Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Искам да попитам за Компаньонката на Куик,че трябваше да избирам вчера между нея и Първата на Нора за булките и взех на Нора

все пак малко ме гризе,така че да питам,ако е много много страхотна ,отивам веднага

Онзи ден я прочетох на един дъх, на мен много ми хареса, абсолютно в стила на Амандичка :yanim:

• Отговори 2k
  • Прегледи 267,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Слънце ако желаеш да притежаваш Бък в библиотеката си има и по лесен начин от това да ходиш чак до Бургас или Шумен. Драсни едно лс и ще ти обадя какъв е.

Да знам, обаче в пощата ще започнат да се чудят защо всяка седмица получавам колети :tease:

Иначе днес започнах "Джудит" на Джуд Деверо и ми останаха още 40 странички някъде. Книгата е страхотна. Препоръчвам я горещо на всички, които все още не са я прочели. Само малко ме е яд, че започнах от четвъртата книга, но нищо - не е голяма работа.

А и момичета искам да Ви попитам нещо. Не Ви ли заболяват очите да четете от компютъра?? Или си имате някаква тайна? Че има толкова много книги, които искам да прочета, но нямам толкова финанси за да си ги взема, а ако продължавам да чета от компютъра скоро ще сложа очила...Преди малко ми дойде идеята да си принтирам книгите, които искам, но реших да Ви попитам Вие как се справяте с умората причинена от екрана на компютъра. :ass:

Да знам, обаче в пощата ще започнат да се чудят защо всяка седмица получавам колети :)

Иначе днес започнах "Джудит" на Джуд Деверо и ми останаха още 40 странички някъде. Книгата е страхотна. Препоръчвам я горещо на всички, които все още не са я прочели. Само малко ме е яд, че започнах от четвъртата книга, но нищо - не е голяма работа.

А и момичета искам да Ви попитам нещо. Не Ви ли заболяват очите да четете от компютъра?? Или си имате някаква тайна? Че има толкова много книги, които искам да прочета, но нямам толкова финанси за да си ги взема, а ако продължавам да чета от компютъра скоро ще сложа очила...Преди малко ми дойде идеята да си принтирам книгите, които искам, но реших да Ви попитам Вие как се справяте с умората причинена от екрана на компютъра. ;)

Мдаааа,обща болка.Освен изкуствени сълзи другото е да търпиш.Обикновено чета с настървение и после почивам дълго време.Просто защото и работата ми е на комп.На всичко отгоре,след очни прегледи по какви ли не поводи,едва на 36г. ми откриха астегматизъм,който бил по рождение/не знам има ли друг/,нещата бяха стигнали до бяло петно.Думата ми е,че не е толкоз страшно,ако нямаш по-сериозно заболяване.А за очилата,малко ще те разочаровам,но всички /90%/слагат,след 35г.- който няма е от суета.

аз си го имам асгиматизма отдавна от дете. че и надалечко не фъргам обаче дофтора ма успокои че щяла съм остарявам достолепно откъм очи хихи. Гадно е това с компа още повече като ти е бач и буквите ма трескат у челото ама кво да правиш. Просто като ме заболи мозъчето принтя и чита. И после пак на вълшебното монитор. Нема не искам. А питате ли ме като дори вече не е само за кеф обаче кой квото си натвори... Нема се мрънка ся.

Хубав монитор и очелки с антирефлексно покритие, аз редактирам и превеждам по малко, а като работих и по цял ден пред монитора стоях, още не ми се е вдигнал диоптъра.

И аз съм с астегматизъм/ то май вече кой не е???/... ама на компа ми е по лесно да си чета книжките отколкото на хартия... По- ми харесва да си държа книжката и да си я чета, ама се уморявам по-бързо отколкото на компа... Всеки луд с номера си... :huh:

И аз съм с астегматизъм/ то май вече кой не е???/... ама на компа ми е по лесно да си чета книжките отколкото на хартия... По- ми харесва да си държа книжката и да си я чета, ама се уморявам по-бързо отколкото на компа... Всеки луд с номера си... :)

Ради,това все едно аз съм го писала ;)

В началото ми беше трудно с компа ,но после ми стана по-лесно.

Дори чета по-бързо от него и не ми изтръпват ръцете.

Но ако монитора размазва е много кофти.

Когато си ходим на село там просто не чета.

На нашите монитора е LCD,но е ужасен.

От книгата "С този пръстен" на Кей Камерън липсват странички 28 и 29.

