Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

ЕЕееее страхотно, напоследък се радваме на много нови, прекрасни и неиздавани книжки!!!

Огромни благодарности за новата книжка, за огромния труд и търпение!!!!

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

И аз се присъединявам към благодарностите,толкова труд си положила и книгата е страхотна,вече я започвам сесия не сесия :)

И от мен голямо благодаря за положения труд! Книгата е невероятна :ph34r:

Ели знаеш, че още когато за сефте я прочетох ти казах, че съм очарована от превода. Радвам се, че книжлето вече е предоставено на широката аудитория да му се насладят и другите. Благодарностите, които ти изказват всички момичета са напълно заслужени. Приеми и моите.

Благодарение на бързата редакция, предлагам на вниманието ви първата книга от поредицата Gamblers на Лайза Клейпас Then came you -

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=6664

Надявам се да ви хареса. Приятно четене! :rolleyes:

Мила Ели, ти си ни истинско злато! Преводът ти е великолепен! Още като я изтеглих онази вечер, не можах да устоя и се зачетох - толкова ме увлече, че докато не я прочетох не можах да я оставя! Четенето беше огромно удоволствие - БЛАГОДАРЯ ТИ ОТ СЪРЦЕ!!!

Здравей те!!! Моми4ета препорачвам ви новата тетралогия на Нора Робъртс, аз си купих парвата страхотна е !!!!!!!!!!!!!!!

Благодарение на бързата редакция, предлагам на вниманието ви първата книга от поредицата Gamblers на Лайза Клейпас Then came you -

Надявам се да ви хареса. Приятно четене! ;)

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ,ЕЛИ :)kiss.gif:rolleyes:

Момичета в момента чета"Като приказка" на Робърта Лий,арлекин романс номер 109 и стигнах до стр.17 и видях,че липсват страници 18 и 19.Ако някой може да ми ги даде ще бъда много благодарна :wors:

Две нови книжки бяха любезно предоставени за качване. Да благодарим на Ани (mehche) и Яна за тях. Ето и линковете:

Джанис Кайзър - Съдбовно пътуване

Джон Лескроарт - Неоспоримо доказетелство

Приятно четене! :)

момичета,забелязах че в Линкове....."Мечтая за теб" е книга втора от поредицата "Gamblers",а "И тогава ти дойде" е книга първа от "Gamblers series".Ще рече човек,че са две различни поредици,май трябва да се оправят а?

• Автор

момичета,забелязах че в Линкове....."Мечтая за теб" е книга втора от поредицата "Gamblers",а "И тогава ти дойде" е книга първа от "Gamblers series".Ще рече човек,че са две различни поредици,май трябва да се оправят а?

Оправено е.

Обаждайте се като видите подобни неща, че аз малко не съм наясно с поредиците и понякога ги плесвам книгите където ми падне.. :)

Надявам се да ви хареса. Приятно четене! :P

Ели, приеми и моите благодарности за положения труд! Страшно много ме зарадва,не знаех,че ни готвиш такава страхотна изненада и като видях книгата качена във Фанагория,едва не припаднах от радост. Лайза Клейпас ми е сред любимите авторки и ще прочета "И тогава ти дойде" с голям кеф! Благодаря ти, страхотна си! kiss.gif:)

Две нови книжки бяха любезно предоставени за качване. Да благодарим на Ани (mehche) и Яна за тях. Ето и линковете:

Джанис Кайзър - Съдбовно пътуване

Джон Лескроарт - Неоспоримо доказетелство

Приятно четене! :huh:

Благодаря за книжките, момичета! kiss.gif

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Момичета, много ви благодар за сканираната книжка на Ришел Мийд "Академия за вампири". Очаквах я с нетърпение и съвсем скоро я подхващам. :speak:

malagaeli, много благодаря за превода на книгата на Лайза Клейпас, обожавам я тази авторка. kiss.gif

Много мерси и за новокачените книги kiss.gif

Нямаш търпение да я пусна като линк даже.

Та, заповядайте:

Академия за вампири - Ришел Мийд

Ох, така е, ама знаеш, че я очаквах с голямо нетърпение.(:

После кажете дали е интересна момичета... Аз я почнах ама я оставих още на 2 страница...

После кажете дали е интересна момичета... Аз я почнах ама я оставих още на 2 страница...

Мен специално ме грабна!По-нататък става по-интересна :) Дано и останалите 2 части се сканират,много ще се радвам! ;)

Ето и втората книга от Академия за вампири

Ришел Мийд - Ледено ухапване

И сканирани

Лиса Джейн Смит - Дневниците на вампира

Предишните публикувани в линковете са фен преводи. Скоро ще метна под ножа и петата книга от поредицата.

Ето и втората книга от Академия за вампири

Ришел Мийд - Ледено ухапване

И сканирани

Лиса Джейн Смит - Дневниците на вампира

Предишните публикувани в линковете са фен преводи. Скоро ще метна под ножа и петата книга от поредицата.

Много, страшно много благодаря за книжките и най-вече за "Ледено ухапване"!

Този път не те изпреварих в нетърпението си. :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.