Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

И 6 ядрените AMD идват!

Featured Replies

Сега какво искаш да кажеш ? Че дъната и паметта (която в 99% ще същата като на интелксата платформа) за АМД са без пари, така ли ? Хехехе - по друг начин не мога да ти отговоря. И за двете платформи има както флагмански, така и бюджетни решения, чиито цени са доста близки...

Имаш и друг проблем - в ревютата производтелността не само на i7 860, но и на i5 750 и i5 670 се върти около 1055Т. Да не говорим, че в много случай са и пред АМД-то.

Въобще няма да е лошо да си проверяваш информацията преди да пишеш...

Ами проверих и се оказва че на дърто дъно за 80-90лв може да се бучне Phenom II X4 и не е нужно като решиш да сменяш процесор да сменяш и дъното.

А интел колко сокета пусна? 4-5 май им загубих броиката вече.

Имам чувство че през два месеца сменят сокет.И ако реша да си сменя процесора кво правя продавам на половин цена старото дъно че да мина на нов сокет.Ми не благодаря не ме кефи.

Рам паметта е една и съща но цените на дъната и процесорите не са и за 10-20% повече производителност от която реално нямаш нужда да даваш 200-300лв повече...........

Не ми се спори. :cool:

Редактирано от ПетьоСтоянов (преглед на промените)

• Отговори 57
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Daredevil_666
    Daredevil_666

В последно време новините около новите шест ядрени процесори на АМД излизат буквално една след друга.До тук може да кажем ,че честотите на модела Phenom II X6 1055T бяха повишени от 2,8 до 3,3 GHz.Пос

• ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~

Ако AMD запазят сегашната си политика, очаквам да има 3 или 4 ядрен процесор, който да се отключи до 6 ядрен.

• VESSSKO95 ™
    VESSSKO95 ™

Значи 200 $ за 6=ядрен процесор? Лол,това беше най-добрата новина за месеца(поне за мене). На следващата машинка това ще се слага.А да ви питам-дали дъната с АМ3 ще поддържат тези процесори?

Ами проверих и се оказва че на дърто дъно за 80-90лв може да се бучне Phenom II X4 и не е нужно като решиш да сменяш процесор да сменяш и дъното.

А интел колко сокета пусна? 4-5 май им загубих броиката вече.

Имам чувство че през два месеца сменят сокет.И ако реша да си сменя процесора кво правя продавам на половин цена старото дъно че да мина на нов сокет.Ми не благодаря не ме кефи.

Не ми се спори. :cool:

Следващата година АМД също сменя сокета, така че и за тях ще придобиеш подобно чувство.

Е, при тонове ревюта оставаше и да спориш...

Следващата година АМД също сменя сокета, така че и за тях ще придобиеш подобно чувство.

На теория поне, АМЗr2 ще е съвместим с настоящите АМ3 процесори, (дори АМ2 процесор ще може да се сложи, заради физическото съвпадение на контактите и формата на слота, но ще е безмислено, тъй като едва ли ще има биос поддръжка, а и макар че контролера на паметта е еднакъв, то при АМ2 има, предполагам, дезактивация на възможноста за работа с ДДР3 памети).

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Може и да го смени, но предполагам ще се запази съвместимостта с АМ3.

По предварителен план коснпект новите Х6 трябваше да се подържат само от 790FX чипсетове и новите 8** чипсетове, но сега се окалзва, че дори АМ2+ дъната ще подържат 6ядрените "зверове"...

Докато не излезе новия сокет и процесори за него нищо не се знае...

По предварителен план коснпект новите Х6 трябваше да се подържат само от 790FX чипсетове и новите 8** чипсетове, но сега се окалзва, че дори АМ2+ дъната ще подържат 6ядрените "зверове"...

Докато не излезе новия сокет и процесори за него нищо не се знае...

И аз това имах предвид, няма нужда от ново дъно за да си купиш нов и по-мощен процесор.

Колкото до новия сокет от малкото информация която съм прочел се очаква да е съвместим със по-старите процесори.

Днес в 21.00 Московско време, т.е. 20.00 българско, ще се проведе официална примиера и изпитание на процесорите AMD Phenom II X6 на росийския пазар. Ето и линк, където ще може да се наблюдава събитието.

http://www.amdblackops.com/

• Автор

На тези изпитания се очаква процесорите да се охлаждат с течен хелии!Малко по-късно ще дадем информация за това събитие :baby:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.