Ама че съм голяяяяма блеееща овца :rolleyes: Сори, мила, че съм ги спастрила страничките, ще гледам довечера като се прибера от работа да ги сканирам. :help:

Момичета,голям канап ме е хванал.От тая горещина ми е омекнал мозъка,поех книжле за редакция,но не ми върви.Рекох да чета поне,ама не мога да се съсредоточа нищо,че книжките дет съм ги дръпнала са обешаваши.Мнооого тъпо,за излизане съвсем не става.Ужас!Поне вий пишете,че да има какво да чета.

Ето ги двете липсващи странички. :) Още веднъж извинение за блеенето на воля от моя страна ac28c59b1591fec4c93b5bc8aed39a60.gif

Момичета,голям канап ме е хванал.От тая горещина ми е омекнал мозъка,поех книжле за редакция,но не ми върви.Рекох да чета поне,ама не мога да се съсредоточа нищо,че книжките дет съм ги дръпнала са обешаваши.Мнооого тъпо,за излизане съвсем не става.Ужас!Поне вий пишете,че да има какво да чета.

Гале, ти не беше ли от Варна? Що не вземеш да се цамбурнеш в моренцето да се разладиш, та на спокойствие после да си четкаш книжки 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif Аз трябва да утрепя 100 км, за да се добера до Бялото море, но се прежалвам чат-пат, за да не ми омекне мозъка от таз жега 3e4c94e27e4dfc0655b303c7fb986653.gif

Гале, ти не беше ли от Варна? Що не вземеш да се цамбурнеш в моренцето да се разладиш, та на спокойствие после да си четкаш книжки 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif Аз трябва да утрепя 100 км, за да се добера до Бялото море, но се прежалвам чат-пат, за да не ми омекне мозъка от таз жега 3e4c94e27e4dfc0655b303c7fb986653.gif

Ми нали за да ида трябва да изляза от къщи? Ааааа,и по-важното, цапна ме слънчева алергия,плажа не е добра идея освен в 9 вечерта,но тогава евентуално става и за четене :) :) :)

Момичета имам нужда от хелп. Може ли някоя да ми издири Чудото на Бренда Джойс на англе ако можи. Много искам я видя как пише таз жена в оригинал та ако можи ми я намерите много ша благодаря.

На мен пък ми се развали лаптопа от една седмица и ми казаха, че се е скапала видео картата. sad.gif А, за да я поръчам е много скъпо и ще се бави поне месец. Ужас. Някой има ли идея къде във Варна мога да намеря такова нещо? Казаха ми, че някой запоявал чипа към нещо си там....ама аз не разбирам нищо. Имате ли си идея какво да правя? Струва ли си да го ремонтирам или да купувам нов?

Тори, не ме чакай скоро време с нова книжка. Ели, нищо не мога да сийдвам. Мъжо, бъди по-благосклонен, пускай ме по-често на твоя компютър. :speak:

Дамииии,смятайте се почерпени кой с каквото иска!Синчето го приеха в СУ по първо желание,ще си имам скандинавец в къщи! :line dance: :line dance: :line dance:

Дамииии,смятайте се почерпени кой с каквото иска!Синчето го приеха в СУ по първо желание,ще си имам скандинавец в къщи! :line dance: :line dance: :line dance:

Ееее Геале, Честит ти скандинавец! Браво на умника! Но ние така или иначе не сме се съмнявали, че ще успее! :yanim:

Браво Гале на синковеца. Да е жив и здрав и да радва мамето.

Дамииии,смятайте се почерпени кой с каквото иска!Синчето го приеха в СУ по първо желание,ще си имам скандинавец в къщи! :) :) :)

Браво! :yanim: :yanim: :yanim:

Дамииии,смятайте се почерпени кой с каквото иска!Синчето го приеха в СУ по първо желание,ще си имам скандинавец в къщи! :) :) :)

Честито да му е приемането! :yanim:

Дамииии,смятайте се почерпени кой с каквото иска!Синчето го приеха в СУ по първо желание,ще си имам скандинавец в къщи! :angry:;):D

Честити за приемането ;):clap::clap: и следването да върви като по вода

Редактирано от margc (преглед на промените)

Дамииии,смятайте се почерпени кой с каквото иска!Синчето го приеха в СУ по първо желание,ще си имам скандинавец в къщи! :):line dance: :line dance:

Честито за избраната специалност,много успехи и чудесно следване :)

Ааа и да е затрупан от страхотни изживявания и приятни емоции ;)

Честито и от мен! :rolleyes:

А освен това, момичета, мислите ли, че "Арабски нощи" става за четене? Боби, благодаря ти за качената книжка, но от резюмето не мога да преценя дали би ми харесала. Дайте едно мнение, моля ви.(:

Дамииии,смятайте се почерпени кой с каквото иска!Синчето го приеха в СУ по първо желание,ще си имам скандинавец в къщи! :ph34r::):line dance:

Честито ти студент, мила :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.