Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой потребител от форума ВИ допада?

Featured Replies

Баси темата и тук искат всичко да знаят,като в МВР, ама аз не:help:

• Отговори 69
  • Прегледи 8,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Форумци от всички страни - допадайте си!

• Няма позитивни и негативни теми. Негативизъм и позитивното мислене лъха от хората, които единствено са способни да направляват тези емоции в себе си и респективно да предават някое от двете чувства и

• Всички ми допадат с няколко изключения, които са толкова незначителни като персони, че не си струва дори да ги споменавам. Редакция: Ето ги и тях - комплексарчетата, които ми цъкнаха минусите. Назд

Харесвам WhiteHart защото и на него му е гадно /е, беше се разквичал, като му взех петъка, ама му простих/ и защото винаги мога да разчитам на него за резачкомата ако на моя се е затъпила веригата и съм я дала на точилар

Харесвам Emmi, защото всяка делнична утрин, когато всички се възторгват какъв прекрасен ден ни очаквал, само тя внася така нужната нотка реализъм в деня ми ;)

Харесвам Emmi

и аз... защото днес била съботно добра...а са ме учили да обичам добрите хора ;)

Баси темата и тук искат всичко да знаят,като в МВР, ама аз не;)

Ами като си родена 1912 година как очакваш някой да иска да се запознае с теб ;)

и аз... защото днес била съботно добра...а са ме учили да обичам добрите хора :down:

Лъже, не и вярвай
  • Автор

Баси темата и тук искат всичко да знаят,като в МВР, ама аз не:cool:

аз се чудя ... с бастуня ли целиш бутоните на клавиатурата ?!? :D

Харесвам толкова много хора тук че от страх да не пропусна някой няма да побликувам имена !

Допадат ми няколко по-начетени и компетентни потребители, харесвам малцина, а тези, които са ми слабост...(би било неуместно да спомена)

аз се чудя ... с бастуня ли целиш бутоните на клавиатурата ?!? :cool:

Харесвам толкова много хора тук че от страх да не пропусна някой няма да побликувам имена !

Значи ще ти е по-лесно да си пишеш в "негативната" тема??? ;) ;) Там има по-малко за изброяване! :D:P

• Автор

Значи ще ти е по-лесно да си пишеш в "негативната" тема??? ;) ;) Там има по-малко за изброяване! :cool::D

Не че е по лесно Ведра ... в негативната са единици ... а тук ... просто не искам да пропусна някой . Доста са хората който уважавам тук !

П.П. Ех този Гарфилт ... ама страшен е ... и как върти опашката :P

Да ти вметна едно поздравче, от един наш общ познат! :cool:

beli99, Докторът, sposata, AcidBurn, Hanibal_Lektar, lpa, Aragorn, baby_muse, capnemo, Ken Това са имената, за които се сещам от примависта... Общо взето в тази група могат да се включат и всички компетентни и интелигентни потребители, които не познавам... Но... факт е, че има доста комплексирани потребители, които са едни пред монитора, а съвсем различни "на живо"... Ама какво да се прави?!...

beli99, Докторът, sposata, AcidBurn, Hanibal_Lektar, lpa, Aragorn, baby_muse, capnemo, Ken

Това са имената, за които се сещам от примависта...

Общо взето в тази група могат да се включат и всички компетентни и интелигентни потребители, които не познавам...

Но... факт е, че има доста комплексирани потребители, които са едни пред монитора, а съвсем различни "на живо"...

Ама какво да се прави?!...

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif
  • Автор

beli99, Докторът, sposata, AcidBurn, Hanibal_Lektar, lpa, Aragorn, baby_muse, capnemo, Ken

Общо взето в тази група могат да се включат и всички компетентни и интелигентни потребители, които не познавам...

Но... факт е, че има доста комплексирани потребители, които са едни пред монитора, а съвсем различни "на живо"...

:baby:

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Гузен негонен бяга?

Публикувано изображение

Сега сериозно. Форумът никога не съм ползвал за запознанстава. Разбира се те са неизбежни, но често фиктивни, от любезност и т.н.

Особено признателен съм на един човек който ми помогна преди 2 години, когато нямаше на кого да разчитам. Благодарността ми неправилно се насочи към форума, само за да ме убеди, че не остава ненаказано добро.

С музикални вкусове намерих допирни точки с Шадолката, Инфа и Юлия.

С начин на изразяване ме впечатляват Profruit и Ken.

Приятни съучастници за спамене са Лина, Трихо, Десертната роза и още неколцина.

Истински ми допада само Емка, но пък тя в момента ми е сърдита. Това е иронията на съдбата.

Сега сериозно. Форумът никога не съм ползвал за запознанстава. Разбира се те са неизбежни, но често фиктивни, от любезност и т.н.

Особено признателен съм на един човек който ми помогна преди 2 години, когато нямаше на кого да разчитам. Благодарността ми неправилно се насочи към форума, само за да ме убеди, че не остава ненаказано добро.

С музикални вкусове намерих допирни точки с Шадолката, Инфа и Юлия.

С начин на изразяване ме впечатляват Profruit и Ken.

Приятни съучастници за спамене са Лина, Трихо, Десертната роза и още неколцина.

Истински ми допада само Емка, но пък тя в момента ми е сърдита. Това е иронията на съдбата.

А аз, а аз?

Публикувано изображение

А аз, а аз?

Публикувано изображение

...и кво ти? Ти не си на нивото му/и..............:speak:

А аз, а аз?

Публикувано изображение

sdry, споко, ти допадаш на всички, които са умни, интелегентни и с чувство за хумор :cheers:

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Допадам си и това е достатъчно шегувам се , разбира се Баси , Капитане поне една добра дума и за мен шегувам се ,разбира се

Допадам си и това е достатъчно

шегувам се , разбира се

Баси , Капитане поне една добра дума и за мен

шегувам се ,разбира се

За теб винаги, и не само една добра дума, и не само думи :cheers:

АКо минаваш през Бърно се обади да пием по бира и да те водя в Стара пекарна на жива музика, доста често има добра жица :yanim:

За теб винаги, и не само една добра дума, и не само думи :yanim:

АКо минаваш през Бърно се обади да пием по бира и да те водя в Стара пекарна на жива музика, доста често има добра жица :lol6:

Еееех как ми се ще

:cheers:

Много ми допада ivo23, защото се възбуждам, като ми цъка минуси на всяко мнение.

Много ми допада v2.0, защото се възбуждам, като му гледам голата кратуна :wors:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.