Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Иве и Жани, много гуш от мен за вас ;)

Ще си чакам кротко и ще предвкусвам удоволствието.

Стефи, с теб имаме адски еднакъв вкус към книжките ;)

Пък да похваля кварталната библиотека-

купили на Линда Хауърд -"Онази нощ" и сега чакам да ми се обадят да я взема.

Тъкмо се чудех как да икономисам някой лев ,за да си я купя :)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Много мерси за новите книжки.

Точно се чудех как се казва една книжка, която бях взела от библеотеката и много ми бе харесала, за да си препрочета, а тя била Завещанието - Патриша Симпсън. Много благодаря за скана :) . Книгата е страхотна и с удоволствие ще си я препрочета. ;)

Стефи, с теб имаме адски еднакъв вкус към книжките ;)

Пък да похваля кварталната библиотека-

купили на Линда Хауърд -"Онази нощ" и сега чакам да ми се обадят да я взема.

Тъкмо се чудех как да икономисам някой лев ,за да си я купя ;)

Е, сега вече ме накара да позеленея от завист! :) Трябва да проверя дали моята библиотека е направила заявка за тази книга... Ех, Книжно човече, сега сън няма да ме хване ;) ;)

Ех момичета, като говорите за библиотеки, онзи ден гледах по новините, че в Плевен са открили нова библиотека (за пръв път в България от 20 години fdc7181462c11fd5fd865aa3045180d0.gif) и е огромна, колкото един мол...честно да си призная леко заленясах от благородна завист, заради това което показаха...чак ми се прииска там да работя!

А аз да се похваля, днес ми беше мега ужасен ден...но внезапно се оправи преди час, когато се сдобих с три суперски придобивки:

"Нежният звяр" - Колйин Шанън

"Огньовете на Рая" - Бренда Джойс

"Ястреба и гълъбицата" - Кит Гарланд

Каквото съм подучувала и трите са готинки, но за последните две, ако някой може да ме светне малко за сюжета ще съм много благодарна!

И да споделя колко добра душа съм, докато си купувах книжките, до мен беше застанала една много симпатична госпожа, която си взе едно романче и аз реших да я заговоря...Питах я дали ползва интернет и след утвърдителния й отговор на едно листче й драснах адреса на форума...Така де, трябва да се рекламираме f8d608fd2d03547ade4bdd56d034d467.gif

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

А сега на вниманието Ви една дълго чакана книжка от член на екипа на преводачите julie81 , на която се извинявам, че редакцията се позабави. СТрахотно блг Джула за това съкровище:

Нора Робъртс - Омагьосана

Не мога да не спомена огромния принос на редакторките Ели и Криси, които допринесоха много книжката да е още от днес образно казано в ръцете ви. И така Донован 4. Запознайте се с Лиъм и Роуън и приятно четене.

А сега на вниманието Ви една дълго чакана книжка от член на екипа на преводачите julie81 , на която се извинявам, че редакцията се позабави. СТрахотно блг Джула за това съкровище:

Не мога да не спомена огромния принос на редакторките Ели и Криси, които допринесоха много книжката да е още от днес образно казано в ръцете ви. И така Донован 4. Запознайте се с Лиъм и Роуън и приятно четене.

Голямо благодаря на целия екип за труда!3dac96de6803d637fcc72bc4d0603195.gifБраво момичета!

П.С. Резюмето изглежда много добре, определено ми прикова вниманието...някой може ли да каже няколко думи за цялата поредица?

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Ех момичета, като говорите за библиотеки, онзи ден гледах по новините, че в Плевен са открили нова библиотека (за пръв път в България от 20 години fdc7181462c11fd5fd865aa3045180d0.gif) и е огромна, колкото един мол...честно да си призная леко заленясах от благородна завист, заради това което показаха...чак ми се прииска там да работя!

А аз да се похваля, днес ми беше мега ужасен ден...но внезапно се оправи преди час, когато се сдобих с три суперски придобивки:

"Нежният звяр" - Колйин Шанън

"Огньовете на Рая" - Бренда Джойс

"Ястреба и гълъбицата" - Кит Гарланд

Каквото съм подучувала и трите са готинки, но за последните две, ако някой може да ме светне малко за сюжета ще съм много благодарна!

Трябва да мина край Плевен скоро,като го каза така и си представих библиотеката от филмчето за Красавицата и звяра...а тя си е мечта.4a6a5a27932d4dea0537f858e761ab72.gif

Да са ти честити новите придобивки!

Благодаря ви много,мили дами!Винаги знаете как да ни зарадвате...Браво за труда и желанието ви!Страхотни сте!789e1e8f09fc9f4ee41fb70350120ad7.gif

Момичета, моля ви помогнете, има ли някой който е чел книгите на Тери Гудкайнд от поредицата "Мечът на истината"? Защото аз гледам сериала, и искам да знам има ли много общо с книгите и в последната серия Ричард затвори "Пазителя" и постви Камъкът на сълзите на мястото му. Видях, че има книга "Камакът на сълзите" та дори и две, та искам да попитам кои подред са те и дали в сериала хронологията върви като във книгите и ако да, какво следва от тук нататък, защото няма да остискам до есента да пуснат новите серий. Знам със сигурност, че едно от момичетата във форума чете поредицата, защото имаше по едно време пуснат цитат, ама не помня кой го пусна, затова ако някой може, много моля да ми помогне да задоволя любопитството си :blink:

• Автор

Проблемът е, че аз не съм гледала сериала, опитах да го гледам, ама много плоско е направен в сравнение с книгите. Иначе цялата поредица съм я чела, страхотни книги са.

