Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Момичета една страхотна новина за всички почитателки на Братството на черния кинжал книга втора излиза след около 2 седмици;попитах в книжарница Хеликон и там ми казаха така,надявам се да е истина и да не се налага да чакаме до август,аз лично нямам търпение да си я купя,след първата съм направо зашеметена от поредицата :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

А аз имам една още по-хубава новина. До няколко дни, ще пуснем във форума на тракера два конкурса с поредиците "Академия за вампири" и "Братството на Черния кинжал". Конкурсът ще е с награди от Издателство Ибис. Наградите ще са безплатни екземпляри от новите издания от тези две поредици. От академията четвъртата ще излезе в началото на юли също.

Та във връзка с тази новина имам две молби.

Първата е - да следите и оня форум и да вземате участие, защото при липса на интерес конкурсът няма да се осъществи и Ибис ще преустановят бъдещата работа с нас.

Втората е - не сканирайте книги на това издателство, не и тези новите им, които още се намират по книжарниците и не са с изчерпан тираж. Хората са си с напълно законно платени авторски права. Лично моите сканове на техни книги са премахнати и ще помоля Тори да ги махне и от темата с линковете.

Момичета една страхотна новина за всички почитателки на Братството на черния кинжал книга втора излиза след около 2 седмици;попитах в книжарница Хеликон и там ми казаха така,надявам се да е истина и да не се налага да чакаме до август,аз лично нямам търпение да си я купя,след първата съм направо зашеметена от поредицата :ph34r:

И мен лично ме грабна!Дано скоро да излезе :baby:

Момичета една страхотна новина за всички почитателки на Братството на черния кинжал книга втора излиза след около 2 седмици......

Хайде, хайде, хайдееееееееееееееееееее :shake_puter:

Момичета една страхотна новина за всички почитателки на Братството на черния кинжал книга втора излиза след около 2 седмици;попитах в книжарница Хеликон и там ми казаха така,надявам се да е истина и да не се налага да чакаме до август,аз лично нямам търпение да си я купя,след първата съм направо зашеметена от поредицата :blink:

Боже,Боже,Боже........................

Дано,Дано,Дано........................ :blink::ph34r:

Не искам да ви попарвам надеждите, но втора книга от Брадството няма никакъв шанс да излезе след 2 седмици. За тогава са определени други поредици, пък и без това следя няколко теми в едни форуми, които подържат връзка с издателството и няма абсолютно никакви новини, че ще излиза тази книга. А издателството ваче са съобщили графика си за издаване на книги този месец, но не и за следващия. Но, все пак може и да има мини,мини,минимална надежда че ще я издатат. Те издателството бяха писали, че книгите ще излизат от тази поредица през 3-4 месеца заради големия си обем. :/

Не искам да ви попарвам надеждите, но втора книга от Брадството няма никакъв шанс да излезе след 2 седмици. За тогава са определени други поредици, пък и без това следя няколко теми в едни форуми, които подържат връзка с издателството и няма абсолютно никакви новини, че ще излиза тази книга. А издателството ваче са съобщили графика си за издаване на книги този месец, но не и за следващия. Но, все пак може и да има мини,мини,минимална надежда че ще я издатат. Те издателството бяха писали, че книгите ще излизат от тази поредица през 3-4 месеца заради големия си обем. :/

Може и така да е,но човека спомена,че първо ще излезне май книгата за братството и после други книги на вампирска тематика,ако не ще си чакаме до август

Ще си чакаме до август момичета sad.gif

Сега гледах във страницата на издателството във Фейс бук.

Показана е мега яката нова корица и казват да я очакваме началота на август.

Еми ще чакаме,само незнам откъде да взема нерви :baby:

Еми ще чакаме,само незнам откъде да взема нерви :crying10:

Да, и аз преди няколко минути го виях :baby: Но дано наистина да е началото на август а не края, защото просто няма да издържа :yanim:

Еми ще чакаме,само незнам откъде да взема нерви :baby:

И аз влязох в страницата,но нещо не можах да открия информация! sad.gif

Емиии, ще чакаме,няма как!

И аз влязох в страницата,но нещо не можах да открия информация! sad.gif

Емиии, ще чакаме,няма как!

Кога да я очакваме?

Издателство ИБИС :В началото на август.

Вчера в 21:55 · Харесва миНе харесвам

Мнение Трето ;)

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000781382088

Кога да я очакваме?

Издателство ИБИС :В началото на август.

Вчера в 21:55 · Харесва миНе харесвам

Мнение Трето :clap:

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000781382088

Благодаря мног!Ориентирах се! ;)

Еее супер готина корица ;)

Здравейте,

За съжаление слуховете за излизане на книгата след две седмици са силно преувеличени ;-)

„Вечна любов“ ще излезе в началото на август. Засега няма определена точна дата.

Поздрави и хубав ден,

Издателство ИБИС

Туй казаха от Ибис!

Ще чакаме!!!

Редактирано от radysan (преглед на промените)

А аз имам една още по-хубава новина. До няколко дни, ще пуснем във форума на тракера два конкурса с поредиците "Академия за вампири" и "Братството на Черния кинжал". Конкурсът ще е с награди от Издателство Ибис. Наградите ще са безплатни екземпляри от новите издания от тези две поредици. От академията четвъртата ще излезе в началото на юли също.

Та във връзка с тази новина имам две молби.

Първата е - да следите и оня форум и да вземате участие, защото при липса на интерес конкурсът няма да се осъществи и Ибис ще преустановят бъдещата работа с нас.

