Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Олеее Тъмна любов :inlove1: Точно се канех да я взимам тези дни, ама Линда Хауърд-Онази нощ ме изкуши повече. Страшно ти благодаря :biggrin::whist:

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Нови сканчета от мен.

Тъмна любов

И аз ти благодаря, Ели! "Тъмна любов" ми се струва интересна :biggrin:

Ели направо си супер :biggrin:

Аз въпреки ,че си имам "Тъмна любов"на хартийка пак съм ти адски благодарна за сканчето.

Така няма да си цапам книгата като си я препрочитам :whist:

Тъмна любов и аз си имам и си обожавам книгата, но все пак ми се струва много рано да се сканира. Тя още втора книга не е излязла и е гадно че така се убиват един вид приходите на издателството, а Ибис е страхотно издателство и едва започва да издават книги. :/

Тъмна любов и аз си имам и си обожавам книгата, но все пак ми се струва много рано да се сканира. Тя още втора книга не е излязла и е гадно че така се убиват един вид приходите на издателството, а Ибис е страхотно издателство и едва започва да издават книги. :/

Торентът до края на деня ще бъде махнат, така че който теглил, теглил. На теб като ти е рано да я теглиш - недей. Никой не те кара насила. Може да опиташ след една година примерно. Само че тогава няма да го има торента. Минаха два месеца от издаването й. Преценила съм да я пусна за един ден и съм го направила. Ако някой друг има същите претенции относно времето на сканирането - може да изчака година-две, преди да си дръпне торента евентуално. Извинявам се за тона, но не за първи път казвам, че "закона за едногодишното несканиране" не е приет от Министерството и всеки ъплоудер и сканировчик сам решава кога кое да сканира.

След този коментар, в който стана ясно, че не обичам да ми се бъркат в решенията, ще обясня за всички и защо ще бъде махнат този торент, а и не само този. В издателство Ибис наистина работят любезни хора, и съвсем любезно ни помолиха да махнем всички сканирани техни книги, тъй като са официални притежали на авторските права за тях. Казаха, че разбират невъзможността да се закупят книгите от всички и предложиха в замяна да пуснат конкурс в тракера с награди безплатни екземпляри от техните издания. За въпросната книга обаче имаше заявка, подкрепена от двама потребители. Пускането й беше с цел тези, които са я заявили да си я изтеглят, а също и хората от чужбина, които не могат да изтичат до най-близката книжарница и да си я вземат. Знаете, че има много такива във форума ни и вярвам, че те ще дадат своето мнение сега. Но довечера аз лично ще се съобразя с молбата на издателство Ибис и ще банна всички торенти, които съм сканирала, тъй като претенциите им са основателни. И с нетърпение ще очаквам да пуснат своята идея за конкурс с книги-награди.

Торентът до края на деня ще бъде махнат, така че който теглил, теглил. На теб като ти е рано да я теглиш - недей. Никой не те кара насила. Може да опиташ след една година примерно. Само че тогава няма да го има торента. Минаха два месеца от издаването й. Преценила съм да я пусна за един ден и съм го направила. Ако някой друг има същите претенции относно времето на сканирането - може да изчака година-две, преди да си дръпне торента евентуално. Извинявам се за тона, но не за първи път казвам, че "закона за едногодишното несканиране" не е приет от Министерството и всеки ъплоудер и сканировчик сам решава кога кое да сканира.

След този коментар, в който стана ясно, че не обичам да ми се бъркат в решенията, ще обясня за всички и защо ще бъде махнат този торент, а и не само този. В издателство Ибис наистина работят любезни хора, и съвсем любезно ни помолиха да махнем всички сканирани техни книги, тъй като са официални притежали на авторските права за тях. Казаха, че разбират невъзможността да се закупят книгите от всички и предложиха в замяна да пуснат конкурс в тракера с награди безплатни екземпляри от техните издания. За въпросната книга обаче имаше заявка, подкрепена от двама потребители. Пускането й беше с цел тези, които са я заявили да си я изтеглят, а също и хората от чужбина, които не могат да изтичат до най-близката книжарница и да си я вземат. Знаете, че има много такива във форума ни и вярвам, че те ще дадат своето мнение сега. Но довечера аз лично ще се съобразя с молбата на издателство Ибис и ще банна всички торенти, които съм сканирала, тъй като претенциите им са основателни. И с нетърпение ще очаквам да пуснат своята идея за конкурс с книги-награди.

Добре. :sunglasses:

Рядко пиша във форума, но този път ще го направя.

Първо - това е една от двете ми любими поредици от този тип книги. Имам книгата на хартия и съм я препрочитала няколко пъти. Винаги предпочитам да седна и да чета хартиена книга пред електронна.Но едното не изключва другото. Не мога да помъкна ... бр. книги с мен, когато пътувам, а обичам да чета. Така че, в този случай, остава вариантът с елекронната книга. Едва ли съм една от малкото, които пътуват.

Второ - при положение, че българските издателства все още не продават електронни книги, не виждам как мога да се сдобия с такава книга по друг начин. А защо не го правят, за мен е пълна загадка, след като това нещо го има от години и според мен ще спечелят от това.

milenaka

Редактирано от lazardel (преглед на промените)

Първо - това е една от двете ми любими поредици от този тип книги. Имам книгата на хартия и съм я препрочитала няколко пъти. Винаги предпочитам да седна и да чета хартиена книга пред електронна.Но едното не изключва другото. Не мога да помъкна ... бр. книги с мен, когато пътувам, а обичам да чета. Така че, в този случай, остава вариантът с елекронната книга. Едва ли съм една от малкото, които пътуват.

