Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Моля, ако някой е прочел книжката на Нора от четирилогията "Свадбена Агенция" да сподели мнение, романтична ли е , има ли криминален елемент.Чете ми се нещо много романтично,а с толкова много книжки , които излязоха в последно време обявих фалит .Просто не ми се купува нещо посредствено.Не, че при Норчето е възможно такова нещо , ама вече знам ли все пак са четири книжки....Ще съм ви много благорарна за отзивите :lol6::huh::huh:

Въобще не се чуди, а направо ги купувай (Когато излязат) :lol6: Прочетох първата книга- "Видение в бяло"- направо се разболях от романтика ;) Абе с една дума - страхотно начало на четирилогията - сега съм гладна за останалите три :) Ох, дано Хермес да се поразбързат мъничко...

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Още в понеделник си купих книжката и я прочетох , изобщо не съжелявам.Много романтична, с прекрасни отношения между четирите приятелки, а бизнесът който "въртят" е просто мечта.Много се забавлявах, нямам търпение за останалите книжки, дано ИК "Хермес" не се бавят :cool:

А някой знае ли кога се очаква следващата книжка на Марлис Мелтън? Писах на ИК "Хермес" преди време, но никой не си направи труда да ми отговори ;)

Още в понеделник си купих книжката и я прочетох , изобщо не съжелявам.Много романтична, с прекрасни отношения между четирите приятелки, а бизнесът който "въртят" е просто мечта.Много се забавлявах, нямам търпение за останалите книжки, дано ИК "Хермес" не се бавят :nono:

А някой знае ли кога се очаква следващата книжка на Марлис Мелтън? Писах на ИК "Хермес" преди време, но никой не си направи труда да ми отговори :angry:

Нали :) Страхотно начало на тетралогията, направо вече нямам търпение ;) да излязат и другите... А за Марлис Мелтън да взема и аз да ги питам - колкото повече питаме, толкова е по-голяма вероятността да отговорят :) Между другото- запалих и дядо ми по книгите на Марлис Мелтън - каза, че за първи път е прочел нещо на един дъх :) и сега ме подпитва нямам ли друга нейна книга ;)

Въобще не се чуди, а направо ги купувай (Когато излязат) :) Прочетох първата книга- "Видение в бяло"- направо се разболях от романтика :ph34r: Абе с една дума - страхотно начало на четирилогията - сега съм гладна за останалите три :P Ох, дано Хермес да се поразбързат мъничко...

Още в понеделник си купих книжката и я прочетох , изобщо не съжелявам.Много романтична, с прекрасни отношения между четирите приятелки, а бизнесът който "въртят" е просто мечта.Много се забавлявах, нямам търпение за останалите книжки, дано ИК "Хермес" не се бавят :cool:

И аз така - изгълтах я на един дъх, чудесна е!!!(е, аз съм си пристрастена романите на Нора!) И наистина, много обещаващо начало!

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Момичета, искам да ви питам за един съвременен роман, преди време го четох, но не помня как се казваше и на коя авторка беше, ако някой знае моля нека да каже. Значи става въпрос горе долу за следното главната е от Източна Европа, ако не се лъжа Словакия и мисля, че се казваше Йоланда - израстнала с баба си ,много мъдра и готина бабка. За да успее да емигрира в Америка трябва да се омъжи за американец, който е племенник на леля й...т.е племенник на съпруга на леля й. Мисля, че се казваше Александър и имаше голяма дъщеря от първият си брак, която първоначално беше малко проклетичка. Та тая наща главната в последствие всички много я харесаха и баща му и чичо му и дъщеря му, но той много се дърпаше, че не прежалил първата си жена. Та главната влезе в живота му, в дома му и развали невероятният му парк, като зася градина, приютиха домашни животни...кози, кокошки и т.н. :rolleyes: Тя превъзпита дъщеря му, научи я да готви и да се труди. Главната и главния нещо се скараха и тя го напусна, макар да знаеше, че е бременна. После баба й почина и тя замина за родината си, като за малко да не успее да се върне в Америка, но главния осъзнал, че не може да живее без нея я последва. Баща му и чичо му и те пропътуваха половината свят след тях и успяха да ги върнат благополучно. На края на книгата им се роди момченце и те го бяха кръстили с много дълго име... на почти всички мъжки персонажи

