Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това куче?

Featured Replies

според мен кучето е мн яко.какво значение има дали е породисто или не.има само ако ще го водиш да го забременяват или да збременява нз къв му е пола.иначе му дай 100% любов

• Отговори 82
  • Прегледи 25,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• абе.... малко минал покрай самоеда

• на колко месеца казват, че е това кученце?

• добре де, какво ти пука? Отиваш, виждаш го животинчето и ако ти хареса си го вземаш. Да се радват децата. Нали ще ви е за другарче, а не да го водите по изложби. Колко пари му искат?

Публикувани изображения

• 2 седмици по-късно...

според мен е от породата подкаручна синджирлийка,но може да излезе и добро куче :)

• 1 месец по-късно...

Може ли някои ,който разбира да ми каже какви са породите на кучетата ? Ето ги и тях:

post-92753-1224423804_thumb.jpg

Благодаря ама аз сега немога да ги разпозная като големи biggrin.gif

Тези картинки на кучета се събираха с някакъв снакс или нещо подобно,доколкото си спомням.

Някъде ги имах същите...това преди доста години.Аз нали си падам колекционер.

Породите много лесно може да ги разбереш,не ти трябва никой който разбира от кучета.

На самата снимка която си приложил отгоре с черни букви пише имената на породите.За да ги видиш по хубаво може да увеличиш размера на снимката.

С помоща на интернет и желание може да ги откриеш сам.Чичко "Google" знае всичко.

• 1 месец по-късно...

Разгледах много добре снимката, порових се в 2-3 книги и се консултирах с добър експерт и стигнах до извода, че това куче е .......ТВОЕТО куче. Много е сладко. обичай го и се забавлявайте заедно. И дано да не прави много бели вкъщи. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

много ви моля кажете ми това пинчер ли е,защото от един месец си турся да си купя,една жена ми се обади и ми каза че бащата бил среден на ръст и маиката също,ето снимката .да знам дали да си давам паритеsad.gif(( искам толкова много кучееееее

post-57853-1227510825_thumb.jpg

Редактирано от dindi (преглед на промените)

на колко месеца казват, че е това кученце?

ами казаха ми на почти 2 ,ама така по физиономия...незнам.офф не разбирам

добре де, какво ти пука? Отиваш, виждаш го животинчето и ако ти хареса си го вземаш. Да се радват децата. Нали ще ви е за другарче, а не да го водите по изложби. Колко пари му искат?

въпросът е че искат 150,аз трябва да знам за какво се дават тези пари,ако е от улицата-добре но то нее казват ч е е от родители-пинчери,искам някой които разбира да ми каже -пинчер ли е това?

Имах друга представа за пинчерите

Това сигурно нов модел

Честно-няма нищо общо с пинчер това кутре

Поне това е моето мнение

Жалко че ти искат цели 150 лева-иначе веднага си го гушкай сладура

cool.gif

А нещо паспорт или снимки на родителите да са ти показали-за тез пари се дават с родословие чистокръвни понеже

:rolleyes:

да изпратиха ми снимка на бащата,офф незнам какво да правя..и на мен незнам защо не ми прилича на пинчер,може би защото е малко..снимката на бащата е доста тъмна,но все пак....

post-57853-1227515346_thumb.jpg

Има две положения

Ако държиш да е породисто- изискваш родословие , но там цифрите са други

Харесва ли ти взимаш си го , пък каквото излезе, аз постъпих по този начин с котето- влюбих се в него по снимка и ми го изпратиха по пощата , рискувах и не съжалявам , сега не мога да си представя живота без него :rolleyes:

ами надявам се да е пинчер...много ми е гадно все гледам из форумите снимки на малки пинчери ,ами има много малка прилика с този..ама е малка онези са с по -остра муцуна едни по малки глави..незнам някак си,....

ами надявам се да е пинчер...много ми е гадно все гледам из форумите снимки на малки пинчери ,ами има много малка прилика с този..ама е малка онези са с по -остра муцуна едни по малки глави..незнам някак си,....

И ушите му са по-големи.Не знам,ти си прецени най добре...няма ли друг начин да разбереш наистина каква му е породата?Паспорт има ли?

post-65423-1227517341.txt

Аз не разбирам, но е страшно некоректно да те лъжат(ако е така).

да..... и сега незнам какво да правя... в събота се разбрах с жената да отида да го взема,,, а ако не е пинчерsad.gif(((

да..... и сега незнам какво да правя... в събота се разбрах с жената да отида да го взема,,, а ако не е пинчерsad.gif(((

Вземи кучето и го откарай на ветеринар,

там веднага ще ти кажат..

Проблема е решен,ако не е пинчер ще го върнеш и готово ;)

Трудно ще го разбереш така, имай предвид че пинчерите са няколко вида. Искай да видиш майката и бащата за да прецениш какво ще стане. Аз съм имал пинчер и моя беше малко по-голям от минипинчерите.

много ви моля кажете ми това пинчер ли е,защото от един месец си турся да си купя,една жена ми се обади и ми каза че бащата бил среден на ръст и маиката също,ето снимката .да знам дали да си давам паритеsad.gif(( искам толкова много кучееееее

не -това на снимата не е пинчер.

Баща му може и да е пинчер, но майката...... laugh.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.