Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой потребител от форума ВИ допада?

Featured Replies

В отговор на тази тема

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=147633

ето и положителната такава !

Хайде, нападай народе ;) !

• Отговори 69
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Форумци от всички страни - допадайте си!

• Няма позитивни и негативни теми. Негативизъм и позитивното мислене лъха от хората, които единствено са способни да направляват тези емоции в себе си и респективно да предават някое от двете чувства и

• Всички ми допадат с няколко изключения, които са толкова незначителни като персони, че не си струва дори да ги споменавам. Редакция: Ето ги и тях - комплексарчетата, които ми цъкнаха минусите. Назд

Всички ми допадат с няколко изключения, които са толкова незначителни като персони, че не си струва дори да ги споменавам.

Редакция: Ето ги и тях - комплексарчетата, които ми цъкнаха минусите. Наздраве! :]

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

Всички си имат положителни и отрицателни качества, имат си определено мнение и поведение :) Един допада на един, друг на друг и обратното :) Иначе тук има много свестни и интелигентни хора :)

Харесвам форума,харесвам и потребителите. Ако взема да изброявам ще изброя по-голямата част от екипа и голяма част от старите потребители. Тук съм научил много неща,и доста теми съм оспамил.

Всички които не се занимават с гонене на реитинг не ползват бутони докладваи или + - а са тук за да се забавляват и да помагат

Хаха, да Веси .. те си знаят кои са :)http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Много ги цункам и много се радвам, че съществуват! :D)))

Love you, people! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Много хора в този форум не само ми допадат, ами направо си ги обичам и те си знаят кои са ! :D

...ох, дано съм в тоя списък...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Всички които .... не ползват бутони докладваи

На мен пък ми допадат точно хора, ползващи бутона "Докладвай". Защото не реват после, че модераторите не си вършели работата, при положение, че са забелязали нередност и не предприемат нищо, освен да се оплакват..

Общо взето, заради такива работи.

На мен пък ми допадат точно хора, ползващи бутона "Докладвай". Защото не реват после, че модераторите не си вършели работата, при положение, че са забелязали нередност и не предприемат нищо, освен да се оплакват..

И аз те обичам. :rolleyes:

Значи и мен обичаш Публикувано изображение:cool:

Много любофф ф тоя форум ама темата е кой ви допада

Леееко офтопик:

И аз те обичам. :P

Значи и мен обичаш Публикувано изображение:)

Видяхте ли ся колко голямо сърце имам..мога да обичам много жени едновременно ;)

Форумци от всички страни - допадайте си!

и 2-те теми провокират определени емоции и субективизъм, така че не се учудвай на постовете, били те нереално позитивни или крайно негативни.

Редактирано от algor (преглед на промените)

и 2-те теми провокират определени емоции и субективизъм, така че не се учудвай на постовете, били те нереално позитивни или крайно негативни.

Няма позитивни и негативни теми. Негативизъм и позитивното мислене лъха от хората, които единствено са способни да направляват тези емоции в себе си и респективно да предават някое от двете чувства и във форума.

Затова темите са такива, каквито си ги направим.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Никой не ми допада. Този, който днес ми допада утре се изсира в някоя друга тема и лайното му мирише и започва да не ми допада. :)

Тези дето ми допадат си се знаят. С тях си допадаме. А като се видим, още повече си допадаме :) Което ми напомни, че утре ще се видя с един съфорумец дето ми допада. А до края на седмицата, с една друга съфорумка, дето много ми допада и трябва да ходим на кино. Пък от там и трети съфорумец можем да подлъжем, дето само си намира оправдания да не дойде с нас :yanim: Има и един друг пич, дето много ми допада, ама си е изключил ЛС-тата, иначе щяхме да пием бири в Берлин... Ама нищо...на пролет :wors: Като се замисля доста хора от тук ми допадат и с не малко от тях съм в добри приятелски отношения (да не говорим с някой туко-що станали майки ;) ) Баааси...гледам некви стари мнения и си мисля...как остарявам :( Доктора ми викаше, че още ставам, ама това беше като навърших 18 :huh:

AciD, нямаш грижи :]

Ти ще черпиш да знаеш :huh:

аз продължавам да пледирам, че съм бедна студентка

Има един Crimsader, баси пича. Е той ми е любимия!

ааа без цитати сега

Допадат ми всички, които не се притесняват да кажат истината, въпреки всичко...а не двуличничат и злобеят скрити зад измислените си никове и аватари....тоест допадат ми 5-6 човека.. :)

Харесвам WhiteHart защото и на него му е гадно /е, беше се разквичал, като му взех петъка, ама му простих/ и защото винаги мога да разчитам на него за резачкомата ако на моя се е затъпила веригата и съм я дала на точилар

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.