Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите ?

Featured Replies

отивам на балет

Един път съм ходила на балет. Тропането на палците докато подскачаха по сцената крайно ме изнерви и не можах да вникна в красотата на това изкуство. Може би не трябваше да седя на третия ред....................

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 95,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си как може разни хора да са толкова озлобени към други хора, които познават само от писането им в даден форум и как в събота вечер се излива тази злоба на талази. Мисля си също как мирише на н

• ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ ДО МЕН: Много е яко да хълцаш. Никога не съм била по-щастлива в хълцането си. Абе... май никога не съм била по-щастлива. АЗ: Много ми е розово. И летящо. ЧОВЕКЪТ, СЕДЯЩ Д

• да създам ли "Мнението ви за предишният с две думи"

мезето одобриха ли го?

...нал ти казах, щом ме карат да го правя два поредни дни...Ако довечера се прибере пак с пушена риба...;)

За kaiserschmarrn, май ще ходя да се боря с него :cool:

Кажи сега пребори ли го? :baby:

Кофти ден...добре, че приключва...

Наби ли някого? ;)

мисля си, че се наядох с лазаня и в момнета се чувствам като Гарфийлд!

мързела ме е налегнал, а изпита утре зове :blink:

Кажи сега пребори ли го? :rolleyes:

Неее :rolleyes:

Устисках на изкушението :blink:

...мисля си дали ще дойде автобуса, как ще изкачим големия баир...много сняг тука, бе...:yanim:

...мисля си дали ще дойде автобуса, как ще изкачим големия баир...много сняг тука, бе...:yanim:

...неочаквана ваканция....За днес - само спам...спам...спам...

...неочаквана ваканция....За днес - само спам...спам...спам...

аре, днес ще оспамим колкото можем - няма да се жалим :snowballfight:

Мисля си за снега, за Варна и Русе и дали някои хора са успели да си подадат носовете от домовете си :snowballfight:

Мисля си за снега, за Варна и Русе и дали някои хора са успели да си подадат носовете от домовете си :snowballfight:

и не само, и не само....................

Мисля си за снега, за Варна

...засега ме интересува само дали ще дойде хляба от Варна...:snowballfight:....ке умрем от глад...

Такова нещо във Варна се вижда веднъж на седем-осем години. Подадах си не само тази част от тялото, ами направо си излязах. Докато по-умния от нас взе лопатата, направи пътека до външната врата, изчисти стълбите и ги посоли... аз изрових колата, запалих я и забоксувах на леда който е отдолу. Та днес съм с голямата кола т.е. автобуса.

Такова нещо във Варна се вижда веднъж на седем-осем години. Подадах си не само тази част от тялото, ами направо си излязах. Докато по-умния от нас взе лопатата, направи пътека до външната врата, изчисти стълбите и ги посоли... аз изрових колата, запалих я и забоксувах на леда който е отдолу. Та днес съм с голямата кола т.е. автобуса.

:snowballfight: точно това си и мислех, че е станало с теб, пред малко, като си включих компютъра.Търсих по темите къде (и дали) си го написала някъде :P

баси -беше като видение от бъдещето ....

Къде го тоз сняг бе, мисля си аз...Тука има две снежинки на кръст :snowballfight:

Дамм, Варна и Русе ги е затрупало, ние тук имаме сняг, колкото за комка :snowballfight:

аз си мисля за шаващата гънка на завивката в леглото ми :P

И какво си мислиш за нея ?

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

аз си мисля за шаващата гънка на завивката в леглото ми :P

мисли я и и се радвай, докато не е пораснала, че после...... дупе да ти е яко :snowballfight:

Дамм, Варна и Русе ги е затрупало, ние тук имаме сняг, колкото за комка :rolleyes:

И какво си мислиш за нея ?

иска ми се така да я стисна, че....едва се удържам :rolleyes:

мисли я и и се радвай, докато не е пораснала, че после...... дупе да ти е яко :blink:

твойто яко ли е? :ass:

ми.....

познай -след 7 години как се чувства....

а след още седем няма да го питаш даже как се чувства, само ще седиш на него и ще клатиш с глава.......

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.