Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нощен бар "Сомнамбули" - работно време: /19:00ч. - 07:00ч./

Featured Replies

1941 година в знак на добри съюзнически настроения, Сталин праща на Чърчил сандъче ароматен арменски коняк от конячния завод Ахтамар. От тогава, до самият край на живота си, Чърчил не помирисва друг коняк. Според "запознати" отговарял с фразата "Если коньяк - то только Армянский!". Същите източници твърдят, че въпросният доста умело си намирал по някое сандъче от тази благост, дори и след охладняването на междудържавните отношения Великобритания - СССР. Сипи и едно арменско коняче и на мен, ако обичаш :)

• Отговори 632
  • Прегледи 35,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

За ценители-с удоволствие.Бях почнала да си мисля,че общувам със себе си.

Тази напитка възхищава с мекия си вкус, хармонично съчетаващ оттенъци на шоколад и ванилия, с наситения си аромат и кехлибарено-слънчевата игра на цвета в чашата.Наистина може да се каже, че конякът „Арарат" е жива легенда, въплъщаваща духа на Армения, нейното културно-историческо богатство, стил и изисканост.

Конякът се поднася в тумбеста чаша с късо столче, предварително затоплена и полирана. Топлината помага на коняка да освободи целия букет от аромати и да се насладите на кехлибарената амброзия.Типично мъжко питие.Добър избор!

Редактирано от Niкiта (преглед на промените)

Добър вечер. Кой е бармана днес? Защото е глобен, пресъхна ми устата!

Аз съм на затихване-бира за мен !

не съм много претенциозен, но докато чаках си налях една домашна ....

Екстра е ! Аз съм на Хората Сбира...! :cool:

Добър вечер. И тук ли ще съм барман? Няма да се разберем така! Сипвам си едно и оставям заведението на самообслужване. ПП: И да не забравите да оставите пари за сметката :)

Добър вечер.

И тук ли ще съм барман? Няма да се разберем така! Сипвам си едно и оставям заведението на самообслужване.

ПП: И да не забравите да оставите пари за сметката :lol6:

Парите под масата ли да ги оставяме? Виж че навреме идвам, не е рано :lol6:

Тестовете преминаха добре. Аха да реша да си напълня ваната, та да ми е пълен кефа и се сетих че може някой да иска да си пише с мен :)

Та, не се стискай, кажи какво има в хладилника?????? :)

Мистър MVP с дългия ник, пак лавираш между буквите като гризач из "Война и мир".

Тестовете преминаха добре. Аха да реша да си напълня ваната, та да ми е пълен кефа и се сетих че може някой да иска да си пише с мен :)

Мистър MVP с дългия ник, пак лавираш между буквите като гризач из "Война и мир".

Тихо,че сега си търся телефон с Джи пи ес.Да не е от клетките а от спътник,че много трафик.Не държа на кверти клавиатура.Тря ми и кола под наем,гледам по 16 евро.Заминавам за Кипър но го няма на картата по политически причини.

в хладилника в момента има само домашна ракийца, много е блага, само 56 града :lol6:

Хайде, оставям ви на самообслужване, "бармана" излиза в заслужена почивка.

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Тихо,че сега си търся телефон с Джи пи ес.Да не е от клетките а от спътник,че много трафик.Не държа на кверти клавиатура.Тря ми и кола под наем,гледам по 16 евро.Заминавам за Кипър но го няма на картата по политически причини.

Чукча не читател, чукча писател. Пак си пропуснал за какво става въпрос, навик ти става, пак не си дочел, като с help and support сървиса.

Намерих си, споко, няма нужда да ми търсиш. То, докато се сетиш всичко мина и свърши де.

И телефона го оправих, не бери грижа.

Виждам, помагаш на хората. Искам да си сменям колата, препоръчай ми нещо. Искам да има климатик, че много жега. Комплект зимни гуми не ми трябват :)

Също, питах за MCP-то, да знам като седна да го сменям, от коя страна да го почна.

Аааа, и един проектор да ми препоръчаш и мониторче в комплект.

Хайде, няма да те тормозя с повече неща.

в хладилника в момента има само домашна ракийца, много е блага, само 56 града :)

Ммммм, ще направим ли един бета тест?

EDIT: Приятна почивка. Оставам да си губя времето.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Чукча не читател, чукча писател. Пак си пропуснал за какво става въпрос, навик ти става, пак не си дочел, като с help and support сървиса.

Намерих си, споко, няма нужда да ми търсиш. То, докато се сетиш всичко мина и свърши де.

И телефона го оправих, не бери грижа.

Виждам, помагаш на хората. Искам да си сменям колата, препоръчай ми нещо. Искам да има климатик, че много жега. Комплект зимни гуми не ми трябват :nono:

Също, питах за MCP-то, да знам като седна да го сменям, от коя страна да го почна.

Аааа, и един проектор да ми препоръчаш и мониторче в комплект.

Хайде, няма да те тормозя с повече неща.

Ммммм, ще направим ли един бета тест?

EDIT: Приятна почивка. Оставам да си губя времето.

За какво ти е климатик.Потен Гошо потен кър.Нямаш пари за зимни гуми това е ясно.Шрайбпроектор като за тебе с диапозитиви имам.

За какво ти е климатик.Потен Гошо потен кър.Нямаш пари за зимни гуми това е ясно.Шрайбпроектор като за тебе с диапозитиви имам.

Е, излагаш се сега, просто се съобрази с изискванията ми. Теб ако ти е кеф да караш потен, карай си. Зимни гуми не ми трябват, снега го виждам на снимка само, местния закон за движение по пътищата не изисква такива. Отностно шрайбпроектор+диапозитиви: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=gSra6ML4wI0

Тука има ли някой, че да затварям вече ?

Тука има ли някой, че да затварям вече ?

Я вземи премети пода, па може да намериш някой :nono:

Ха , явно е имало някой във тъмното ъгълче...

А, сигурен ли си, я погледни пак. Може да ти се е сторило :nono:

Много е трудно така , особено във тази атмосфера...Я да викна келнера той да погледне...

О , ама то било келнерка... тотално объркване става .

Келнерка:nono: Извинете, аз само минавах случайно.. сори май няма никой

Ааа , ами аз чаках отговор от келнера , и помислих , че си ти. Значи май само аз тука си стоя...Ама , и аз ще излизам ...

Само да подшушна- бара е на самообслужване.Не прочете ли бележката от бармана?! Така ,че ако ти се пие нещо...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.