Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

И пак корекция :rolleyes:

Търси се инфо за:

2.Джослин Кели - "Дамата с меча" - Имената на преводач, редактор и коректор (български)

Преводач - Ваня Пенева

Редактор - Правда Панова

Коректор - Виолета Иванова

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

• Автор

Благодаря на всички за инфото :rolleyes:

Остана да се открие само:

1.Елизабет Лоуел - "Пламъци в рая":

а)Имената на редактор и коректор (български);

б) липсват и 4 странички от книгата, затова моля, който я има, да ми се обади, за да може да се довърши редакцията.

Дами, пускам обновен списък с книжки за продажба. За новите попълнения на форума казвам, а на останалите напомням, че не аз продавам книгите, нито съм посредник. За поръчки и съответно доставки търсете Поля на приложения във файла телефон. :yanim:

Момичета, може ли да споделите мнението си за една книжка, на която съм й хвърлила око от няколко дни - "Ястребът и гълъбицата" на Кит Гарланд, предварително благодаря, ако някой ме просветли! :cool:

Благодаря на всички за новите книги kiss.gif

Момичета, може ли да споделите мнението си за една книжка, на която съм й хвърлила око от няколко дни - "Ястребът и гълъбицата" на Кит Гарланд, предварително благодаря, ако някой ме просветли! ;)

Благодаря на всички за новите книги kiss.gif

На мен лично ми е една от любимите книжки :) Препрочитала съм я доста пъти, и всеки път ме присвива стомаха :cool: Препоръчвам ти да я прочетеш - няма да съжаляваш :)

• Автор

Дами, издирва се книгата Джулия Стюарт - "Сватовникът от Перигор".. Моля ви, проверете из библиотеките си дали някоя няма да я има..

Момичета сдобих се с книгата Краткият втори живот на Брий Танър от Стефани Майър!Ако някоя от вас е от Пловдив или близките околности и сканира с удоволствие ще и я дам за сканиране след определен период от време - за мен е 3 месеца!Ако някоя от вас може да помогне да се свърже с мен чрез форума или лично съобщение! ;):):)

Вчера започнах и свърших "Джейк" на Лей Грийнууд (между другото Лей Грийнууд жена ли е или мъж?)

Книгата много ми хареса. Имаше моменти на които се смях с глас. И много ми хареса какво каза Джейк накрая : "Намери си своя собствена жена. Тази тук носи моя знак." Тези дни имам намерение да прочета и втората книга, а когато имам възможност да си купя третата. Само се чудя дали ги има останалите книги на БГ в интернет??

Вчера започнах и свърших "Джейк" на Лей Грийнууд (между другото Лей Грийнууд жена ли е или мъж?)

Книгата много ми хареса. Имаше моменти на които се смях с глас. И много ми хареса какво каза Джейк накрая : "Намери си своя собствена жена. Тази тук носи моя знак." Тези дни имам намерение да прочета и втората книга, а когато имам възможност да си купя третата. Само се чудя дали ги има останалите книги на БГ в интернет??

Лей Грийнууд е мъж. А книжките са издадени само до Бък (т.е само 3), да се надяваме, че Сънчо, скоро ще ни зарадва и със следващата от поредицата (те са около 12-13 ако не се лъжа).

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

И аз се надявам скоро и другите да се издадът. Мисля че това е страхотна поредица и няма да го преживея ако не се издадът и другите

И аз се надявам скоро и другите да се издадът. Мисля че това е страхотна поредица и няма да го преживея ако не се издадът и другите

Радвам се че споделяш мнението ми за тази поредица. Очевидно вкусовете ни се доближават. Що се отнася до останалите след Бък ами аз вече го писах, че докато Бък не бъде посрещнат подобаващо брат му Чет какъвто си е опако магаре неще май пожелай да се яви. Извън шегата разбира се, че се работи по въпроса, но издаването на една книга зависи от доста фактори и далеч не всичко опира само до права и превода. Засега не мога да се ангажирам със срокове, но със сигурност ще ви запознаем и с Чет. Пък за останалите каквото сабя покаже.

На всички ни е ясно, че за да се издаде една книга се изисква време, труд и пари. Просто не ми се иска и тази поредица да започне да се издава, а да не се довърши. Вече просто ми е писнало да започнат да издават една опредица от втората книга примерно и после да издадът и първата, но останалите - не. Просто толкова издателства го направиха тоя номер, че даже се ядосвам. Но надеждата умира последна и аз се надявам поне тази поредица да се довърши - дори и след години. Жалко само, че издаването й зависи от толкова много фактори.

