржентина - Нигерия има рейтинг 8,5% и пазарен дял 40%. В неделя Алжир - Словения има рейтинг 7% и пазарен дял 35%, а Сърбия - Гана е с рейтинг 8% и пазарен дял 35%. Уникалните посещения за първите 3 дни на сайта svetovno.bnt.bg са над 100 000. Абсолютен рекорд в интернет - 8000 души са гледали едновременно на svetovno.bnt.bg мачовете от първенството, а общо 20 000 са потребителите за първите три дни, гледали срещите на сайта.

Източник: 7 Дни Спорт

Добре, че холандците вкараха още един гол, че щеше да ме е яд да бият с такова попадение. Италианците си личи, че нямат състав и скоро ще отпадат.

...на сайта svetovno.bnt.bg...

Вчера на първия мач зацепваше на всеки 10 секунди и никакъв размер на буфера на помогна. Отделно качеството е доволно зле. Затова се ориентирах към http://www.eurovisionsports.tv/ :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.