"Камъкът на сълзите" е втора книга от поредицата, общо са 11 книги и една новела.

В 3-та книга се появява Джаганг - Пътуващия в сънищата, развива се линията на сестрите от Черната Агджа - последователки на Пазителя, Ричард обединява Средната земя срещу Императорския орден (или Братството, както го наричат), Зед хвърля смъртно проклятие върху Калан с цел да я опази..

Изобщо.. захапеш ли да четеш книгите и направо сън няма да спиш.. :yanim:

1 Първото правило на магьосника

2 Камъкът на сълзите

3 Кръвта на братството

4 Храмът на ветровете

5 Душата на огъня

6 Вярата на прокудения

7 Колоните на сътворението

8 Уязвимата империя

9 Лавинен огън

10 Призраци

11 Изповедник

Дългът на костите - новела

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Ей, много ви благодаря момичета. :speak: Даже преди два дена приключих с поредицата Донован. Обаче каква е връзката между тази книга и другите? Не си спомням в предишните три книги да се споменава за Лиъм Донован?

Както и да е огромни благодарности...

Лелеееееееееееееее, то се знай, от моя милост сърдечни благодарности на екипа, направил възможното книжлето да достигне до нас. clap.gifclap.gifclap.gifclap.gifclap.gif

Проблемът е, че аз не съм гледала сериала, опитах да го гледам, ама много плоско е направен в сравнение с книгите. Иначе цялата поредица съм я чела, страхотни книги са.

"Камъкът на сълзите" е втора книга от поредицата, общо са 11 книги и една новела.

В 3-та книга се появява Джаганг - Пътуващия в сънищата, развива се линията на сестрите от Черната Агджа - последователки на Пазителя, Ричард обединява Средната земя срещу Императорския орден (или Братството, както го наричат), Зед хвърля смъртно проклятие върху Калан с цел да я опази..

Изобщо.. захапеш ли да четеш книгите и направо сън няма да спиш.. ;)

1 Първото правило на магьосника

2 Камъкът на сълзите

3 Кръвта на братството

4 Храмът на ветровете

5 Душата на огъня

6 Вярата на прокудения

7 Колоните на сътворението

8 Уязвимата империя

9 Лавинен огън

10 Призраци

11 Изповедник

Дългът на костите - новела

Е вижда ти се плосък, защото преди това си чела книгата, иначе за мен си е направо велик сериал. Така като гледам значи върви една книга в един сезон, мерси мого за инфото :cool::blink::wors:

Ей, много ви благодаря момичета. :cool: Даже преди два дена приключих с поредицата Донован. Обаче каква е връзката между тази книга и другите? Не си спомням в предишните три книги да се споменава за Лиъм Донован?

Както и да е огромни благодарности...

Съжалявам аз таз поредица я подкарах явно както винаги отзад напред но съм сигурна, че има момичета, които ще направят и обяснят връзката като прочетат книгата.

Много благодаря и на преводаческият и на редакторският екип worshippy.gif . Нямам търпение да я прочета. Ако съдя по името трябва да е за сина на Моргана от "Магьосницата"

Днес явно е ден на Норчето, тъй като (благодарение на Гането kiss.gif) май ще се сдобия с Портрета dancing18.gif

Мале-малеее оправихте ми отвратителния ден:cool:

Сега ще я мятам пък ще се спи по-нататък.

Пете, поредицата/поне първите три книги/е за първи братовчеди,които са магьосници със различни дарби.

Първата книга е за Моргана-вещица ,която е много та Ти с магиите.

Втората е за Себастиан-ясновидец,помага на полицията в заплетени случаи.

Третата е за Анастасия-Ана-лечителка.

Лично аз си умирам и за трите книги.

Присъединявам се към благодарностите за Омагьосана :question::):) Доколкото успях да хвърля един-два погледа, много е хубава книжката и както някой беше казал из темите, наистина е като приказка ;)

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

И аз благодаря.Книгата е просто чудесна.

Лиам е племенник на родителите на Моргана и неин братовчед,и е просто страхотен.

И аз да изкажа своите огромни благодарности на екипа от момичета,които ни доставиха това удоволствие!Страхотни сте,момичета 208381960018500329611274816483rF5sPl7EEjnggge59dUt.GIF

П.С.Благодаря за новите книжки,момичета :)

Редактирано от margc (преглед на промените)

Да се наредя и аз на опашката с благодарствия. Благодаря много за превода и за това, че направихте книжката доспътна за всички нас (особено такива като мен, които си нямат и хабер от анлийски).

И аз благодаря за новите книги, особено за тази от поредицата "Донован".

Страхотна изненада,момичета,сърдечно благодаря за Омагьосана,от резюмето съдя,че ще е страшно интересна,залавям се за четене :D:wors::baby:;)

Златни сте, момичета! Страхотно ме зарадвахте с превода на "Омагьосана"! Направо си е сбъдната мечта! Хиляди благодарности и целувки за преводачката и редакторките :rolleyes: !!!

Благодарности на преводачката и редакторките :rolleyes: Книжката изглежда страшно интересна :)

Да се наредя и аз на опашката. Момичета страшни сте kiss.gif Мерси за страхотния подарък.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.