Момичета сдобих се с книгата Краткият втори живот на Брий Танър от Стефани Майър!Ако някоя от вас е от Пловдив или близките околности и сканира с удоволствие ще и я дам за сканиране след определен период от време - за мен е 3 месеца!Ако някоя от вас може да помогне да се свърже с мен чрез форума или лично съобщение! :clap::wors::)

Хареса ли ти книгата? И може ли кратко резюме - за какво се разправя?

Аз да кажа, че да съм с чиста съвест, че съм ви предложила... ако някой иска момичета току що видях на една сергия Принцеса Алесандра, Сълзи от злато, Вихрената годеница, Вихрена страст(може и да е бил Вихреният танцьор :)), Като пепел във вихъра, Пламъци на Сандра Браун и Добре пазени тайни.. мисля, че имаше още няколко, но бързах... та ако някой иска мога да му я взема и след това да му я пратя :clap:

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

На всички ни е ясно, че за да се издаде една книга се изисква време, труд и пари. Просто не ми се иска и тази поредица да започне да се издава, а да не се довърши. Вече просто ми е писнало да започнат да издават една опредица от втората книга примерно и после да издадът и първата, но останалите - не. Просто толкова издателства го направиха тоя номер, че даже се ядосвам. Но надеждата умира последна и аз се надявам поне тази поредица да се довърши - дори и след години. Жалко само, че издаването й зависи от толкова много фактори.

Мила причината Бък да е на пазара след 10 години пауза от Уорд е същата- и на мен ми ПИСНА!? Причината да имам другите на англе надлежно закупени от амазон е СЪЩАТА! Но когато нагазих в това да създам нещо, на което да се радваме всички взе да ми писва от други неща. Избора е мой. Нагазих в този хубав бизнес и сега само вашата подкрепа ще осмисли моите и на верното ми другарче усилия да има не само Чет но и други обичани и недовършени поредици. Сори че го казвам но топката е във вас феновете. Аз само слушам внимателно и се доверявам на интуицията си. А да и поплащам доста от време на време.

Дами аз имам да споделя нещо....просто днес съм толкова очарована.Днес още с пристигането си в гърция днес попаднах на една такава малка чаровна книжарничка,а вътре пълно с едни такива готини романчета на най разнообразни езици.За малко да не изляза от там.Толкова бях запленена от всичката тази красота.Много пъти съм се възхищавала на кориците но да ги видя на живо си беше нещо уникално.Вече се замислям дали да не си купя няколко само заради красотата.Не че има шанс да разбера на гръцки или немски написаното :down:

Мила причината Бък да е на пазара след 10 години пауза от Уорд е същата- и на мен ми ПИСНА!? Причината да имам другите на англе надлежно закупени от амазон е СЪЩАТА! Но когато нагазих в това да създам нещо, на което да се радваме всички взе да ми писва от други неща. Избора е мой. Нагазих в този хубав бизнес и сега само вашата подкрепа ще осмисли моите и на верното ми другарче усилия да има не само Чет но и други обичани и недовършени поредици. Сори че го казвам но топката е във вас феновете. Аз само слушам внимателно и се доверявам на интуицията си. А да и поплащам доста от време на време.

Аз при първа възможност си купувам книгата, че в Приморско не съм я видяла. Отида ли до Бургас или Шумен - веднага. И се радвам, че има човек, който е решил да направи нещо заради нас - феновете. (аз не съм от най-големите, но имам време да прочета поне една четвърт от книгите, който момичетата са качили и прочели)

Момичета, какво ще кажете за тази книжка? Струва ли си?

152771z.jpg

Дали са успели да направят един съвременен вариант на познатата ни класика и той да носи същия успех като нея?

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Аз при първа възможност си купувам книгата, че в Приморско не съм я видяла. Отида ли до Бургас или Шумен - веднага. И се радвам, че има човек, който е решил да направи нещо заради нас - феновете. (аз не съм от най-големите, но имам време да прочета поне една четвърт от книгите, който момичетата са качили и прочели)

Слънце ако желаеш да притежаваш Бък в библиотеката си има и по лесен начин от това да ходиш чак до Бургас или Шумен. Драсни едно лс и ще ти обадя какъв е.

Искам да попитам за Компаньонката на Куик,че трябваше да избирам вчера между нея и Първата на Нора за булките и взех на Нора

все пак малко ме гризе,така че да питам,ако е много много страхотна ,отивам веднага

Искам да попитам за Компаньонката на Куик,че трябваше да избирам вчера между нея и Първата на Нора за булките и взех на Нора

все пак малко ме гризе,така че да питам,ако е много много страхотна ,отивам веднага

Ако питаш мен,трябва да се видиш с любимия си книжар :speak:

Доколкото разбрах аз от коментарите в другата тема, книжката била много хубава в типичния за Куик стил. Ако харесваш самата писателка не смятам, че ще съжаляваш. Аз не съм чела книжката, но имам намерение да го направя, ако е възможно дори скоро.(;

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.