Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

• Автор

Лоуел, Елизабет

Пламъци в рая / Елизабет Лоуъл ; Прев. Силвия Вангелова. - София : Калпазанов, 2003 ([София : Инвестпрес]). - 352 с. ; 20 см. - (Избрани романи)

Ориг. загл. Eden burning / Elizabeth Lowell. - Офс. изд.

Пълното име на прев. е Силвия Вангелова Ненкова.

До тук - добре. Остава да се намери останалото инфо.

И още едно търсене: Джослин Кели - Дамата с меча. Трябва ми инфо за преводач, редактор и коректор (български)

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

благодаря за книжките :cool::P;)

и аз благодаря за новите книжки, страхотни сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Мили дами, нека да ви се похваля... Купих си книгата на Аманда Куик "Компаньонката"... Мнооо яка!!!! :) Та значи тей като не съм в течение много много последно време с инфото във форума, предлагам на Тихи наесен с песен да й я дам да я сканира и да я пусне във фанагория - ако тя е съгласна де... Тъй като сега не съм в Добрич, това можах да измисля... Ако ли не, който си я купи няма да съжалява, наистина е много интересна!

Мили дами, нека да ви се похваля... Купих си книгата на Аманда Куик "Компаньонката"... Мнооо яка!!!! :wors: Та значи тей като не съм в течение много много последно време с инфото във форума, предлагам на Тихи наесен с песен да й я дам да я сканира и да я пусне във фанагория - ако тя е съгласна де... Тъй като сега не съм в Добрич, това можах да измисля... Ако ли не, който си я купи няма да съжалява, наистина е много интересна!

Книгата и аз я имам, но съм решила да не сканирам току що издадени книги. Предпочитам да е минал приличен период от време.

Момичета, благодаря страшно много за четирите глави на "Бък", но имам един въпррос. Смятате ли да качите цялата книга?

Момичета, благодаря страшно много за четирите глави на "Бък", но имам един въпррос. Смятате ли да качите цялата книга?

Благодаря ти за въпроса!

За момента обмисляме други възможности за разпространение на романа, така че на този етап няма да бъде качена цялата книга

Благодаря ти за въпроса!

За момента обмисляме други възможности за разпространение на романа, така че на този етап няма да бъде качена цялата книга

Благодаря за бързия отговор.(: Надявам се скоро все пак да й се насладим. :ph34r:

Благодаря много за страхотните книжки, Боби!(:

благодаря и на мен ми изглеждат интересни,някой да спомене нещо за Бъртрис Смол,че се колебая заради резюмето,а книжката може да е интересна :rolleyes:

благодаря и на мен ми изглеждат интересни,някой да спомене нещо за Бъртрис Смол,че се колебая заради резюмето,а книжката може да е интересна :rolleyes:

Ей сега намерих време да я прегледам малко и честно казано съжалявам. Няма да ми понесе да я почвам, ноо разни хора, разни идеали. Мерси за другата книжка, изглежда интересна от резюмето ;)

благодаря и на мен ми изглеждат интересни,някой да спомене нещо за Бъртрис Смол,че се колебая заради резюмето,а книжката може да е интересна :cool:

И двете книги не съм ги чела, а специално още като видя името Бъртрис Смол и ми иде да заплюя компа от бяс ee32f7ff9912744afa9cbb4a9cc55dc4.gif Всеки път като се сетя за нейната "Адора" ме спохожда желанието да изтрескам един здрав юмрук на компа. Имам няколко нейни книги обаче, до които не смея да припаря, щото ако ме раздразнят като "адора" ша взема да набия някой около менd776892fea672e9d795a38ba01c6f855.gif Но ако има някой смелчага и пребори тази "Робиня...", ще помоля след това да се изкаже, що за чудо е сътворила Бъртрис. Кой знае, може пък да се окаже нещо прекрасно 3e4c94e27e4dfc0655b303c7fb986653.gif

:baby: едва ли е прекрасно,току що завърших с подробно прелистване,за да се убедя,че наистина за нищо не става---какво да кажа-пълна отврат,не съм чела Адора,но Главната беше робиня за любов,първо 2 пъти изнасилена,след това обучавана от главния,в който се влюби,а после мина през 3 :eek: като им беше робиня,накрая се събраха с главния и имаха 6 деца,абе смахната работа :wors: За друго книгата може и да не става,но за наръчник Кама Сутра е иделна,даже има моменти,в които го надминава :cool: Абе такива книги май е по-добер да не се сканират,само загрозяват хубавата ни колекция :nono: тая авторка е по зле и от Розмарито,там нещата са описани като в класически любовен роман в сравнение с тази простотия(с извинение към всички не се сдържах sad.gif )само са изхабили хартия :mad:

Не бях чела нищо от авторката,но и добре че не съм sad.gif само си изгубих времето,поне не седнах да я чета цялата а попрелистих тук таме :mad:

Редактирано от lunichkata90 (преглед на промените)

• Автор

И двете книги не съм ги чела, а специално още като видя името Бъртрис Смол

...

Но ако има някой смелчага и пребори тази "Робиня...", ще помоля след това да се изкаже, що за чудо е сътворила Бъртрис. Кой знае, може пък да се окаже нещо прекрасно 3e4c94e27e4dfc0655b303c7fb986653.gif

Аз нали си падам малко мазохист, та ще я редактирам в следващите 2-3 дни, а и на мен ми допадат по-"твърдите" романи, така че.. :cool:

С други думи казано - не се знае, може и да ми хареса :baby:

В играта с цитати стана дума за "Графиня-робиня".Не съм я чела,сто пъти посягам и нещо ме спира.Я кажете главната наистина ли умира? Цитатът беше,че тя е вързана на клада и някакъв лъв я раздра,пък главния май и той ранен.....Да знам хич да не почвам, искам си хепи енда!