Момичета, искам да ви питам за един съвременен роман, преди време го четох, но не помня как се казваше и на коя авторка беше, ако някой знае моля нека да каже. Значи става въпрос горе долу за следното главната е от Източна Европа, ако не се лъжа Словакия и мисля, че се казваше Йоланда - израстнала с баба си ,много мъдра и готина бабка. За да успее да емигрира в Америка трябва да се омъжи за американец, който е племенник на леля й...т.е племенник на съпруга на леля й. Мисля, че се казваше Александър и имаше голяма дъщеря от първият си брак, която първоначално беше малко проклетичка. Та тая наща главната в последствие всички много я харесаха и баща му и чичо му и дъщеря му, но той много се дърпаше, че не прежалил първата си жена. Та главната влезе в живота му, в дома му и развали невероятният му парк, като зася градина, приютиха домашни животни...кози, кокошки и т.н. :wors: Тя превъзпита дъщеря му, научи я да готви и да се труди. Главната и главния нещо се скараха и тя го напусна, макар да знаеше, че е бременна. После баба й почина и тя замина за родината си, като за малко да не успее да се върне в Америка, но главния осъзнал, че не може да живее без нея я последва. Баща му и чичо му и те пропътуваха половината свят след тях и успяха да ги върнат благополучно. На края на книгата им се роди момченце и те го бяха кръстили с много дълго име... на почти всички мъжки персонажи

Напомня ми на тази,но не съм сигурна-Арлекин - СуперРоманс:23.Екзотична съпруга - Боби Хътчинсън

Алекс Кейн никога не е подлагал на съмнение задълженията си към семейството, ала последният зашеметяващ план на чичо му и баща му поставят на изпитание неговата лоялност. Двамата старци настояват Алекс да сключи брак с непозната жена от Чехословакия, за да я отведе в Канада. Твърдо решен в началото да прекрати тази авантюра при първия удобен случай, Алекс сякаш все повече се разколебава.

Напомня ми на тази,но не съм сигурна-Арлекин - СуперРоманс:23.Екзотична съпруга - Боби Хътчинсън

Алекс Кейн никога не е подлагал на съмнение задълженията си към семейството, ала последният зашеметяващ план на чичо му и баща му поставят на изпитание неговата лоялност. Двамата старци настояват Алекс да сключи брак с непозната жена от Чехословакия, за да я отведе в Канада. Твърдо решен в началото да прекрати тази авантюра при първия удобен случай, Алекс сякаш все повече се разколебава.

Точно тя е мила, благодаря ти :wors:

Леле, момичета, вие тук сте направо енциклопедисти... Чичко Гугъл ряпа да яде пред вас :);):)

Момичета имам голяма молба към вас. Днес налетях на една поредица на Джулия Куин дето ми взе акъла от пета страница. Обаче не мога да се докопам до книгите защото или са в лит, който моя конвъртър категорично отказа превърти или пдф който пък ич не рачи се отваря. Та молбата ми е може ли някоя от вас да се смили над бедната ми душица и да ги изрови така че да мога си ги префасонирам в док. Става въпрос за поредицата Bridgerton

