Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

19-то Световно първенство по футбол - ЮАР'2010

119 гласували потребители

1. 1. Кой ще спечели Световното първенство?

• Аржентина
      22%
      21
    • Бразилия
      8%
      8
    • Гана
      0%
      0
    • Германия
      18%
      17
    • Испания
      31%
      29
    • Парагвай
      1%
      1
    • Уругвай
      0%
      0
    • Холандия
      17%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Точно толкова!

Италия - Парагвай 1:1

0:1 Алкараз 39 мин

1:1 Де Роси 63 мин

Пестеливо италианците си взеха точка, която сигурно ще им е много полезна след предстоящите мачове. Скучен мач, разнообразяван от неграмотността на коментатора от БНТ - по едно време не разбрахме всъщност кой с кого играе, защото нищо неподозиращите парагвайци бяха наречени португалци.

Можеше и да си направи труда да разбере защо аджеба наричат италианците "адзури", защото някак не е удобно да нарича свелосиния цвят тъмносин, ама нейсе - чували сме и къде къде по-големи бисери.

Екстрасенси бъгнаха ефира на мача Италия – Парагвай

тука е голът

• Отговори 606
  • Прегледи 40,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Hanibal_Lektar
    Hanibal_Lektar

боже ... какви глупости говорят в момента по Канал 1 не е истина ... ама съвсем малко да разбираш от интернет ще се пукнеш от смех ... Vista му била виновна ... смешкоооо !!!

• Пълната програма за Мондиал 2010 Sportal.bg предоставя на Вашето внимание пълната програмана Световното първенство по футболв ЮжнаАфрика. Днес в Кейп Таун бе изтеглен жребият за групите на

• Ето програмата, в която можете да отбелязвате как са завършили мачовете и класиранията в групите( автоматично се попълват ).

• Автор

...Вчера на първия мач зацепваше на всеки 10 секунди и никакъв размер на буфера на помогна. Отделно качеството е доволно зле. Затова се ориентирах към http://www.eurovisionsports.tv/ :down:

И аз имам същите оплаквания към сайта на БНТ - ужасно насичане и калпава картина. Мача Холандия - Дания вървеше без засечки по http://livetv.ru/bg/allupcoming/ при опция гледане през браузър без софтуер.

• Автор

Нова Зеландия - Словакия 1:1 0:1 - Витек 50 мин - много съмнения за засада поне на един от словаците 1:1 - Рийд 90+ мин Кот Д' Ивоар - Португалия 0:0 Тук интригата се завъртя според очакванията - ако приемем Бразилия за безусловен фаворит в групата и вече постигнатия Х между двата съперника за второто място, то остава КНДР да определи кой ще придружи Бразилия напред, т.е. зависи кой колко гола ще набута на корейците и с колко ще загуби от бразилците. Но дали това не е само на пръв поглед?

Нова Зеландия - Словакия 1:1

0:1 - Витек 50 мин - много съмнения за засада поне на един от словаците

1:1 - Рийд 90+ мин

Кот Д' Ивоар - Португалия 0:0

Тук интригата се завъртя според очакванията - ако приемем Бразилия за безусловен фаворит в групата и вече постигнатия Х между двата съперника за второто място, то остава КНДР да определи кой ще придружи Бразилия напред, т.е. зависи кой колко гола ще набута на корейците и с колко ще загуби от бразилците. Но дали това не е само на пръв поглед?

Да така си е ама нещо много трудно се набутват голове на тия корейци,са ша видиме второто полувреме

Да така си е ама нещо много трудно се набутват голове на тия корейци,са ша видиме второто полувреме

Връщам си думите назад
  • Автор

Бразилия - КНДР 2:1

1:0 Майкон 55 мин

2:0 Елано 71 мин

2:1 Жи 89 мин

Връщам си думите назад

Можеше и да не ги връщаш, действително корейците са държат стабилно в защита, пък макар и да залагат предимно на масовостта. Както и да е, бразилците трябваше да положат доста усилия, за да се стигне до първия гол на Майкон, та да се поуспокоят от липсата на резултат от играта им.

Много хубав гол вкара Майкон (така ли се чете?), но ако вратарят си беше затворил правилно ъгъла, просто нямаше как да влезе топката.

Да, по-скоро вратарска грешка :)
  • Автор

Хондурас - Чили 0:1 0:1 Бесежур 34 мин Испания - Швейцария 0:1 0:1 Фернандес 52 мин Е, намери се фаворит, който да изгуби първия си мач - Испания така и не намери начин да преодолее отлично представилите се швейцарци. Слаб мач на еврошампиона, бледи звезди-солисти без никаква идея за задружна игра, няколко пропуснати положения и зверски шут на Чаби Алонсо в напречната греда (може би и още се клати), но ... дотам. При малко повече упоритост "часовникарите" можеха да спечелят и с по-голям резултат, а и гредата помогна веднъж на крайно неориентираният Касияс. ---- Извъртя се първият кръг на 19-тото Световно първенство. Тази вечер колелото се завърта за втори път. Рано е да се вадят генерални изводи, но в някои от групите битката сякаш тепърва започва - в групи А (Мексико, РЮА, Франция и Урегвай) и F (Италия, Парагвай, Словакия и Нова Зеландия) всички имат по 1 т след първите мачове, а дори в група F и головата разлика на 4-та отбора 1:1. ---- П.П. РЮА - Уругвай 0:3 0:1 Форлан 24 мин 0:2 Форлан 80 мин (дузпа) 0:3 Перейра 90+

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Браво на "шоколадите"!!! Много се кефя като такива надути отбори като Испания и Италия се дънят и падат от "посредствени" отбори. A Форлан стана първият футболист на това световно с повече от един гол. :)

Уругвай направиха силен мач и на 90% са на осминафинлите. ЮАР разочароваха и показаха, че явно не им достига класа...