В играта с цитати стана дума за "Графиня-робиня".Не съм я чела,сто пъти посягам и нещо ме спира.Я кажете главната наистина ли умира? Цитатът беше,че тя е вързана на клада и някакъв лъв я раздра,пък главния май и той ранен.....Да знам хич да не почвам, искам си хепи енда!

Ами тъй като книжката е фантастика, да, главната умира веднъж, но пак си има хепи енд. Главната се озовава заради един шлем (доколкото си спомням) в древен Рим. Влюбва се в главния, но брат му (ужасна гадинка всъщност) я обвинява в нещо си и тя свършва на кладата. Главният се опитва да я спаси, но не успява. Тя пак се връща в своето време, където вече се познава с потомък на главния и явно той е прероден в него. Влюбват се отново, но разбира се пак го има проклетият брат, който само се пречка. Както и да е, братчето си намира заслуженото, те се събират и така.... Ами не ми е най-най любимата книга на Хенли, но всъщност е много увлекателна.

Гале, става дума за преход във времето, така че спокойно. Да наистина умира в миналото, но се завръща жива и здрава в нейното си време. Книгата не е лоша, но ми беше някак малко странна. Но мисля, че ще ти хареса с изключение на няколкото момента, в които доколкото те познавам ще възкликнеш "Тия кой заблуждават? Такива неща не се случват в истинския живот" :D

Ами тъй като книжката е фантастика, да, главната умира веднъж, но пак си има хепи енд. Главната се озовава заради един шлем (доколкото си спомням) в древен Рим. Влюбва се в главния, но брат му (ужасна гадинка всъщност) я обвинява в нещо си и тя свършва на кладата. Главният се опитва да я спаси, но не успява. Тя пак се връща в своето време, където вече се познава с потомък на главния и явно той е прероден в него. Влюбват се отново, но разбира се пак го има проклетият брат, който само се пречка. Както и да е, братчето си намира заслуженото, те се събират и така.... Ами не ми е най-най любимата книга на Хенли, но всъщност е много увлекателна.

Благодаря,имало защо да я подминавам.

• Автор

Нещо не ме отразихте предния път особено, та пак ще питам. Трябва ми инфо за следните книги:

1.Елизабет Лоуел - "Пламъци в рая":

а)Година на издаване на английски;

б)Година на издаване на български;

в)Имената на редактор и коректор (български);

г)ISBN (номера);

д) липсват и 4 странички от книгата, затова моля, който я има, да ми се обади, за да може да се довърши редакцията.

2.Джослин Кели - "Дамата с меча" - Имената на преводач, редактор и коректор (български)

3.Катрин Стоун - "Обещания":

в)Имената на преводач, редактор и коректор (български);

г)Име на издателството;

д)ISBN (номера).

Нещо не ме отразихте предния път особено, та пак ще питам. Трябва ми инфо за следните книги:

в)Имената на редактор и коректор (български);

г)ISBN (номера);

д) липсват и 4 странички от книгата, затова моля, който я има, да ми се обади, за да може да се довърши редакцията.

2.Джослин Кели - "Дамата с меча" - Имената на преводач, редактор и коректор (български)

в)Имената на преводач, редактор и коректор (български);

г)Име на издателството;

д)ISBN (номера).

Стоун, Катрин

Обещания : [Роман] / Катрин Стоун ; Прев. [от англ.] Августина Николова. - София : Бард, 1994. - 414 с. ; 20 см. - (Съвременни романи. Любовна магия ; 2)

Ориг. загл. Promises / Katherine Stone. - Офс. изд.

Лоуел, Елизабет

Пламъци в рая / Елизабет Лоуъл ; Прев. Силвия Вангелова. - София : Калпазанов, 2003 ([София : Инвестпрес]). - 352 с. ; 20 см. - (Избрани романи)

ISBN 954-17-0208-2 : 7 лв.

• Автор

Стоун, Катрин

Обещания : [Роман] / Катрин Стоун ; Прев. [от англ.] Августина Николова. - София : Бард, 1994. - 414 с. ; 20 см. - (Съвременни романи. Любовна магия ; 2)

Ориг. загл. Promises / Katherine Stone. - Офс. изд.

Лоуел, Елизабет

ISBN 954-17-0208-2 : 7 лв.

До тук - добре. Коригирам останалото за търсене:

б)Имената на редактор и коректор (български);

в) липсват и 4 странички от книгата, затова моля, който я има, да ми се обади, за да може да се довърши редакцията.

в)ISBN (номера).

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Katherine Stone - Promises (also known as Promises of love) (February 1993)

Eden Burning (2002) Пламъци в Рая

До тук - добре. Коригирам останалото за търсене:

в) липсват и 4 странички от книгата, затова моля, който я има, да ми се обади, за да може да се довърши редакцията.

в)ISBN (номера).

Fires of Eden (Eden Burning)(1986)

Promises (1993)

• Автор

И пак корекция :rolleyes:

Търси се инфо за:

а)Имената на редактор и коректор (български);

б) липсват и 4 странички от книгата, затова моля, който я има, да ми се обади, за да може да се довърши редакцията.

а)Имената на редактор и коректор (български);

б)ISBN (номера).

"Обещания"

редактор - Любомир Кольовски

коректор - Марийка Тодорова

Но никакъв номер не виждам...

Художествено оформление на корицата "Megachrom" Петър Христов

Компютърна обработка ИК "Бард" - ООД Линче Шопова

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.