Второ - при положение, че българските издателства все още не продават електронни книги, не виждам как мога да се сдобия с такава книга по друг начин. А защо не го правят, за мен е пълна загадка, след като това нещо го има от години и според мен ще спечелят от това.

milenaka

Адски си права! :sunglasses:

milenaka

Често и аз съм се чудила по този въпрос.

Все пак е доста по-евтино да си купиш елекронната книга.

По този начин всеки ще има и най-новите заглавия веднага,

а не като мен да чака вече няколко месецада ми се обадят от библиотеката

за "Онази нощ" на Линда Хауърд :sunglasses:

а някой да знае за кога е предвидено издаването на втората книга,търсих в интернет,но никаква информация

а някой да знае за кога е предвидено издаването на втората книга,търсих в интернет,но никаква информация

ако става въпрос за Поредицата за Братството се очаква някъде към август

ако става въпрос за Поредицата за Братството се очаква някъде към август

да за нея и аз така попитах,че....благодаря дано е по скоро

И аз ти благодаря, Ели! "Тъмна любов" ми се струва интересна :)

Наистина е интересна, даже повече от интересна;)

Наистина е интересна, даже повече от интересна;)

Еха, значи да не се притеснявам какво да почвам да чета, ами че то изборът сам си се направи :) Доста се колебаех дали да я тегля, но резюмето направо ме разби :)

Ели, мила, големи благодарности за скана :wors:

Оооох, Ели, благодаря ти много, макар че си я пуснала дори за малко. Ибис са прави за себе си, разбирам го, но наистина е много кофти за тези, които живеем извън България. Аз съвсем случайно спечелих един конкурс, пишейки разказ и имах право да си избера книга, като съответно избора ми падна върху тази. Но това е, че дори и така не мога да я прочета, защото доставката до Испания е скъпа и не мога да го изискам от баба ми и дядо ми.

Олееееееееее, момичета да ви се оплача............ Онзи ден писах на изд. "Хермес" дали скоро време ще издават нещо на Марлис Мелтън и вижте какъв отговор ми пратиха

"Здравейте,

за съжаление няма да издаваме повече книги на Марлис Мелтън. Можете да си изберете някой от новите автори и серии, които започваме. Повече информация от сайта ни: www.hermesbooks.com."

:shake_puter:

Можете ли да си представитееееееее :brick wall:

Редактирано от radysan (преглед на промените)

Олееееееееее, момичета да ви се оплача............ Онзи ден писах на изд. "Хермес" дали скоро време ще издават нещо на Марлис Мелтън и вижте какъв отговор ми пратиха

"Здравейте,

за съжаление няма да издаваме повече книги на Марлис Мелтън. Можете да си изберете някой от новите автори и серии, които започваме. Повече информация от сайта ни: www.hermesbooks.com."

:shake_puter:

Можете ли да си представитееееееее :brick wall:

Е това е много неприятна новина, как не ги е срам :)

Само докато си пиша коментара и ми минават различни идеи - защо не организираме нещо като протест или подписка в подкрепа на авторката, все пак нали ние ще ги купуваме, не може да не обърнат внимание на солиден глас! Как мислите момичета?

Ужассс! Как може? Така ни зарибиха и сега.....нямало да издават повече...

Много тъпо! Аз съм за подписка или каквото и да е друго предложение......

Дано ни обърнат внимание...

"Здравейте,

:)

Можете ли да си представитееееееее :)

Ама бива ли така?!?!?!?!?!

Тук бих сложила много НЕцензурни емотикони,

а емоцията ми в момента е на границата

м/у безграничен яд и дълбока безпомощтност :(

Аз съм за подписка и дано ни обърнат внимание.

Аз също им пусках е-мейл преди доста време,но все още нямам отговор.

Ще взема да им пусна още един........

ПС.Ако те откажат ще разчитаме на трудолюбивите и прекрасни

преводачи,които ни радват с труда си :)

Редактирано от Книжно човече (преглед на промените)

Ама бива ли така?!?!?!?!?!

Тук бих сложила много НЕцензурни емотикони,

а емоцията ми в момента е на границата

м/у безграничен яд и дълбока безпомощтност :)

Аз съм за подписка и дано ни обърнат внимание.

Аз също им пусках е-мейл преди доста време,но все още нямам отговор.

Ще взема да им пусна още един........

ПС.Ако те откажат ще разчитаме на трудолюбивите и прекрасни

преводачи,които ни радват с труда си :)

Аз също съм за подписка. Може ли такова нещо , то един добър автор ще има и те няма да го превеждат. Преди време също им пратих мейл отностно Марлис, отговор няма. То няма логика, все пак ние си даваме парите т.е би трябвало да е печеливш автор, но то в нашата мила родина рядко има логика.

Каквото и да решите , аз съм ЗА .

Момичета, вижте на какво попаднах...

;)

http://dnes.dir.bg/news/knigi-internet-gdbop-sit%D0%B5-antimafioti-6608637&fp=1

Редактирано от ceceto (преглед на промените)

Момичета, вижте на какво попаднах...

;)

http://dnes.dir.bg/n...ti-6608637&fp=1

Неееее! Вярно, че не можех да вляза в читанката, но си въобразявах, че е нещо временно. Как можаха, ужас! Намерили с какво да се занимават. В траур съм! И сега как да стигна до толкова много книги, прочела съм нищожна част от тях, уф, не мога да се примиря! Много емоционално го раздавам, прощавайте, ама не го приемам това.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.