Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Ето, сега ме подсети за друга книга, която искам да имам ("Онази нощ")sad.gif Аз по принцип не искам много - искам всичко :down::nono: Таман пресметнах, че 40 лева ми стигат - и ето, ти ме "погъделичка" :down: А малката да ти е жива и здрава и гледай да я привлечеш към нашия отбор (когато стане достатъчно голяма де :) )

Леле, ти си скромна, щом се побираш в 40 лв, моите проекто покупки за момента възлизат на около 110 лв и то след като реших, че ще се въздържа от една-две книги...

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Леле, ти си скромна, щом се побираш в 40 лв, моите проекто покупки за момента възлизат на около 110 лв и то след като реших, че ще се въздържа от една-две книги...

О, Тихи, то до 31 юли има доста време :biggrin: И ако и тогава тук започнем да изброяваме нови и нови книжки, никак няма да съм скромна :clap::P Не споменах ли, че не искам много - искам всичко :) Момичета, внимавайте в мое присъствие - не споменавайте много нови книжки (шегичка :whist: )

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Книжката определено е много хубава...

И на мен ми хареса, но съм я щела достаааа отдавна и нямам друг спомен...

Благодаря и на двете ви :whist: Прочетох книгата и смятам,че е интересна :biggrin:

Момичета, някой чел ли е Жената на белия апах от Шърл Хенке, да сподели хубава ли е?

"Жената на Белия апах" е доста е интересна и от време на време си я препрочитам

:clap:

да ви се похваля открих книжките на Джулия Куин на руски,ако някой като мен разбира ето страничката и има цялата страхотна поредица,за която Боби спомена :yanim:

http://lib.aldebaran.ru/author/kuin_dzhuliya/

Хи хи хи, и аз скоро имам рожден ден - след около 20 дни :) И съм предупредила всички роднини и приятели - никакви подаръци, давате ми пари, аз си купувам книжките :P И добре, че си ти, та да знам, че има книжка на Лайза Клейпас - включих си я в списъка за подаръци (в него влизат Аманда Куик и нейната "Компаньонката" и Александра Маринина "Когато боговете се смеят", а вече и Лайза Клейпас с "Непризнати грехове" ;) ) :) Не мога да си обясня, ще стана на 27 години, а приятели и роднини все не се сещат, че книгите за мен са най-скъпия подарък :) Миличка, благодаря, че ме информира за книжката на Лайза ;)

Е с теб сме наборки,защото след месец и аз навършвам 27 ;) Аз също смятам да си купя някои книжки като подарък,но ще бъда по скромна и смятам да си взема "Компаньонката" на Аманда и "Годеницата на дявола" на Стефани.,Засега е това,но незнам какво ще ми хрумне дотогова,все пак остава цял месец.. :P

Благодаря за новите книжки,момичета :wors:

Е с теб сме наборки,защото след месец и аз навършвам 27 ;) Аз също смятам да си купя някои книжки като подарък,но ще бъда по скромна и смятам да си взема "Компаньонката" на Аманда и "Годеницата на дявола" на Стефани.,Засега е това,но незнам какво ще ми хрумне дотогова,все пак остава цял месец.. :)

Благодаря за новите книжки,момичета :biggrin:

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Аз днес открих 3 сергии една до друга със стари книги..чувствах се като Али Баба в пещерата Сезам :cool: Купих си само 4-ри книги обаче..и останаха толкова многот ам...мисля да връча списък на продавачката да ми търси книги и да си ги купувам.

Купих си двете части Мрак преди зората,защото имах само Ветровете на съдбата.Купих си и Надареният и Хвани юздите на съдбата.

Не мога да спра да мисля за другите,които останаха там :)

Е с теб сме наборки,защото след месец и аз навършвам 27 ;) Аз също смятам да си купя някои книжки като подарък,но ще бъда по скромна и смятам да си взема "Компаньонката" на Аманда и "Годеницата на дявола" на Стефани.,Засега е това,но незнам какво ще ми хрумне дотогова,все пак остава цял месец.. :P

Благодаря за новите книжки,момичета :)

Здрасти, наборче (margc) ;) Току-що трупна още една книжка върху изнемощелите ми плещи :) Аз казах на Тихи, че май ще я стигна, и взеха да се сбъдват прогнозите ми :) И кат си преставя, че има още кажи-речи 20 дни, и косата ми настръхва ;) Защото ще науча за друга книжка, която ще искам да притежавам :) Би ли ми казала повече за тази авторка Стефани...- за първи път я чувам? Ще ти бъда страшно благодарна :wors:

Редактирано от margc (преглед на промените)

Погледнете в темата,Предстоящи и нови заглавия-доста изчерпателно инфо има.