Уругвай направиха силен мач и на 90% са на осминафинлите. ЮАР разочароваха и показаха, че явно не им достига класа...

Според мен толкова си и могат

Ще видим днес какво ще направят французите. Бих се зарадвал Мексико да бие

Ето една удобна таблица за мачовете на СП във Excel ! Нанасяте резултата от мач и автоматично се появява в таблицата за класиране в дадената група. На мен много ми допада ! Горе,можете да смените езика и часовата зона. Има Български език !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

• Автор

Аржентина - Южна Корея 4:1 1:0 Парк 16 мин автогол 2:0 Игуаин 33 мин 2:1 Лий 45 мин 3:1 Игуаин 77 мин 4:1 Игуаин 80 мин Гърция - Нигерия 2:1 0:1 Уче 16 мин 1:1 Салпингидис 44 мин 2:1 Торосидис 71 мин

Довиждане на мосю Доменек и неговите изкукуригали петли :) Изобщо не заслужаваха да се класират за това световно, нещата си дойдоха на мястото...

...Изобщо не заслужаваха да се класират за това световно, нещата си дойдоха на мястото...

Така е. Много се радвам, че паднаха. Все пак първият гол беше от засада, но поне Мексико затвърдиха резултата. А и си беше реванш за неспортсменското спиране на Анри с ръка, което ги класира за световното :)
  • Автор

... А и си беше реванш за неспортсменското спиране на Анри с ръка, което ги класира за световното :)

Представям си с каква неистова радост са гледали мача ирландците, защото това е един вид възмездие за безочливото им отстраняване на баража. Французите отново показаха, че са всичко друго, но не и отбор с ясни цели. Не знам как се държат в съблекалнята, оставам с впечатление, че дори не си говорят там, щом се държат като чужди на терена. Така не става, футболът е колективна игра, солистите са за другаде.

Браво на Клозе! Показа си тъпотията. Никога не ми е допадал този футболист. От перфектната игра срещу Австралия, сега няма и помен. Дали германците не са ударили по две-три бири преди мача :rolleyes: п.п. Опълченците на Шипка в сръбски вариант :blink:

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Оле, ама нужна ли беше всичката тая агресия от страна на германците ? :rolleyes: Така им се пада, браво на Йованович. В последните минути адреналина и на мен ми се покачи. Тоя мач е повече от интересен. :speak: Мисля, че германците ще обърнат, ама deep in me се надявам сърбите да ги бият! :blink: Айде успех на сърбите през 2-рото полувреме! :speak:

Ами то беше ясно, че ще падне някой червен картон и продължавам да си мисля, че до края на мача ще има 2-ри червен и то по вероятно да е за сърбите. Иначе като гледам Германия нищо чудно да обърне особено след тази греда която как не счупи гредата не знам. За сега на това световно единствено и само Германците видях да показват наченки за спечелване на световното, останалите големи отбори като че ли играя много по различен футбол от типичния за тях. Бразилия не знам, но с този треньор наистина не вярвам да стигнат дори и до полуфинал, очаквах Португалия да покажат най-накрая, че притежават много добри играчи и да се борят за финала, но уви. Аржентина разчитат изцяло подобно като на Барселона само на Меси, но този играч не е робот най-малкото, че той си имаше и тежък сезон и не може да играе на 100% всеки мач на световното. Англия е отбора който се надявам да спечели световното, защото мисля, че стана време те да вдигнат купата, а и притежават много добри футболиста, но и там проблема подобно на много отбори тази година е в треньора. Определено Ф.Капело не е за Англия и не мисля, че той ще докара Англия до върха. Италия вече са без голяма част от добре познатите ни футболисти като Неста, Индзаги и т.н. те са може би скрития победител и на това световно. Испания без съмнение и за мен 1-вия им мач е изненада, дано се съвземат навреме, а колкото до Холандия мисля, че трябва да им се изгледат и 3-те мача които остават преди финалите. Като цяло интересно световно се очертава да пребъде, тази година световния шампион може да е много голяма изненада,а защо това да не са Сърбия? Колкото до мястото и времето на провеждане на самата FIFA оставям без коментар, следващия път трябваше да бъде на някой азиатски или южно американски остров...

Всички играят и накрая Аржентина и Италия на финалПубликувано изображение

Мед ти на устата :P хахаха

А btw Подолски ?!?!?!?!?! Това Подолски ли беше? Не му върви май... :)

Вратаря на сърбите - gold ! :)

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.