Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Още две книжки от "забравените" романи:

Фетез Болдуин - Любовта на Мери-Лу

Флорънс Бъркли - Златна любов

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Много книжки,много нещо.Май ще ги съберем старите романчета.А и между тях има големи бисери.Благодаря.

Някой чел ли е Годеницата на Стефани Лорънс- виждам че е ново издание на Ирис и се чудя дали да си я купя? Не помня да съм чела нещо на авторката, а резюмето е много добро!!!

Някой чел ли е Годеницата на Стефани Лорънс- виждам че е ново издание на Ирис и се чудя дали да си я купя? Не помня да съм чела нещо на авторката, а резюмето е много добро!!!

Книгата не е излязла от печат още, очаква се този месец. :bye1:

Мила няма как да си чела нещо на авторката на роден език, защото това е дебюта й на българския пазар :bye1:

Ако отбираш от руски, мога да ти пусна линк където рускините коментират книжлето...ако ли не, можеш подобно на мен да се довериш на положителното им мнение ;)

Книгата не е излязла от печат още, очаква се този месец. ;)

Днес я видях в една брошурка - 8.80лв и дано я изкарат скоро - топла, топла на пазара.

Мила няма как да си чела нещо на авторката на роден език, защото това е дебюта й на българския пазар :bye1:

Ако отбираш от руски, мога да ти пусна линк където рускините коментират книжлето...ако ли не, можеш подобно на мен да се довериш на положителното им мнение ;)

;)

Давай-давай - все ще схвана нещо от древнокитайският ;) ;) ;) ;)

:ph34r:Здравейте. Мили дами мислите ли че е възможна такава любов, като на Серена и Рафаел от :Орелът и Розата: . Да усешташ присъстивието на любимия без да го виждаш.Само да чувстваш. Невероятно е да изпитваш такива чувства.Какво мислите.

Абсолютно съм сигурна,че може за 1-3-5 години,но.......За жалост с времето нещата избледняват,не можеш задържа магията до гроб.

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Оуу,чудесно.Сега почнах Кат Мартин "Коприна и стомана" знам че е страхотна,но не ми върви.Вместо да я претупам,ще отметна Арлекинче.Благодаря

;)Здравейте.Мислите ли че наистина може да има такава любов,като на Серена и Рафаел от:Орелът и Розата: Да усешташ присъстивието на любимия без да го виждаш.А само да чувстваш с сърце и душа.Някои изпитвал ли е някога такава любов в наши дни.

:wors:Здравейте. Мили дами мислите ли че е възможна такава любов, като на Серена и Рафаел от :Орелът и Розата: . Да усешташ присъстивието на любимия без да го виждаш.Само да чувстваш. Невероятно е да изпитваш такива чувства.Какво мислите.

Абсолютно съм сигурна,че може за 1-3-5 години,но.......За жалост с времето нещата избледняват,не можеш задържа магията до гроб.

:)Аз понякога завиждам на геройнята за любовта, която изпитват към нея.И чувствата които описват. Благодаря за отговора.

Едно книжле от Ивето. Имам още няколко книжки на Даяна Палмър за сканиране. :rolleyes:

Втори шанс - Даяна Палмър

Благодаря ти! :):P

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

и аз благодаря :wors: :wors: :wors: ,веднагически я почвам,тоооолкова обичам такава тематика,малко е изтъркано,но....само като прочетох резюмето и ме привлече,особенно ако главната накрая натрива носа на главния :baby:

Благодарение на Тихи, която ме търпи нощно време да й тръсвам по няколко скана за качване, ето ви следващите книги от "забравените" + още нещо...

Марион Дели - Между две души

Луи Дертал - Колибата край езерото

Макс дьо Вьози - Съпруг по поръчка

Избрана

от Ловен инстинкт липсвата страници 58 и 59 може ли да ги сканираш мила,че тъкмо почнах книжката :whist:

Дами помогнете ми. Не мога да сваля книга от тези с линковете.Някаде допускам грешка.

• Автор

Дами помогнете ми. Не мога да сваля книга от тези с линковете.Някаде допускам грешка.

Ами ако се сетиш преди това да си инсталираш торент-клиент, може и да успееш.

влез във фанагория и се регистрирай,след това можеш да ползваш линковете от темата и да си свалиш книги http://fanagoria-bg.net/

Момичета, някой чел ли е Жената на белия апах от Шърл Хенке, да сподели хубава ли е?

Момичета, някой чел ли е Жената на белия апах от Шърл Хенке, да сподели хубава ли е?

Аз специално нямам лоши спомени от нея, но нека някой с по-пресни впечатления да се изкаже, че моите са от праисторическата ера 68599210e5bfac9b25b6f0e1b7e6e284.gif

влез във фанагория и се регистрирай,след това можеш да ползваш линковете от темата и да си свалиш книги http://fanagoria-bg.net/

sad.gifИмам регистрация.Но нестава .Интересува ме книгата:Кристалната пещера" на Вирджиния Хенли.Помощ.

Ами ако се сетиш преди това да си инсталираш торент-клиент, може и да успееш.

:)Хеси отново благодаря.Ще опитам.

sad.gifИмам регистрация.Но нестава .Интересува ме книгата:Кристалната пещера" на Вирджиния Хенли.Помощ.

Мила, с какъв торент теглиш? Аз ти препоръчвам utorrent. А другият вариант е книжката, която търсиш, да няма сийдъри... Провери и пак се обади да кажеш :)

В тракера книжката се отваря, има и 6 сийдъра, така че явно проблема е в теб ;) За всеки случай ти пускам линка

Кристалната пещера

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.