1. The Duke and I (2000)

2. The Viscount Who Loved Me (2000)

3. An Offer from a Gentleman (2001)

4. Romancing Mr. Bridgerton (2002)

5. To Sir Philip,with Love (2003)

6. When He Was Wicked (2004)

7. It's in His Kiss (2005)

8. On the Way to the Wedding (2006)

Ще съм невъобразимо благодарна ако ми помогнете

Момичета имам голяма молба към вас. Днес налетях на една поредица на Джулия Куин дето ми взе акъла от пета страница. Обаче не мога да се докопам до книгите защото или са в лит, който моя конвъртър категорично отказа превърти или пдф който пък ич не рачи се отваря. Та молбата ми е може ли някоя от вас да се смили над бедната ми душица и да ги изрови така че да мога си ги префасонирам в док. Става въпрос за поредицата Bridgerton

1. The Duke and I (2000)

Ще съм невъобразимо благодарна ако ми помогнете

На първа книга от тук може да го изтеглиш и на док и на пдф. - http://search.4shared.com/q/AgwD/1/text_office/The+Duke+and+I

Втора книга - http://search.4shared.com/q/AgwD/1/text_office/The+Viscount+Who+Loved+Me

Трета книга - http://search.4shared.com/q/AgwD/1/text_office/An+Offer+from+a+Gentleman

Четвърта книга - http://search.4shared.com/q/AgwD/1/text_office/Romancing+Mr.+Bridgerton

Пета книга - http://search.4shared.com/q/AgwD/1/text_office/To+Sir+Philip%2Cwith+Love

Шеста книга - http://search.4shared.com/q/AgwD/1/text_office/When+He+Was+Wicked

Седма книга - http://search.4shared.com/q/AgwD/1/text_office/It%27s+in+His+Kiss+

Осма книга - http://search.4shared.com/q/AgwD/1/text_office/On+the+Way+to+the+Wedding

Дано тези да стават : )

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

момичета златни сте. ечо ми ги сервира направо смляни, но не мога да не се просълзя от бързата ви реакция.

Аз прочетох The Duke and I и съм очарована. Особено от образа на Саймън /нали тъй се казваше главния?/ Обаче гледам да ги чета по-бавно и през по-големи интервали, че да имам по нещо хубаво за четене дълго време.

Аз прочетох The Duke and I и съм очарована. Особено от образа на Саймън /нали тъй се казваше главния?/ Обаче гледам да ги чета по-бавно и през по-големи интервали, че да имам по нещо хубаво за четене дълго време.

Изобщо не съм изненадана от това което прочетох до тук, че си очарована Найти. Още един път благодаря на всички за оказаното съдействие та да им се насладя с удоволствие

Момичета, само искам да ви кажа, че в книгата на Патриша Грасо - Неверница в сарая в пдф файла липсват 60 и 61 страница. Видях, защото сега я конвертирам. Реших, че ще искате да знаете, за да го оправите :eek:

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Мерси, мила :) Но се оказа, че няма и 142 и 143 :eek: Наистина много се извинявам, но го видях много късно

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Леле, Ели, ти направо ме изуми :angry: Отде толкоз енергия?! Както казва Тихи, горкият ти скенер :angry22: Ама всички сме ти благодарни, да не си помислиш друго :):stop:

Момичета имам голяма молба към вас. Днес налетях на една поредица на Джулия Куин дето ми взе акъла от пета страница. .... Става въпрос за поредицата Bridgerton

1. The Duke and I (2000)

Ей, Сънчо, ти нямаше ли си друга работа, та ми наби здраво чивиите 0b8ee9956a774c350dd59ffd35948879.gif От вчера насам започнах първия от поредицата и направо ми залепнаха очките за монитора. Страшно красива, елегантно поднесена любовна история с много затрогващи моменти, гарнирана с изтънчено чувство за хумор. Направо стресиращо свеж роман.458a2a3944338f8e2859f5eb46d918a5.gif Страхотни сладурковци са и двамата главни! Боже, отдавна не се бях така яко забавлявала efaba134ff7e8fe848d4d17dfac50c20.gif

Ели, благодаря за грамаданската доза книги kiss.gif"

P.S. Да не забравя - две леки романчета :P

Кръсът на любовта - Барбара Картланд

Невъзможна любов - Барбара Картланд

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.