Втората е - не сканирайте книги на това издателство, не и тези новите им, които още се намират по книжарниците и не са с изчерпан тираж. Хората са си с напълно законно платени авторски права. Лично моите сканове на техни книги са премахнати и ще помоля Тори да ги махне и от темата с линковете.

2mfj6ty.jpg

Страхотно е, че от издателството са се съгласили да пуснат такава игра във форума на Фанагория !!!

Хайде, чакаме с нетърпение!! Двете поредици са страхотни!!!

Може ли да ми предложите някоя книга като Теменужки в снега

Знам,че ще прозвуча дискриминационно,но от къде се пръкна тая тема "Моят първи любовен роман".

Прочетох написаното и честно казано, освен недодялано ми звучи направо подигравателно за ценителите на добрия любовен роман.

Как да кажа,не трябва кой когато му скимне да пуска тема-добре де, знам че живеем в свободна страна,има свобода на словото и т.н АМАААААА

Знам,че ще прозвуча дискриминационно,но от къде се пръкна тая тема "Моят първи любовен роман".

Прочетох написаното и честно казано, освен недодялано ми звучи направо подигравателно за ценителите на добрия любовен роман.

Как да кажа,не трябва кой когато му скимне да пуска тема-добре де, знам че живеем в свободна страна,има свобода на словото и т.н АМАААААА

Слънчице, първоначално ма изненадал обаче после попрочел и нъл са сещаш туй написаното не е от таквиз дето могат четат и тук визирам всякаква литература. И сега на читав български език. Язък за пишещата машина в случая!

Слънчице, първоначално ма изненадал обаче после попрочел и нъл са сещаш туй написаното не е от таквиз дето могат четат и тук визирам всякаква литература. И сега на читав български език. Язък за пишещата машина в случая!

:speak: И аз съчувствам на пишещата машина, Сънчо. Горката, наистина.

офф не знам к'ви са тези хора....мога да кажа,че автора определено е гледал повечко латиноамерикански сапунки и то от тъпите иначе друго обяснение нямам и какъв роман то това е само диалог,стана ми скучно още на 3 ред.....

• Автор

Хайде стига с офтопиците, темата вече я няма, цялата си беше тотален спам

Здравейте,момичета,

на финала поредния роман, който погълнах като топъл хляб в съзнанието ми изплуваха спомени за отдавна четена книга. Истината е, че не знам дали я има сканирана, тъй като не си спомням нито заглавие, нито автор, а просто откъслечни спомени за съдържанието. И така... Става въпрос за млада дама, която е в плен на индианско племе. Тя е принудена да се прави на покорна и да учи езика им, за да може да избяга, но естествено се влюбва в един от младежите(индианци). Не си спомням с течение на какви обстоятелства, но той бива убит, а тя се спасява и се завръща в дома си, където реже косите си, за да почете паметта му. Същевременно се появява някакъв нов съсед с който искат да я запознаят и тя открива, че това е тъкмо нашият човек, за когото става ясно, че е благородник, но баща му бил индианец и за това живеел в племето, но всъщност е израсъл и възпитаван във висшето общество. След това естествено се женят...

И така, обнадеждена съм, че обширните ви познания и погледът ви над толкова много автори ще ме отведе до тази книга, въпреки обърканото ми и сковано описание.

Поздрави, Бени

Редактирано от Diva`s (преглед на промените)

Здравейте,момичета,

на финала поредния роман, който погълнах като топъл хляб в съзнанието ми изплуваха спомени за отдавна четена книга. Истината е, че не знам дали я има сканирана, тъй като не си спомням нито заглавие, нито автор, а просто откъслечни спомени за съдържанието. И така... Става въпрос за млада дама, която е в плен на индианско племе. Тя е принудена да се прави на покорна и да учи езика им, за да може да избяга, но естествено се влюбва в един от младежите(индианци). Не си спомням с течение на какви обстоятелства, но той бива убит, а тя се спасява и се завръща в дома си, където реже косите си, за да почете паметта му. Същевременно се появява някакъв нов съсед с който искат да я запознаят и тя открива, че това е тъкмо нашият човек, за когото става ясно, че е благородник, но баща му бил индианец и за това живеел в племето, но всъщност е израсъл и възпитаван във висшето общество. След това естествено се женят...

И така, обнадеждена съм, че обширните ви познания и погледът ви над толкова много автори ще ме отведе до тази книга, въпреки обърканото ми и сковано описание.

Поздрави, Бени

ох,голяма мъка докато намеря точно заглавието...само не съм сигурна дали е същата,тъй като нещата малко се припокриват

тази книга е страхотна и е Катрин Харт - нежна грубост има я сканирана

в нея става дума за Таня и пантерата,той я пленява,имат 2 деца,ама не я я връщат вкъщи и тя го мисли за мъртъв,после иде някакъв нов,който е главния,ама си има имения и така нататък

надявам се да е тази,която търсиш,ако ли не поне ми даде възможност да разкажа за тази прекрасна книга,ако някой не я е чел, да я почва

Да, да, да, да ,да... :ph34r:

Това е книгата, веднага я познах по корицата, имам фотографска памет за такива неща, но не и за имена, за съжаление. Толкова много ти благодаря, Jamey, искрено и от сърце. Усмихна деня ми и сега ще се насладя на приятното четиво с удоволствие. :biggrin: :biggrin:

Редактирано от Diva`s (преглед на промените)

няма проблеми,радвам се да помогна

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.