Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за аватара на предишния ?

Featured Replies

Бащин, златен :)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 94,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Гроздов един такъв... А разправя, че се наливал с бирка :)

Аватарът ти ме подсеща винаги за

песен... А колкото до моя...той не дава отговор на въпросите за смисъла на живота, но хвърля известна светлина по въпросите за неговата закономерна поява :)

Именно палав :yanim:

боцкащ

Симпатична и непредсказуема - като хамелеонче.

женски аватар

Ако желаеж да впечатлиш сериозно харесана дама - намери и подари на същата подобна роза! После я обичай много. Лично изпробвано.

Ако желаеж да впечатлиш сериозно харесана дама - намери и подари на същата подобна роза! После я обичай много. Лично изпробвано.

нежно и криещо обещания /провокирано от горния коментар. Аааа,съвета не е общовалиден,розите ме дразнят :bday19: /.

Принуден съм да не се съглася с теб ;)

Подари й кактус и я наричай нежно Pita :wors:

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Постоянно се чудя на акъла на този отгоре

Подари й кактус и я наричай нежно Pita :nono:

Това ми напомни на онзи лаф - Трябва да спра да бия жената, че нещо много взе да се привързва. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Постоянно се чудя на акъла на този отгоре

Акъла на този отгоре и този отдолу му изтече срока миналата година. Още не са му докарали нов.

Относно аватара ти - прекомерно облечен.

Един велик български артист имаше един лаф - Акъла не е на Вакарел, че да го чакаш да дойде. Имаш го или не. Но ти опровергаваш това. Все пак ставало и по доставка. :nono: А за аватара ми - бях си приготвила един новогодишен и разголен, но приех някак си тези очи като вход за душата ми и сърце не ми даде да го сменя. Та за твоя аватар - не разбирам също на кого му е повече кеф. Предполагам само, че е за горния, защото има повече тръпка заради страха от смъртта.

Един велик български артист имаше един лаф - Акъла не е на Вакарел, че да го чакаш да дойде. Имаш го или не. Но ти опровергаваш това. Все пак ставало и по доставка. :nono:

А за аватара ми - бях си приготвила един новогодишен и разголен, но приех някак си тези очи като вход за душата ми и сърце не ми даде да го сменя.

Та за твоя аватар - не разбирам също на кого му е повече кеф. Предполагам само, че е за горния, защото има повече тръпка заради страха от смъртта.

Имаше нещо за душата, колко точно тежала. Останал ми е някакъв спомен за 14 грама. Интересен е първият отговор на гугъл за питанката "14 grams":

How much is 14 grams of weed?

И един от отговорите:

ask your local police department, they are up on all the current pricing

the price of my soul is priceless :nono: а новогодишната шапка, наистина е черешката на тортата не е важно, че е скорпион - важно е да има шапка

the price of my soul is priceless :nono:

а новогодишната шапка, наистина е черешката на тортата

не е важно, че е скорпион - важно е да има шапка

Мхм, нищо че е скорпион, и тя душа носи, нека й е хубаво :)

Хммм, това ме подсеща нещо. Аз съм изключително разсеяна личност. Каква зодия е човек роден в края на декември?

Каква зодия е човек роден в края на декември?

Не ги разбирам тези работи. Не съм типичната жена. Но предполагам, че е зодия СПАМЕР. Имам чувството, че ще ядем бой.

Последен коментар на твоя аватар - дай Боже на всички да им е така хубаво... :Р

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.