Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е това куче?

Featured Replies

на бащата съм качила снимка .. майката ще попитам тази вечер дали мога да я видя...не е лесно че мога да го върна, аз ще го взема ще го карам на ветеринар а ако не иска да ми върне паричките,нали разбирате че ако това не е пинчер,и го купя все пак после няма да мога да си куяпя не съм банка да купувам кучетаsad.gif(

post-57853-1227523387_thumb.jpg

• Отговори 82
  • Прегледи 25,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• абе.... малко минал покрай самоеда

• на колко месеца казват, че е това кученце?

• добре де, какво ти пука? Отиваш, виждаш го животинчето и ако ти хареса си го вземаш. Да се радват децата. Нали ще ви е за другарче, а не да го водите по изложби. Колко пари му искат?

Публикувани изображения

на бащата съм качила снимка .. майката ще попитам тази вечер дали мога да я видя...не е лесно че мога да го върна, аз ще го взема ще го карам на ветеринар а ако не иска да ми върне паричките,нали разбирате че ако това не е пинчер,и го купя все пак после няма да мога да си куяпя не съм банка да купувам кучетаsad.gif(

Абе, жена ти си майка на две деца не си малка. Говориш си с хората, които ти я продават и им го казваш в очите: Имам съмнения, че това не е пинчер, искам първо да го види ветеринар и точка. Ако се възпротивят търсиш, друга обява и толкова. Няма да настъпи края на света ако не го вземеш. Виж вече ако породата за теб не е не е важна и си си харесала кучето, даваш парите и се кефиш, тва е...

значи да не го взимамsad.gifеее тъкмо бях се зарадвалаsad.gif(но да и това може да го има,бащата да е пинче а майката да е ....улична...sad.gifи аз се учудих че е толкова евтин все пак е трудно да се намери за 150 леваsad.gifи сега аре пак децата останаха без коледен подаръкsad.gif((продължавам да търсяsad.gifи все пак искам да чуя и видя още мнения...

незнам какво да правя....

значи да не го взимам еее тъкмо бях се зарадвала,но да и това може да го има,бащата да е пинче а майката да е ....улична...и аз се учудих че е толкова евтин все пак е трудно да се намери за 150 леваsad.gifи сега аре пак децата останаха без коледен подаръкsad.gifпродължавам да търсяsad.gifи все пак искам да чуя и видя още мнения...

незнам какво да правя...(а и са му отрязали опашката) друго като инфо не се сещам ,бащата тежал 3 кг

dindi,просто не искам да съм груба с хората...незнам някак недоверчиво е.

post-57853-1227524223_thumb.jpg

post-57853-1227524230_thumb.jpg

Ако сама не си защитаваш интересите, няма кой да го направи.

Въпреки, че моя съвет е да влезеш в дог, там има много ветеринарни лекари, които по снимката може би, биха определили по-точно за ко иде реч.

значи да не го взимамsad.gifеее тъкмо бях се зарадвалаsad.gif(но да и това може да го има,бащата да е пинче а майката да е ....улична...sad.gifи аз се учудих че е толкова евтин все пак е трудно да се намери за 150 леваsad.gifи сега аре пак децата останаха без коледен подаръкsad.gif((продължавам да търсяsad.gifи все пак искам да чуя и видя още мнения...

незнам какво да правя....

Значи да решиш сама искаш ли го или не го искаш. За 150лв.

Нямаш ли познат ветеринар с който да отидеш да го видиш псето?

сега ще им драсна и на тях...

Абе ти май не разбираш,ако ще 1000 хиляди снимки да ни покажеш никой не може да ти каже със точност каква порода е кучето,защото както се видя във форума никой не разбира.

Питай хората да го заведеш на ветеринарен лекар и после им давай парите.Не мога да разбера защо ти е толкова трудно да питаш?

сега ще им драсна и на тях...

ето новата снимка на малкия която ми пратиха

На тези снимки определено прилича на пинчер, просто е много малко и не е изправило още ушетата

[благодаря на всички ви,даже някой започнаха да ми се карат:ph34r:,квото стане....нямам време да търся друго куче до коледа

Браво biggrin.gif гушвай го този и виж там кой ще го разхожда хехехех :ph34r:

нямам друг избор просто... и да не е ще казваме че е.... biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Това куче не е пинчер, баща ми гледа от 20г.пинчери с тях съм израстнала .Пинчерите имат различна муцунка и уши ,и няколко месечните кучета-пинчери не са толкова трътлести като това.Те пак не ти искат много пари един пинчер струва от 200-250 нагоре. cool.gif

Ако го вземеш , като поотрасне прати снимки , на всички ще ни е приятно отново да го видим ;)

Кучето не е пинчер, а Вие преди да плащате евентуално куче със стопанката отидете най-напред в Зоомагазин за справка.

Много глупости изръсихте за ветеринарите най-сигорния начин е родословието!

може да е пинчер- ушите им стават прави като пораснат... ако искаш наистина интелигентно куче не си вземай породисто - породистите страдат много често от генетични заболявания...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

може да е пинчер- ушите им стават прави като пораснат... ако искаш наистина интелигентно куче не си вземай породисто - породистите страдат много често от генетични заболявания...

Добре-мешано е

Чакаме да пише-дали ще си изправи ушичките

:gift:

и да е мешано като го гледам че е малко колкото бутилката и е на 2 месеца много голямо няма да стане... може да не е 4-5 килца но 10-12 вероятно няма да мине...

може да не е 4-5 килца но 10-12 вероятно няма да мине...

как 10 кила бе човек ;) Моето прасе, което е 3 пъти по-голямо и едро от едно пинчерче, е към 10-11 кила. Тия мъници едва ли достигат и 4-5. За сметка на това са много сладички. :wors:

• 4 седмици по-късно...

Такова е но не е чисто смес е от 2 различни породи имаме крастосване тука !

Такова е но не е чисто смес е от 2 различни породи имаме крастосване тука !

аха кралски мелез

и да е мешано като го гледам че е малко колкото бутилката и е на 2 месеца много голямо няма да стане... може да не е 4-5 килца но 10-12 вероятно няма да мине...

Човек, нормалният мини-пинчер не минава 2 килограма. Моят е изключение, но просто много яде и стана 3 килограма.

По темата: това не ми прилича на пинчер, но е много малко и не знам... мога само да кажа, че моето е на 2 год. и няма много общо.

• 2 месеца по-късно...
Благодаря ама аз сега немога да ги разпозная като големи biggrin.gif

Човече толкова ли си зле еот някой от тях сега доволен ли ;):Pbiggrin.gifcool.gif си

Редактирано от Aniilieva2008 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.