Иве, къде се изгуби? ;)

Имам страшно много работа, и влизам тук на 4-5 дни за по 10-тина минути, нямам време да пиша, нито дори да прочета достатъчно... гадост... не му се вижда края... ама съм поела ангажименти и се чувствам отговорна, пък и пари за нови книжки се надявам да изкарам :) - ето, тая вечер мярнах из последните писания че са излезли нови, и след малко се втурвам в електронната книжарница да ги поръчвам!

Поздрави и целувки на теб и на всички останали! :huh:

А, и се радвам, че нацелихме вкусовете с Даяна Палмър!

Момичета, днес през обедната почивка ходих малко да се разходя и минах покрай една сергийка за книги. Привлякоха ми вниманието Прелъстяване на Аманда Куик и Сватбен хазарт (не помня на кого беше) ако някой ги иска (защото не знам дали са лесно или труднооткриваеми) да каже и ще му ги взема. Там имаше още книжки на Нора Робъртс и на Джейн Ан Кренц, но не знам точно кои... Така, че ако някоя иска... да казва, докато е време :)

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Момичета, днес през обедната почивка ходих малко да се разходя и минах покрай една сергийка за книги. Привлякоха ми вниманието Прелъстяване на Аманда Куик и Сватбен хазарт (не помня на кого беше) ако някой ги иска (защото не знам дали са лесно или труднооткриваеми) да каже и ще му ги взема. Там имаше още книжки на Нора Робъртс и на Джейн Ан Кренц, но не знам точно кои... Така, че ако някоя иска... да казва, докато е време :)

Една подробност - книжките на Джейн Ан Кренц вече ги няма там. :cool::P

А "Сватбен хазарт" е на Кейт Лоугън.

Момичета, днес през обедната почивка ходих малко да се разходя и минах покрай една сергийка за книги. Привлякоха ми вниманието Прелъстяване на Аманда Куик и Сватбен хазарт (не помня на кого беше) ако някой ги иска (защото не знам дали са лесно или труднооткриваеми) да каже и ще му ги взема. Там имаше още книжки на Нора Робъртс и на Джейн Ан Кренц, но не знам точно кои... Така, че ако някоя иска... да казва, докато е време :blink:

В за връзка се чудя дали темата "Продавам,заменям...." да не я разширим с "Търси се" Всички ние държим на една или друга книга но не я намираме или е в кофти състояние.Но ако знам,че Х търси книга Y,ще я светна че във Варна я има на цена.... и евентуално ще я взема на другия ден.Е,вярно ще летят "лични",но едва ли чак толкоз много.

Да направя и аз едно съобщение. Днес ми се обади един продавач на стари книги, накогото съм поръчала няколко книжки. Човека каза, че е получил 17 книги на Нора Робъртс (когато аз минавам обикновено има 1-2). Така че който се интересува магазинчето му се намира в гр.Варна, бул."Сливница" м/у х-л Черно море и сфетофара на Община Варна, с/у Пъблик.

• Автор

В за връзка се чудя дали темата "Продавам,заменям...." да не я разширим с "Търси се" Всички ние държим на една или друга книга но не я намираме или е в кофти състояние.Но ако знам,че Х търси книга Y,ще я светна че във Варна я има на цена.... и евентуално ще я взема на другия ден.Е,вярно ще летят "лични",но едва ли чак толкоз много.

Оправям заглавието на темата.

• Автор

Дами, издирва се книгата Елизабет Лоуел - "Пламъци в рая". Липсват 4 странички, иначе е редактирана и готова.

Освен това ми трябва и пълно инфо за Информационната част - оригинално име на автора и книгата, преводач, редактор и коректор (български), година на издаване на английското издание и година на издаване на български, име на издателството.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Лоуел, Елизабет

Пламъци в рая / Елизабет Лоуъл ; Прев. Силвия Вангелова. - София : Калпазанов, 2003 ([София : Инвестпрес]). - 352 с. ; 20 см. - (Избрани романи)

Ориг. загл. Eden burning / Elizabeth Lowell. - Офс. изд.

Пълното име на прев. е Силвия Вангелова Ненкова.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.